ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 27 ЮЛИ 2022-сряда - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 27 ЮЛИ 2022-сряда

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 27 ЮЛИ 2022-сряда

Любовен хороскоп за 27 ЮЛИ 2022-сряда за всички зодии: Не се изненадвайте, ако почувствате пристъп на ревност или някакво съмнение – разположението на планетите влияят и склоняват към подобно поведение, така че се опитайте да не оставяте това чувство да се разраства. Най-добре отложете тези въпроси за по-подходящо време. Иначе, като цяло, днешният ден не е никак лош, зарежда с енергия и неуморност, включително и в любовта.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Силна молитва за изцеление към Св. Пантелеймон

Преподобна Стойна, българката стискала жарава с голи ръце, лекувала безнадеждно болни

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Всички сме родени със сърце на орел (Притча за орела и пилето)

Истинска любов с отворени очи

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ОВЕН

любовен хороскоп за 27 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 27 юли 2022: Днес влюбените Овни просто трябва да направят реална крачка към своите стремежи! Може би в душата му кипят латино страсти, но досега той е направил всичко така, че избраницата му да не знае нищо за това. Ако Овенът иска да живее с истински, а не измислени емоции, днес е време той да запретне ръкави, да започне да прилага на практика всичко, за което досега само е дръзвал да мечтае.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 27 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 27 юли 2022: Днес по отношение на любовните въпроси Телецът трябва да е подготвен за всякакви изненади! Ако вече има любим човек, той може да направи подарък-изненада или да каже някаква новина, която ще го разтърси от удоволствие. Ако Телецът е в свободно търсене на партньор, днешните изненади ще са свързани с промени в личния му живот – от откровени разговори до най-неочаквани срещи и запознанства.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 27 юли 2022: Днес романтичните планове на Близнаците може да бъдат нарушени от суровата реалност! Дори и да отделят място в дневника си за среща, за съжаление не всичко зависи от тях. Звездите предупреждават, че тази вечер много неща може да не се развият по план – дотам, че срещата може да бъде отменена изобщо. Няма нужда да се разстройвате за това: Близнаците все още ще имат много възможности да наваксат в любовта и интимността.

РАК 

любовен хороскоп за 27 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 27 юли 2022: Днес звездите съветват Раците да обсъдят с любимия човек плановете за бъдещето. Тези планове не трябва да са за глобални неща, като сватба или възможност да живеете заедно (въпреки че можете да говорите за това, ако желаете). Днес дори обсъждането на най-простите въпроси – как да прекарате уикенда или къде да отидете на почивка – може да даде на Рака и неговия избраник приятно чувство на солидарност. И какво по-хубаво от това да вървите хванати за ръка към общата цел?

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 27 юли 2022: Днес звездите съветват Царят да се огледа внимателно: изглежда, че някои от познатите са твърде притеснени от събитията в личния му живот. Може би той просто се тревожат за Лъва като приятел или може би това не е внимание, а любов? Както и да е, той днес трябва да внимава с чувствата на другите, дори и да няма намерение да споделя емоции и да отвръща със същото. Не забравяйте, че ние сме отговорни за онези, които сме опитомили.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 27 юли 2022: Днес Девата е застрашена от съперничество в личния си живот! Може би ще й се стори, че някой не е безразличен към нейния любим човек. А може би Девата ще ревнува своя избраник за миналото му или за мечтите му. По един или друг начин, звездите днес не съветват Девата да започва конфронтация – така или иначе, те няма да доведат до нищо. По-добре е да изразходвате енергия, за да направите партньора си щастлив и по този грациозен начин насочете вниманието му към себе си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 25 юли – 31 юли 2022

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 27 юли 2022: Днес Везните не трябва да флиртуват, дори и да им се иска много. В най-добрият случай обектът на флирт може да ги разбере погрешно, а в най-лошият рискуват да изпаднат в неудобно положение. Това важи особено за тези от вас, които имат любим човек: днес е твърде лесно да дадете повод за ревност на избраника си. Така че, за всеки случай Везните трябва да избягват всякаква двусмисленост в думите си. И колкото и да е трудно, опитайте се да не стреляте с очи.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 27 юли 2022: Днес Скорпионът умее майсторски да играе с чувствата на другите – дори и на онези, които истински обича! Любовните игри обаче са подобни на игра с огъня, можете да се изгорите лошо или дори случайно да изгорите всичко до основи. Звездите предупреждават Скорпиона, че трябва да действа разумно и внимателно. Днес, опитвайки се да постигне целта си на всяка цена, той рискува да не пресметне, а цената може да бъде неоправдано висока.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 27 юли 2022: Днес Стрелецът не е против да флиртува и ще го направи много добре. Ако стрелбата с очи беше олимпийски спорт, тогава щеше да има всички шансове да спечели! Единственото предупреждение се отнася до онези Стрелци, които вече имат любим човек: несериозното им отношение може да предизвика оправдана ревност на партньора. За тези, чието сърце е свободно, днешният ден предоставя чудесни възможности за нови романтични запознанства!

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 27 юли 2022: Ако мярката за успех в любовта беше броят на фантазиите, Козирогът отдавна щеше да е постигнал всичко, за което мечтаеше! На практика обаче само фантазиите не са достатъчни – трябва да предприемете реални стъпки към своето щастие. Звездите съветват днес те да направят поне малка крачка напред към човека, който кара сърцето да бие по-бързо: да поговори с него, да се усмихне или просто да го погледне в очите.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 27 юли 2022: Днес е денят, в който Водолеят и неговият любим човек просто трябва да получат добра порция свежи впечатления! Какви ще бъдат впечатленията е вторият въпрос, който зависи изцяло от вкусовете на знака. Пътуване до друг град, среща с нови хора, ходене на театър, на концерт, в музей, навсякъде. Днес Водолеят и неговата сродна душа ги очаква романтика навсякъде, където имат възможност да видят и научат нещо ново.

РИБИ

любовен хороскоп за 27 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 27 юли 2022: Днес звездите съветват Рибите да говорят с любимият човек за любов и хармония. Това е добър момент да разрешите всички недоразумения по този въпрос заедно, да обсъдите бъдещите ви планове или просто да поговорите честно и от сърце. Рибите и техният избраник днес трябва да обсъдят разходите си за почивка, да анализират приходите, да оценят перспективите. Ако доходите не са толкова добри, колкото бихте искали, време е да помислите как това да се промени в положителна посока.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица