Дневен ХОРОСКОП за 1 август 2022 (понеделник) - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Дневен ХОРОСКОП за 1 август 2022 (понеделник)

дневен хороскоп за 8 август 2022
Астрология

Дневен ХОРОСКОП за 1 август 2022 (понеделник)

Дневен хороскоп за 1 август 2022: Днес законът за даването и привличането ще работи особено ефективно, т.е. всичко, което дадете от сърце, непременно ще ви се върне умножено. Ето защо, трябва да бъдете особено внимателно какво точно ще излъчвате към околните – положително или отрицателно.Това важи в пълна сила, не само за материалните блага, но и за грижата, вниманието, любовта. Днес дарявайте с топлина, уют, мир, спокойствие, хармония всеки, който е дошъл с добри намерения във вашият свят. Домът и семейството са на първо място!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ЛЕК ОТ ЗЕЛЕНИ ОРЕХИ: Подобрява зрението, подпомага щитовидната жлеза, укрепва имунната система и…

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Преподобна Стойна, българката стискала жарава с голи ръце, лекувала безнадеждно болни

ХОРОСКОП за 1 август 2022, какво вещаят звездите на небесната карта за този ден

Хороскоп за 1 август 2022 г. Овен

ОВЕН – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

дневен хороскоп за 1 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

На 1 август Луната управлява не само приливите и отливите, но и колебанията в живота на Овните. Астролозите ви съветват, да не забравяте, че колелото на Самсара се върти постоянно. Понякога животът предлага да опитате сладките плодове на труда, а понякога ви кара да изпиете чаша отрова, която може да бъде лекарство или може би еликсир на любовта. Вижте всичко това като част от космическа игра, която непрекъснато обръща всичко с главата надолу. Не забравяйте, че повечето от трудностите, които се изпречват по пътя ви, не са наказания, а изпитания.

 

Хороскоп за 1 август 2022 г. Телец

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Телци, звездите предричат, че ви очаква не най-добрият период, защото ще изпълнен със силата на войнствения Марс. Въздържайте се от изясняване на отношенията. Астролозите ви съветват за днес, ако е възможно да останете сами. Този период е временен, просто трябва да го изчакате. Днес можете да научите добри новини, които коренно ще променят мирогледа ви. Можете да се поглезите с любимите си ястия, но в умерени количества! Ако наскоро сте забелязали промени в краката, отидете на преглед при специалист.

 

Хороскоп за 1 август 2022 г. Близнаци

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Близнаци, астролозите казват, че за този ден няма точни инструкции. Почти е невъзможно да се научите да обичате само за една нощ, невъзможно е да преминете през всички места и да отгледате десет розови храста за една нощ. Оставете връзката да развива и разгръща постепенно, точно както красива червена роза. В същото време позволете да бъдете забелязани и чути. В този процес ще научите много за себе си. На този ден обучението става основна тема. Има ценни уроци, които можете да научите от историите на тези, които са извървели този път преди вас. Хороскопа ви съветва, да бъдете в компания на добри ментори, на които имате доверие.

 

Хороскоп за 1 август 2022 г. Рак

РАК – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

дневен хороскоп за 1 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Раци, астролозите ви съветват, да останете спокойни, ако нещата не се развиват, така както сте си ги представяли. Обсебването от пропуснатите възможности само ще увеличи болката от вътрешното нараняване. Вместо това, трябва да се примирите с факта, че някога сте правили това, което сте смятали за необходимо. Имате възможност да пренасочите енергията си към осъществяване на мечти. Ключът е да си поставите реалистични цели. А звездите ви съветват, да се съсредоточете върху това, което се случва в момента.

 

 

Хороскоп за 1 август 2022 г. Лъв

ЛЪВ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Лъвове, в този ден ще имате възможност да демонстрирате своите таланти и силни страни. Звездите ви съветват, да се доверявате повече на инстинктите си, опитайте се да не правите това, което душата ви не иска. Обстоятелствата през този ден може да ви накарат да тръгнете на път. Трябва внимателно да се подготвите за пътуването, в противен случай няма да върви така, както сте планували. Ако имунната ви система е леко отслабена, на тялото ще му бъде трудно да се справи с нормалните емоционални дисбаланси.

 

 

Хороскоп за 1 август 2022 г. Дева

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

дневен хороскоп за 1 август 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Звездите на небесната карта предвещават, че днес късметът със сигурност ще бъде на ваша страна. Ще можете да поправите грешките, направени по-рано, ще възстановите изгубени отношения, ще можете да се възползвате от пропуснатия шанс, ще решите драстични промени. Има вероятност да срещнете интересни хора, общуването с които ще ви достави удоволствие. Яжте повече зеленчуци, пийте сокове и изключете алкохола от диетата си. Ще бъдете изпълнени с енергия, която ще ви позволи да постигнете целите си.

 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Хороскоп за 1 август 2022 г. Везни

ВЕЗНИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

На 1 август представителите на зодия Везни се съветват от звездите, че трябва да избягват рискови и стресови ситуации. Днес може да се открият нови възможности, които ще ви помогнат да отключите вътрешния си потенциал. Денят ще премине под преобладаващото влияние на Юпитер и Меркурий. Има голяма вероятност за успешно да сключите изгодни финансови сделки и всякакви други търговски сделки. Възможни са кратки промени в благосъстоянието на тялото, които могат да бъдат причинени от натоварен работен график, стрес и преумора. Позволете си да се отпуснете и да си починете.

Хороскоп за 1 август 2022 г. Скорпион

СКОРПИОН – Хороскоп за АВГУСТ 2022

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Скорпиони, за днес звездите вещаят доста интензивен ден. Приятел или познат може да ви поиска пари назаем или нещо ценно от вас. Не забравяйте, че е добре да кажете „не“, ако не се чувствате готови да предложите ресурсите си на някого в момента. Астролозите съветват да не изпитвате вина от това. И ако имате нужда някой да ви върне парите, не се страхувайте да се обадите по телефона. Ако знаете кога трябва да бъдете настоятелни, е суперсила, която трябва да се развива. Поискайте това, което ви се полага, без да се чувствате виновни или засрамени.

 

Хороскоп за 1 август 2022 г. Стрелец

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Готови ли сте да поемете дългосрочен ангажимент? Звездите ви призовават да се съсредоточите върху промените, които искате да постигнете. Вярвайте, че ще станете свидетели на динамични периоди в междуличностните ви отношения. Не забравяйте, че изразяването на вашите нужди и желания е също толкова важно, колкото на всички останали. Кажете им как искате да бъдете обичани. Дайте им представа за живота, който искате да създадете с партньора. Съветът на астролога, е че трябва да се научите да формулирате правилно нуждите и желанията си.

 

Хороскоп за 1 август 2022 г. Козирог

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Звездите вещаят, че не трябва да следвате установените стандарти и стереотипи. Разчитайте на интуицията и здравият ви разум. Всички проблеми, чието решаване е отнело много време, днес ще бъдат решени лесно и без забавяне. Най-важното сега е да проявите сдържаност. Работата и домакинските задължения могат да почакат – първото нещо, което трябва да направите, е да се погрижите за себе си. За щастие има хора, с които можете да споделите тежестта на някои от отговорностите.

 

Хороскоп за 1 август 2022 г. Водолей  

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

дневен хороскоп за 1 август 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Днес звездите казват за вас, че този ден не е благоприятен за инициативност и активно общуване. Но можете спокойно да продължите към обичайната си рутина. На сутринта ви очаква неочаквана среща. Може да е приятел от детството, който не сте виждали от дълго време. Има вероятност днес да почувствате, че искате, да се отървете от вредните навици и да придобиете полезни умения. Настроението ще зависи изцяло от вашите възприятия. Запомнете – в живота винаги има място за позитив! Използвайте положителната енергия на деня, за да подобрите здравето си!

 

Хороскоп за 1 август 2022 г. Риби

РИБИ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

На 1 август звездите предричат за Рибите, че ще се чувстваш сякаш събудени от дълбок, дълбок сън. Всичко ще изглежда различно, дори ароматът на цветята ще ви се струва друг, плодовете сякаш с различен вкус. Винаги ще знаете кое е добро за вас и кое не. Нека този глас на мъдростта винаги ви води. Не губете нито минута за нещо, което няма да разпали вътрешния ви огън и да събуди гласа на душата ви. Астролозите ви съветват в този ден да оставите гласа на разума да ви води.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица