ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 август 2022 (понеделник)

любовен хороскоп за 8 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 август 2022 (понеделник)

Любовен хороскоп за 1 август 2022: Днес не бива да очаквате лекота в отношенията, но са възможни досадни недоразумения и несъответствия. Днес, на 1 август 2022, има шанс да объркате мястото или часа на срещата, да забравите телефона у дома, да се обадите по погрешка на друг човек. За да сведете до минимум отрицателните аспекти на този ден, се опитайте да приемете проблемите философски и, ако е възможно, прекарайте романтична вечер у дома в ароматна вана и на свещи.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дневен ХОРОСКОП за 1 август 2022 (понеделник)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Три зодии ще имат невероятен КЪСМЕТ през седмицата от 1 до 7 АВГУСТ

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 август 2022, какво вещаят звездите и какво ви очаква днес в любовта

Любовен хороскоп за 1 август 2022 г. Овен

любовен хороскоп за 1 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

На 1 август звездите съветват Овните, че трябва да се погрижат за любимият човек. В този ден ревността и съмненията могат да ескалират и да доведат до негодувание и излишно напрежение в отношенията. Страхотен ден за изграждане на нови връзки, ако сте планирали да направите това от дълго време. Не приемайте нови дела, защото са вероятни някои семейни ангажименти или изостряне на стари конфликти. По-скоро посветете този ден на удоволствия и изграждане на отношения с тези, които ви интересуват.

Любовен хороскоп за 1 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 1 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес прогнозата на астролозите, е че човекът до вас може да е десет от десет в любовта. Намерете сили и му простете, ако не ви е предпазил от времето или не е застанал до вас, когато сте имали най-голяма нужда от него. Спрете да се оправдавате за тази връзка. Нищо не сте сгрешили. Вместо това трябва да активирате портала на любовта към себе си. Спомнете си кой сте и защо все още сте тук. Звездите напомнят, че понякога е по-добре да обичате хората, дори и да са далеч в момента.

Любовен хороскоп за 1 август 2022 г. Близнаци

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 август 2022 (понеделник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес звездите ви насърчават, да се чувствате свободни и да планирате среща, но не се поддавайте на негативни чувства. На сутринта те могат да се засилят и да работят срещу вас. Стойте на безопасна дистанция се скандали. Съществува потенциална вероятност възникналите днес конфликти да напомнят за себе си повече от веднъж. Посветете този ден на романтика, но не планирайте много съвместни дейности наведнъж, те едва ли ще ви донесат полза и радост. По-добре е да имате приятно забавление или да посетите място, където не сте били от дълго време.

Любовен хороскоп за 1 август 2022 г. Рак

любовен хороскоп за 1 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Настройте се на романтика, това предсказват звездите на небесната карта на любовта.  В този ден тя ще ви напомни за себе си напълно неочаквано. С гръм и трясък. Опитайте се да обърнете повече внимание на сродната си душа. Това ще ви достави истинско удоволствие и ще ви помогне за укрепване на отношенията. Следобед не давайте повод за ревност, защото една бивша любов може отново да ви напомни за себе си.

Любовен хороскоп за 1 август 2022 г. Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 август 2022 (понеделник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

1 август е благоприятен ден, това вещаят звездите за влюбените Лъвове. Отделете време, за да обмислите всички ваши решения и действия. Днес ще бъдете на прав път при решаването на проблеми. Съществува голяма вероятност звездите да ви поднесат много изненади и да ви помогнат да се справите с трудностите и недоразуменията. Започнете обща кауза – тя ще ви насочи как да се справите с трудностите и да намерите нови точки на романтика. Само се опитайте да не вярвате на слухове и клюки.

Любовен хороскоп за 1 август 2022 г. Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 август 2022 (понеделник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Звездите съветват влюбените Деви днес да се отпуснат и да не бързат за никъде. Не се надпреварвайте с времето. Днес рискувате да изпълните желания и да развалите всичко сами. Не планирайте среща за първата половина на деня. По това време може да ескалират скандали, неприятности или противоречия в отношенията. Опитайте се да разберете любимият човек. Възможно е той самият да ви разкаже много интересни неща за живота си.

 

 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Любовен хороскоп за 1 август 2022 г. Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 август 2022 (понеделник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Семейните връзки могат да бъдат красиви и силни в същото време. Но това не означава, че сте престанали да подкрепяте. Този уикенд трябва да се свържете със сродни души. Звездите ви съветват, да бъдат такива, с които можете спокойно да споделите вашите вярвания и ценности, които да ви разбират без думи. Най-прекрасният аспект на тези връзки е, че те не се побират добре в кутии и ви дават свободата да изразявате себе си с цялата си смелост. Астролозите ви съветват да повярвате, че сте обичани и подкрепяни.

Любовен хороскоп за 1 август 2022 г. Скорпион

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 август 2022 (понеделник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Добър ден за срещи и запознанства, особено планирани. Звездите ви обещават подходящо време да подредите чувствата си, така че не се колебайте да задавате въпроси на тези, които наистина харесвате. През първата половина на денят е вероятно ново запознанство или неочаквано предложение, през втората изчакайте продължение на познанството или необичаен разговор.

Любовен хороскоп за 1 август 2022 г. Стрелец

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 август 2022 (понеделник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес звездите се категорични: Слушайте сърцето си, но не и чуждите думи. Не бързайте с нещата и не бъдете нетърпеливи или по-лошо – агресивни. Всяка конфронтация днес ще се проточи дълго време. Денят е подходящ за почивка, нови запознанства и романтични срещи, ако не планирате нещо сериозно. Добър ден за почивка, забавление и флирт. Звездите ви обещават много приятни изживявания, ако първо си припомните да си подредите нещата. Пазете се от скандали. Вечерта се опитайте първо да си припомните как да се забавлявате и да релаксирате.

Любовен хороскоп за 1 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 август 2022 (понеделник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Не е най-добрият ден за среща – настроението ви едва ли ще бъде романтично и приятно за вас. Звездите ви предупреждават, че новите запознанства могат да бъдат подвеждащи и да ви донесат неприятности, така че не бързайте с тях. Включете се в решаването на практически въпроси и се опитайте да останете на заден план. Стойте и наблюдавайте. Така бързо ще разберете какво ви интересува най-много в момента.

Любовен хороскоп за 1 август 2022 г. Водолей

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 август 2022 (понеделник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Астролозите съветват: Покажете характер – днес ще трябва да настоявате за собствената си правота. Някои хора могат да объркат вашите чувства и емоции, така че не се доверявайте сляпо на информацията, която получавате. Вслушайте се в интуицията си и напомнете на любимия човек за себе си, дори ако чувствате напрежение във връзката ви. Вие ще се разберете перфектно и ще се справите сами с всички неприятности.

Любовен хороскоп за 1 август 2022 г. Риби

любовен хороскоп за 1 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

На 1 август небесните тела са се подредили така, че в отношенията с любимия човек да бъдете водещата фигура. И защо не, особено ако избраникът ви демонстрира това качество редовно? Звездите ви съветват, да се отпуснете в прегръдките и да посветите днешният ден на давам ви – на взаимни фантазии, малки капризи. Релаксираща вана, фитнес, спа, защо не и шопинг… И колкото се може повече романтика за десерт! Вашият човек, скъпи Риби, определено ще оцени последния елемент от този списък.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе