„Често мисля за теб“ или защо не бива да отговаряш на някои съобщения?

„Често мисля за теб“ или защо не бива да отговаряш на някои съобщения?
Любов и партньорство

„Често мисля за теб“ или защо не бива да отговаряш на някои съобщения?

Получавате неочаквано съобщение от конкретен мъж и изпадате в паника – какво означава това и какво да правите с него? 

О, колко паника, фантазии, емоции може да събуди в една жена едно съобщение от 3-5 думи.
Съобщение, изпратено от мъж, когото все още не познавате много добре… с когото сте излизали само няколко пъти и след това той е изчезнал… или дори неочакван поздрав от бивш, когото сте се надявали никога да не видите.
И тогава изведнъж получавате съобщение „Често си мисля за теб“… и изпадате в паника – какво означава това и какво да правите с него? … Фантазията мигновено се задейства като уплашена птица и започна да рисува невероятни картини на бъдещето … Веднага пламва море от малки и големи надежди. Спомени и емоции ви заливат като цунами. Те разпръскват мислите, отхвърлят всички задачи и планове, оставяйки само нестабилно поле на предположенията.

Познато?

И всичко това се дължи на кратко съобщение, изпратено чрез SMS, Viber, социални мрежи … или друг „мързелив“ начин да стигне до вас.
Случвало ви се е, нали?
„Мислех за теб днес“ или „Мислех много за нас“
„Как си? Притеснявам се за теб“
„Честита Нова Година!“ или „Честит 8 март!“
„Сетих се за теб“

Мамка му, дори не е „Извинявай, сгреших и много те обидих“. И определено не е „Разбрах, че ми липсваш и искам връзка с теб. Дай ми още един шанс“.
НЕ! Това е просто колекция от безсмислени, общи думи.
Думи, на които би следвало да реагирате със същото „общо“ безразличие.

Но не!

Женското въображение категорично не разглежда тази опция. Даже и ако текстът е толкова „общ“, че може да бъде изпратен буквално до целия списък с женски имена в бележника, включително майка му и баба му. И при всички ще бъде на място. На всички ще им се струва, че това е адресирано само до тях.

Но вместо разумно безразличие, жените често ЗАПОЧВАТ така …:

Надеждата расте скокообразно , че сега той ще бъде по-смел, ще започне да ви цени повече, ще се откаже от страничните забежки.
Понякога жените прибързано отменят плановете си за уикенда, очаквайки, че такова съобщение определено ще бъде последвано от покана някъде. И се случва тези 4-5 празни думи да станат повод за отговор тип „признание“. В отговор дамите активно започват да изливат душите си пред мъжа, разказвайки колко много им е липсвал, как не могат да живеят без него..
Добре…Да разсъждаваме трезво: нима вярвате, че преди да ви изпрати съобшението той си е мислил: „О, Боже, лудо съм влюбен в тази жена, искам да прекарам остатъка от дните си с нея и ужасно ме е страх да не я загубя. Но как да й кажа за това?… Знам! Ще й напиша „Честита Нова година“, така че със сигурност ще разбере всичко.“ Посмяхте ли се?

И ако все още искате да му отговорите, представете си за момент, че …

…СЪОБЩЕНИЕТО ВИ Е ИЗПРАТЕНО ПО ГРЕШКА!

Какво пречи той случайно да е избрал грешното име в мейлинг листа – на кого не се случва?
Още ли искаш да се надяваш, да мечтаеш, да чакаш, да подредиш нещата? Може би ще е по-разумно да направиш нещо друго?
Може би на такъв мързелив начин „хвърли кука и изчакай да клъвне“ – просто отговорете „Благодаря“, „Весели празници и на теб“ – ако толкова ви сърбят ръцете да напишете отговор … или НЕ ОТГОВАРЯЙТЕ.

Така ще можете да видите дали този мъж е готов да вложи нещо повече от няколко нещастни думи? Няма нужда да си блъскате главата над тях и да търсите тайно значение. Те нямат никакъв смисъл!

И ако наистина искате да направите нещо, по-добре е да общувате с други мъже (по-добре в реалния живот, не онлайн) . Запознайте се, флиртувайте, привлечете вниманието им и се насладете.

И на финала

Ценете себе си! И не забравяйте, че не само мъжът избира, но и ВИЕ избирате в една връзка. И вие избирате не само когато вече сте били поканени на среща , но решавате „да отидете или не“.
Лично ваш избор е и, когато решите – да оставите някой да ви обърква, да ви губи времето и да занимава мислите ви… или да го отпратиш и да общуваш с тези, които правят истински неща за теб.

Петте зодии, които са склонни да се женят много пъти

Зодиите, които не могат да стоят във връзка без страст

Зодиите, които дават втори шанс на бившите си

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе