Подлуди мъжа - малки трикове с бижута
Любов и партньорство

Подлуди мъжа – малки трикове с бижута

Бижутата отдавна са престанали да бъдат начин за демонстриране на собственото ни благополучие и „луксозен“ вкус, който толкова често се споменава в лъскавите списания. Става въпрос за вашето „аз“, индивидуалност, за способността да създавате своя собствена мода с помощта на правилно поставени акценти. Бижутата са за изкуството на съблазняването!
Такива бижута изглежда стават неразделна част от визията ни. Те допълват и разкриват нашата същност, а не я прекрояват.

Вижте какви бижута мъжете намират за безумно съблазнителни върху женското тяло

Психологията на бижутата: как да изберем бижута

Психолозите и стилистите, както и самите мъже, отдавна разбиха стереотипите за изключителната сила на червеното червило, дантеленото бельо и тесните мини-рокли. Бижутата са подобна история. Затова ви очакват бижутерски открития! Интригата е основното оръжие, когато искате да подлудите мъжа.
Какви бижута харесват мъжете на жените? Някои от най-съблазнителните бижута идват от Изтока. Ето къде е чувствеността! В същото време такива бижута никога не изглеждат вулгарни или предизвикателни. Те деликатно подчертават сексуалността, правейки наполовина намеци. Обърнете внимание на такива продукти:

робски гривни;
фалангови пръстени;
вериги за тяло;
гривни с висулки.

Много бижута с изрични нюанси са разположени на най-тесните части на тялото: вериги на талията и врата, гривни на ръцете и глезените.

 

Тайната на привлекателния имидж?

Мъжете не харесват самите бижута, а как допълват визията ви. Те обръщат внимание на това, което е интригуващо, а не на това, което е поразително. Разбира се, няма универсални съвети и алгоритми. И според статистиката по-силният пол най-често избира обеци с английска ключалка като подарък: те са удобни за избор по размер и дизайнът подхожда на повечето момичета.

Топ 3 тайни да излъчвате чувственост

Митовете за женската красота, които пречат да имате щастлива връзка

5 зодии, чиято първа връзка рядко остава последна

Кои черти в партньора привличат най-много всяка зодия

Какви дамски бижута харесват мъжете?

 

Грациозни верижки и гривни.

Безтегловни тънки бижута, обгръщащи китката, миниатюрни дълги верижки с висулки , които разтягат силуета – това е безумно изкушаващо!

Дълги висулки

Удължени златни висулки и V-образно деколте в разумни граници са дует, който омагьосва противоположния пол. Носете висулки с прилепнали миди рокли или стилни блейзър рокли.

Много тънки пръстени

Много мъже признават, че когато се срещнат за първи път, обръщат най-голямо внимание на ръцете на момичето. Комплекти бижута от няколко златни или сребърни пръстена с ширина до 2 мм изглеждат много привлекателни, говорейки за крехкост и нежност. Това трябва да са модели с малки вложки или изобщо без тях. Обемните пръстени, напротив, правят изображението по-тежко. И важна подробност: идеално е маникюрът ви да е изчистен.

Дълги лаконични обеци

Косата, събрана на кок или опашка с висящи обеци или брошки под формата на верижки, фокусиращи вниманието върху изящната женска шия, няма да го оставят безразличен. Те толкова красиво подчертават гладките линии на тялото и акцентират едно от най-секси места – ключицата.

Висулки на нивото на ключиците

 

Изберете миниатюрни висулки , които ще акцентират върху съблазнителната зона на тялото. Между другото, популярните чокъри, напротив, не заслужават одобрението на силната половина. Те напомнят на мъжете за яки.

 

Гривни на крака

 

Пролетно-летните визии с отворени обувки са толкова съблазнителни! Женският глезен с миниатюрна златна гривна привлича не по-малко погледи от голите рамене.

Обеци халки

 

Но не огромни кръгове, а спретнати модели с диаметър 2-3 сантиметра без инкрустация и „цигански“ декор. Обеците Конго ще разкажат за самочувствието и в същото време за способността да бъдете женствени.

 

Сами по себе си диамантите и златото няма да направят едно момиче секси и привлекателно за мъжа. Обноските, тонът на гласа, движенията и чувството за хумор са дребни, но значими детайли, които винаги трябва да се помнят.

Това не означава, че трябва да изберете бижута според инструкциите. Следвайте собствените си желания. Няма нищо по-съблазнително и привлекателно от едно свободно момиче, което не се страхува да бъде себе си!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе