5 шокиращи неща, които трябва да направите, aко мъжът се отдръпне

5 шокиращи неща, които трябва да направите, aко мъжът се отдръпне
Любов и партньорство

5 шокиращи неща, които трябва да направите, aко мъжът се отдръпне

Как реагирате, когато мъжът, с който сте, се отдръпне? Казвате му, че се чувствате използвана, изнервяте се, заливате го със съобщения… И ако той продължава да ви игнорира, се чувствате слаба и унизена. Тези пет начина ще ви помогнат да си върнете контрола над ситуацията. Така че, продължавайте да четете.

Когато мъжът ви игнорира, знайте цената си!

Не винаги избираме първата рокля, която намерим в магазина, нали? Дори и да ни харесва, пак не сме сигурни. Така че се отклоняваме и продължаваме да се оглеждаме. И в крайна сметка разбирате, че тази рокля, която сте оставили преди малко, е била най-скъпата рокля в магазина. По същия начин една жена трябва да знае как да запази своята стойност, когато мъжът я игнорира.

Но защо мъжете се държат така?

Психолозите казват, че мъжете могат да се отдръпнат поради няколко причини:

– Гамофобия или страх от обвързване
– Той се претоварва, защото всичко става твърде бързо или вие навлизате твърде силно в личното му пространство
– Не е сигурен в чувствата си. Често мъжете се отдръпват, когато се влюбват
– Има лош опит във връзките и е предпазлив
– Той е видял нещо за вас, което е червен флаг за него
– Харесва му да е необвързан
– Има още някой

„Често мисля за теб“ или защо не бива да отговаряш на някои съобщения?

Искате да се разделите, но не можете: как да прекратите отношенията

Седем златни правила за връзките

Ето как можете да имате висока стойност:

 

1. Вярвайте в себе си

Никой няма да повярва, че сте ценна, ако вие не вярвате в това. Привлекателни са хора, които са уверени, ценят високо психичното си здраве и не се отдават на негативна самокритика. Тези фактори също повишават удовлетворението от една връзка, което от своя страна повишава самочувствието на хората във връзката, както се потвърждава от това изследване . Ето защо всеки иска да бъде с уверени хора.

 

2. Управлявайте здравословно емоциите си, когато мъжът се отдръпне след интимност

Когато мъжът се държи заинтересовано, а след това се отдръпва , не правете спектакъл от емоциите си. Публичното проявяване на лични емоции често се приема като поведение, търсещо внимание. Подобно поведение може да намекне за необходимост от външно утвърждаване или липса на емоционална незрялост. Не му плачете или крещете, изисквайки обяснения. Ако се чувствате тревожни, говорете с приятелките си. Потърсете терапия, ако имате нужда. Може да ви се струва непосилно, но има начини да обработите емоциите здравословно, вместо да ги излагате на показ.

 

3. Разсейвайте се с други неща

Добра идея е да се разсейвате. Започнете нова рутинна тренировка. Спортът освобождава ендорфин, хормонът на доброто настроение, който ви помага да се отървете от негативните емоции. Свържете се с приятелите и семейството си. Опитайте нови неща. Имайте нови преживявания. Срещайте нови хора. Това ви прави по-малко зависими от всякакви външни фактори за щастие и може да бъде най-доброто нещо, което можете да направите, когато мъжът се отдръпне.

 

4. Признавайте и бъдете благодарни за това, което имате

Пребройте благословиите си. Често имаме навика да приемаме неща като подкрепата на семейството и приятелите за даденост. Признайте всичко добро в живота си. Не пренебрегвайте никакви комплименти само защото идват от някой, когото сте склонни да пренебрегвате. Говорете с приятели и им кажете каква късметлийка сте, че ги имате. Направи нещо хубаво за родителите си. Това е чудесен начин да се справите с мъж, който не е готов да се обвърже . Има толкова много други неща в живота. Нямаш нужда от мъж, за да се почувстваш стойностна жена.

 

5. Освободете се от негативизма

Основна причина, поради която много жени не могат да продължат напред в пътуването си към високоценен начин на живот, е, че не знаят как да се отърват от негативизма около тях. Ако имате разхвърлян гардероб, оправете го.
Ако имате течащ кран, поправете го. Поддържайте апартамента си чист. Погрижете се за външния си вид. Носете дрехи, които ласкаят естествената ви форма на тялото, вместо да носите всичко, което намерите наоколо. Отървете се от всички хора, които ви карат да се чувствате неудобно или тревожни. Дайте приоритет на вашето психическо благополучие.

Снимка: unsplash.com

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе