Как да разбереш, че той наистина те иска

той наистина те иска
Психология Любов и партньорство

Как да разбереш, че той наистина те иска

 

Чудиш се, как да разбереш, че той наистина те иска? Ключът към разбирането на мъжете, който никога няма да ви разочарова

Ето как да разбереш, че той наистина те иска

За да познаваш мъжете и да разбираш начинът им на мислене и действие не е необходимо да си някакъв гуру на връзките, велик тълкувател на мъжкото поведение или светлина в тъмното царство на мъжката логика. Просто е нужно да успеете да преструктурирате собствените си мисли.

Сто процента сте изпадали в ситуация, в която много харесвате някой мъж, но не успявате да разчетете сигналите, които той ви дава и се чудите той наистина ли те иска? И започвате да се самоанализирате: „Той погледна първо настрани, после нагоре, после към мен, премигна три пъти! Това означава ли, че той ме харесва?“ или „Той ми изпрати три съобщения, като интервалът между тях  беше по-малък от 20 минути, любов ли е това?“.

Винаги този, който слага край на една връзка е лошия герой

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

 

Всичко е много по-лесно, отколкото можете да си представите. Просто тази истина е по-трудна за приемане, особено, когато една жена е влюбена и много иска нещата да се получат. И така. Бруталната и простичка истина, мили момичета е, че за да разберете дали един мъж наистина те иска в живота си, е необходимо той да ви предложи да се омъжите за него или да извърши друго също толкова значимо действие, насочено към това да задържи жената възможно най-близо до себе си.

Всичко останало, за безопасността на собственото ви сърце, просто не трябва да се взема предвид!

Това е така, защото „харесвам“ не е причина да въвличаме мъжете във въображаеми връзки. Един мъж харесва всяка втора жена , или две от три, или дори всяка, дори възрастна едноока чистачка, чийто зъб стига до брадичката и брадавици във формата на Голяма мечка. И какво, може би тя има най-доброто око на света, в което той вижда цялата вселена. Ето това е талантът на мъжа, да намира красотата в жените, как може да бъде съден за това?

„Харесвам“ не означава, че мъжът е длъжен с нещо. Той може наистина да харесва една конкретна жена, но тя е като маса за вечеря за 40 души в живота му, а той живее в общежитие 2 на 2 метра. Масата, разбира се, е шикозна, скъпа, дават я на безценица, но няма къде да я постави в живота си.

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Когато жената е влюбена вижда и най-големия негодник като Мистър Съвършен

И има и едно малко, но много важно допълнение, когато имате съмнения в симпатията на мъжа, тогава тази симпатия не е достатъчна!

 

Тогава какво да правим?

Живейте за собственото си удоволствие и за себе си – научете се първо сама на себе си да си бъдете партньор. И всички мъже, които не са заявили категорично и ясно, че са готови официално да се обвържат във връзка, трябва да се приемат изключително като приятели! Така сърцето ви винаги ще бъде цяло и няма да роните сълзи „Дадох му най-добрите си години живот, но той се подигра с мен.“

Вижте още ⤵️

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

12 съвпадения на зодиакалните знаци, които правят страхотни двойки

Игнорирането е най-доброто отмъщение в любовта, което влудява мъжете

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе