Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа
Психология

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Искате ли да сте истински магнит за мъжа? Женската привлекателност не подлежи на логично обяснение. Понякога е напълно неразбираемо какво привлича мъжете толкова много и те буквално обръщат глави след дамата. Разбира се, външната красота, поддържаността и енергията са от голямо значение тук. Но възрастта на жената не трябва да се отхвърля. Изглежда, че колкото по-млад е нежният пол, толкова по-лесно й е да завърти главите на мъжете.

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

5 прости (но възхитително ефективни) начина да възбудите мъжа

Топ 6 на най-романтичните зодии

Подлуди мъжа – малки трикове с бижута

Коя женска възраст събужда желанието в мъжа

По темата за женската привлекателност учените са провели повече от едно изследване. Любопитни обаче се оказаха резултатите от проучването , в което участваха 3000 души. Социолозите установиха, че мъжете смятат жените за най-съблазнителни на възраст между 26 и 30 години. За тях са гласували 30% от представителите на силния пол.

Мъжете вярват, че тези години представляват върха на женската красота. Което от своя страна може да се обясни с максималното ниво на женска плодовитост. И представителите на силния пол подсъзнателно усещат това, водени от физическото си желание.

На коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Да, едно момиче на 18 е красиво, младо и нежно, но съвсем друго е жена „на около 30“, която излъчва онези невербални сигнали на осъзнатата женственост, които възбуждат мъжете.

Причините за това са прости. На тази възраст предствителките на нежния пол отдавна са се разделили с младежката неувереност и неуравновесеност. В миналото са останали комплексите, свързани с външния вид. Жената престава да се срамува от недостатъците си и се е научила да подчертава достойнствата си. Умението да се облича и да се грижи за себе си – всичко това идва с времето и опита.
„След 25 жените са най-добрите. Имах една на 26 години, просто огън. След като скъсахме, започнах да излизам с момиче на 19 години – ами…изобщо не. Пълна с комплекси и съмнения.“ споделя Александър, на 35, компютърен специалист.

На коя възраст жените са истински магнит за мъжа

До 30-годишна възраст жената придобива самочувствие и осъзнаване на собственото си достойнство, тя не се натоварва с ежедневни проблеми и остава оптимистична, очите й блестят. Тя вече е понатрупала опит във връзките, може би има една-две серозни зад гърба си, така че владее отлично изкуството на съблазняването.

„Една жена на 30 има много повече знания от 18-годишното момиче, с нея е по-интересно, тя знае какво иска от живота, знае как да се забавлява. И аз знам какво искам, на път сме. Да, и те знаят как да се представят и да се грижат за себе си “, споделя мнението си 27-годишният Дамян, мениджър.
„Харесвам жени на 28-30 години. Изглеждат ми по-красиви, знаят как да започнат. Те вече са по правило по-сериозни по отношение на връзките, по-привързани и опитни в живота.“ – казва 33-годишният преоидавател Георги.

26-30 години за една жена е върха на младостта и разцвета на красотата. Този период може да се сравни с разцъфнала прекрасна пъпка. Старостта е още далеч, а проблемите на младостта са в миналото. И жената напълно използва предимствата си, събуждайки физическо желание в мъжа. Всяко нейно движение, всяка дума и всяко действие – всичко е изпипано така, че господата да й се възхищават.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе