4 зодиакални знака, които са НЕЗАБРАВИМИ след раздяла

Незабравими
Астрология

4 зодиакални знака, които са НЕЗАБРАВИМИ след раздяла

 

Няма незаменими, но има незабравими! Загубата на топли чувства към бивша половинка след раздяла е напълно нормално. Има обаче ситуации, когато, независимо какъв е финалът, човек не може да бъде забравен. Различни методи на психотерапия, пречистване на съзнанието и пространството, безкрайни разговори с приятели – всичко напразно. Защо някои хора не могат да излязат от главите ни и каква е тайната на техния магнетизъм?

4 зодиакални знака, които са НЕЗАБРАВИМИ след раздяла

Увеличете обема на устните си с… упражнение

Златен период: Просперитетът ще бъде безграничен за 7 зодии

Може да поръчате тук: „СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ“, автор Светослав ПИНТЕВ

Представяме ви зодиите, които са незабравими след раздяла

 

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Хората, родени под знака на Лъв , са особено страстни. Повечето представители на този знак са много щедри, любящи, способни да зареждат с положително и да предоставят подкрепа навреме. И мъжете, и жените от този знак са свикнали с надмощие: когато имат нужда от нещо, те са изключително упорити. Ако Лъва се влюби, той прави всичко възможно за своята половинка. Със сигурност по време на връзката той ще поднесе много изненади на любимата си, точно за това те са незабравими.

Астролозите казват, че повечето представители на този знак поддържат отношения с бившите си дори след години. И това не е изненадващо, защото едва ли има достатъчно сила да откажем да общуваме с толкова харизматична и привлекателна личност. Бившите партньори на лъвове единодушно признават, че избраниците им по това време са направили незаличимо впечатление не само върху тях, но и са оставили следа в живота, след което той се променя драстично. И да, връзката с Лъвовете, разбира се, е едно от най-ярките и запомнящи се романтични приключения в живота им. Точно затова зодия Лъв се нарежда на първо място, като незабравим след раздяла.

3 зодии, които вярват в магията на истинската любов

Как котката избира стопанина си? Духовното значение на нейния избор

Пералня със сушилня – удобство или излишен разход?

 

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Прогресивни и оригинални хора – Водолеите са свикнали да бъдат независими, но в същото време се опитват да демонстрират най-добрите си качества и страни, каквото и да преминават. Какво можем да кажем за любовта? Несъмнено партньорът на Водолея няма да забрави такъв роман за дълго време. Но, за съжаление, шансът това да бъде дългосрочен е малък.

Хората, родени под знака на Водолей, са чувствителни и в същото време много силни натури. Те са самоуверени и, още по-забележително, вдъхват това доверие на околните. С течение на времето партньорите им вече не могат да си представят живота без „вечен генератор“, Водолеят ги вдъхновява толкова много. Ето защо след почивка с водолей усещането за вътрешна празнота и непълнота може да остане доста дълго време. Често този копнеж по безвъзвратно заминалия прераства в хронично явление. Астролозите съветват да помислите още веднъж, преди да започнете романи с представители на този знак. Те са незабравими.

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарсктва? Вижте как

4 златни правила за хармонична и здрава връзка

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Незабравими са и Стрелците, надарени с прекрасно чувство за хумор, те са енергични, общителни и любознателни. Тези положителни качества значително озаряват живота на хората наблизо, особено получава (в добрия смисъл на думата) партньорът на стрелеца. Едно от най-ярките умения на хората Стрелец е превръщането на най-незначителното и светско действие в истинско приключение. Дори пътуването до магазина със Стрелец може да се превърне не просто в неуморно, а в забавно приключение. За положителната енергия, с която децата на Юпитер изпълват живота на любим човек, последният ще копнее дълго време, като си спомня отново и отново онези щастливи времена.

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

  „Гаднярка“ ли е силната жена?

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Не е лесно да извадите Скорпионите от главата си . Дори ако връзката приключи с негативна нотка и почти мразите „паяка“, гневът към него ще граничи с любовни чувства за дълго време, които са толкова трудни за забравяне! Скорпионите са смели, упорити, находчиви и безспорно страстни. Те не бягат от най-неприятните ситуации и проблеми, а се стремят да ги решават. Представителите на този знак са свикнали да казват истината на другата половина и да информират за искрените си чувства, а не да „допълват“ това, което партньорът би искал да чуе.

Освен това Скорпионите съчетават много други черти, които го правят фатален и незабравим любовник. Първо, повечето представители на този знак са невероятно умели да манипулират хората. Добре запознати с психологията, те знаят как да дърпат правилните конци и да завържат емоционално избрания. Второ, типичните Скорпиони имат вътрешно ядро. Неговата независимост и уникалност са възхитителни. Също така си струва да се отбележи, че такъв човек винаги е различен: той може да бъде или твърд, студен, или нежен, прекалено романтичен. Комбинацията от тези качества няма да ви позволи да забравите Скорпиона за дълго време.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе