ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 27 ЮЛИ 2022-сряда - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 27 ЮЛИ 2022-сряда

дневен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 27 ЮЛИ 2022-сряда

Дневен хороскоп за 27 ЮЛИ 2022-сряда за всички зодии: Днес не забравяйте да внимавате за прибързаните думи, съобщения, които пишете, не прескачайте от едно нещо на друго (дори и стълбите). Ще бъдете склонни твърде бързо да преминавате от нормален диалог към спор. Като цяло комуникацията ще бъде неефективна, рязка и нетърпелива. Други, пък ще се надпреварват за да вземат думата, изразявайки своите идеи, мисли и мнения за най-точните, което затруднява воденето на нормален диалог.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Силна молитва за изцеление към Св. Пантелеймон

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

Пет зодии ги очакват грандиозни промени в живота: следващите 5 години ще им донесат ГОЛЯМО ЩАСТИЕ

Преподобна Стойна, българката стискала жарава с голи ръце, лекувала безнадеждно болни

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 25 юли – 31 юли 2022

ОВЕН

ОВЕН – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ОВЕН 

дневен хороскоп за 27 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен 27 юли 2022: Овни, днес Меркурий и Марс създават напрежение, заради което смисъл да сте особено внимателни в общуването и изводите, които си правите. Хората са нетърпеливи в момента, а вие имате нужда от интимност и спокойствие. Отношенията ще бъдат обтегнати, не забравяйте, че това е импулсивен период. Не отговаряйте рязко, внимавайте какво казвате, защото това може да доведе до съжаление. Прибързаните заключения или действия не са добре дошли днес, но ако сте принудени да се възползвате от тази енергия, опитайте се да разберете ситуацията, колкото е възможно повече.

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ТЕЛЕЦ 

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец 27 юли 2022: Телци, не преувеличавайте, внимавайте за прибързани заключения, внимавайте с думите. Днес Марс и Меркурий създават доста забележимо напрежение. Темпото на денят е интензивно и шансовете да се спънете са по-големи, отколкото да стигнете навреме. Не се принуждавайте, да вземате важни решение. Марс е във вашият знак в момента и затова днешното влияние ще бъде по-лично за вас. Не се страхувайте да отстоявате себе си, но го правете без защита, не влизайте в глуха защита. Изкушението да наложите нещата или да предприемете действия, преди всички факти да са налице, е много изкушаващо, но неразумно.

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – БЛИЗНАЦИ 

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци 27 юли 2022: Близнаци, напрегнатият аспект на Меркурий – Марс ще предизвика нетърпение, склонност към прибързани заключения (или спорове) ще бъдат резултат от вашите действия. Други са нетърпеливи в исканията си, а вие може да се почувствате отхвърлени. Сега хората са прекалено заети с проблемите си, раздразнени и неспособни да мислят разумно. Възможно е да има недоразумения в комуникацията. Тъй като заключенията могат да бъдат прибързани, опитайте се да бъдете разумни. Но такава енергия може да работи и по положителен начин, да, тя е нервна, но въпреки това градивна и мотивираща. Така че, ако имате нужда от тласък, моментът е подходящ, но имайте предвид, че самият процес ще бъде труден. Натискът се увеличава, когато трябва да вземете спешни решения. Разбира се, най-добре е да забавите темпото и да обмислите нещата.

РАК

РАК – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РАК 

дневен хороскоп за 27 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак 27 юли 2022: Раци, днес противоречивите енергии на Марс и Меркурий създават склонност да пришпорвате нещата. Ако търсите (и особено ако изисквате) стабилност от другите, пригответе се да бъдете малко разочаровани. Ако забележите, че хората заемат отбранителна позиция, тогава е по-добре да не ги докосвате, да не ги провокирате. Ще има тенденция да приемате всичко много лично. Ще трябва да контролирате това, което казвате. Възбудената атмосфера най-вероятно ще се разсее до вечерта, тогава ще има по-голям шанс да си поемете дъх. През деня се опитайте да не се поддавате на натиск, да не вземате решения и да не действате изпреварващо, особено по отношение на финансите.

ЛЪВ

ЛЪВ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ЛЪВ 

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв 27 юли 2022: Лъвове, днес е по-добре да избягвате прибързаните решения и да внимавате какво говорите. Това е особено валидно за професионалните области и публичното говорене. Тенденцията на деня е да се противопоставяте на желанията на другите или да насърчавате собствената си идея. Сега хората са твърде заети със собствените си желания. Те не са в състояние да ви обърнат нужното внимание. Това е така, защото Меркурий е във вашият знак, а Марс е във вашия кариерен сектор. Много е разумно да филтрирате речта си, за да не кажете думи, за които може да съжалявате. Опитайте се да правите кратки почивки през деня, за да се концентрирате.

ДЕВА

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ДЕВА 

дневен хороскоп за 27 юли 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева 27 юли 2022: Деви, Меркурий и Марс в сложен аспект, разкриват досадни несъответствия. Взаимодействията ще бъдат внезапни и е най-добре да боравите с хората с изключителна предпазливост. Това е импулсивен ден за вземане на решения и комуникация. Може да се почувствате притиснати да направите заключения или да предприемете следващата стъпка. Други изглеждат по-взискателни и нетърпеливи. Добре е, ако можете съзнателно да избегнете бързането. Опитайте се да разберете повече за проблема, ситуацията, следващата стъпка и т.н., преди да правите прибързани заключения или да предприемете действие. През денят може да се появят нови идеи или информация, които ще ви помогнат.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ                                                               

ВЕЗНИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВЕЗНИ 

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни 27 юли 2022: Везни, днес основната тема на деня е напрегнатият аспект на Меркурий и Марс. Имайте предвид, че може да има ненужен натиск, който да ви притиска, да ви принуждава да ускорите, да ви стимулира да правите всичко бързо. Тази енергия показва прибързани решения, които са причинени от стрес. Опитайте се да разберете кои неща ви причиняват най-голямо разочарование, тъй като те са ключът към неразрешените проблеми, които ръководят поведението ви или причиняват твърде много стрес в живота ви. Обърнете повече внимание на това, което говорите, и бъдете особено внимателни в ежедневните въпроси. Също така, избягвайте да притискате другите. Но такива пречки могат да ви мотивират да подобрите радикално живота си и това е малък плюс.

СКОРПИОН

СКОРПИОН – Хороскоп за АВГУСТ 2022

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СКОРПИОН 

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион 27 юли 2022: Скорпиони, днес Меркурий и Марс се предизвикват един друг, денят е труден, наситен е с енергиите на раздразнението. Вашият знак може да използва разочарованието като мотивация. Например, да работите върху нещо сами или да дефинирате свое собствено темпо. Много е важно да не провокирате никого и да не обсъждате чувствителни теми. Разногласия ще възникнат, но най-вече поради бързане и нетърпение, така че не бързайте и се опитайте да не правите прибързани заключения. Избягвайте всякакви прибързани решения. Може да не виждате съществени подробности и трябва да бъдете внимателни в комуникацията. Не бъдете натрапчиви, особено когато говорите с авторитетни фигури или в професионални отношения.

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СТРЕЛЕЦ 

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец 27 юли 2022: Стрелци, днес заради конфликтното взаимодействие на Меркурий с Марс, натискът ще се усеща от всички страни. Различията в мненията са по-тревожни от обикновено. Усещате ли суматохата? Сякаш ви натискат грубо и това се усеща в много области на живота. Опитайте се да намалите напрежението на другите и да не се претоварвате с нищо. Все още може да настоявате, да намирате грешки и да спорите, така че, разбира се, не е нужно да го правите. Не действайте, докато не получите всички факти. И имайте смелостта да се изправите пред истината.

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – КОЗИРОГ 

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог 27 юли 2022: Козирози, днешните енергии могат твърде лесно да ви ускорят до невероятна скорост, това се отнася за всяко решение и действие. Имайте предвид, че нетърпението ще се превърне в проблем за вас, което ще доведе до лоши решения или конфликти. Настроението ще бъде чувствително, защото хората са особено привързани към идеите си и настояват за своето. Опитайте се да не спорите с хора, на които държите. Избягвайте прибързаните решения. Опитайте се да използвате днешната конкурентна енергия, за да работите по случай, в който е необходима продуктивност. Усещането ще бъде сякаш сте на ръба и е трудно да го превърнете в положително, но трябва да положите всички усилия.

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВОДОЛЕЙ 

дневен хороскоп за 27 юли 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей 27 юли 2022: Водолеи, сложното взаимодействие на Меркурий и Марс причинява психически стрес или превъзбуда. Искате твърде много, твърде бързо, веднага, сега, на секундата. Най-добре е да следите внимателно тази тенденция. Много е лесно да се ядосате и другите ще бъдат неприятни или ненужно взискателни, а вие сте склонни да очаквате много от тях. Его сблъсъците, неразбирането и общата склонност към прибързани заключения са ключови за всеки днес. Елиминирайте всяко бързане. Въпреки че конкуренцията може да ви мотивира, най-добре е да укротите нетърпението си. Ако трябва да разрешите проблем, погрижете се за това още тази вечер.

РИБИ

РИБИ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби 27 юли 2022: Риби, напрегнатият аспект между Меркурий и Марс създава известно напрежение и е по-добре да внимавате с думите си или да мълчите, например бройте до 10 преди да кажете нещо. Имайте предвид, че в такъв момент е трудно да мълчите, защото искате да изразите себе си, но е твърде лесно да правите прибързани заключения. Околните също са склонни да общуват грубо или нетактично и това е много досадно. Бъдете готови за промени в дневния си график, не се обезсърчавайте, те са необходими в дългосрочен план. Опитайте се да не вземате решения под напрежение, особено по онези въпроси, за които не сте имали време да помислите. Разчитайте на повече факти и не бързайте.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица