Излъчвайте чувственост
Любов и партньорство

Топ 3 тайни да излъчвате чувственост

Чувственост! Тя не е в размера на деколтето, цвета или марката на роклята ви. Освен това няма нищо общо с вашия пощенски адрес или марка на кола. И дори не се опитвайте да го обвържете с цвета на косата си, дължината на бретона или обувките, които носите. Не, това не е цялата тайна!

Митове за женската красота, които пречат да имате щастлива връзка

Кои черти на партьора привличат най-много всяка зодия

Женски навици, които дразнят мъжете

5 зодии, които наказват партньора си за минали грешки

Как да изглеждате гореща и да излъчвате чувственост, без да влагате много усилия?

Вашата чувственост и привлекателност зависи от това какви импулси изпращате към противоположния пол. Така че избършете праха от чувствеността си с нашите топ три съвета за чувственост.

излъчвате чувственост

1. Бъдете игриви и палави поне понякога

Каквото и да правите и когато и да го правите, позволете си поне веднъж на ден да се отпуснете и да сте закачлива. Но чакайте, вие сте зряла, работеща жена, нали? Какво от това? Кой каза, че не трябва да сте малко палава? Кажете ни кога за последен път пускахте балончета, флиртувахте със сладък непознат по време на сутрешното си пътуване до работното място, вадехте кутия от чантата си и хващахте светулки или си слагахте чифт ролкови кънки и се движехте през нощния град? Има много задачи, които изискват сериозност и отговорност, но между тях нека има време за игри. Това истинско усещане за чудо и приключение, усещането „уау-ти-никога-не-си-правил-това-преди“ ще помогне да раздвижиш този скован възрастен, за да дадеш на твоето младо, чувствено аз да излезе наяве.

Петте зодии, които най-често имат тежки раздели

5 шокиращи неща, които трябва да направите, ако мъжът се отдръпне

2. Запомнете правилото „5 сетива“

Да започнем с изненадващ тест. Вашите пет сетива. Какво са те? Без да мисля и да гледам. Просто списък. (Признаваме, че това упражнение ни отне повече време, отколкото бихме искали.) Визия. Слух. Миризма. Докосване. Вкус. Когато сте твърде уморени, за да излъчвате чувственост, повикайте сетивата си на помощ. Повтаряйте като мантра: Визия. Слух. Миризма. Докосване. Вкус. Запалете ароматна свещ. Вижте картината (предлагаме Целувката от Густав Климт). Слушайте музика. Почувствайте тъканта на вашето облекло. Докоснете кожата си и усетете колко е топла и мека. Прокарайте пръсти през косата си и се насладете на коприненото усещане. Обърнете внимание на дъха си. Станете отново чувствителни, възприемчиви и чувствени. Изобщо не е трудно!

Петте зодии, които са склонни да се женят много пъти

Зодиите, които не могат да стоят във връзки без страст

Зодиите, които дават втори шанс на бившите си

3. Нека гардеробът ви работи за вас да излъчвате чувственост

Без значение в каква форма сте, не се страхувайте да експериментирате с външността си. Това не означава да харчите пари, за да изглеждате секси. Това означава да оставите дрехите си да бъдат израз на това коя сте. Да се отървете от всичко, което не изразява вашата индивидуалност. Подчертайте силните си страни – ако имате хубав бюст, носете блузи с добре оформено (не дълбоко!) деколте. Ако пък имате тънка талия, подчертайте я с колани. Открийте това, което е хубаво и специфично за вас, за да го извадите на преден план. Изберете смели цветове или елегантни тъмни тонове. Обърнете внимание на дрехите, които избирате за всеки ден. Търсете стил, който ви харесва. Не се страхувайте да използвате аксесоари. Изберете нещо удобно и закачливо, което отразява вашия индивидуален стил. Само вие можете да овладеете своя стил с такава лекота. Чувствайте се уверени в него. И когато някой ви направи комплимент колко прекрасно изглеждате, обърнете внимание на комплимента. Погледнете своя фен право в очите и кажете искрено, признателно „благодаря“ с топла усмивка. Насладете се на наградите. Вие ги заслужавате! Това са вашите дрехи, това са вашите импулси – и това е вашата абсолютна чувственост.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе