Петте зодии, които са склонни да се женят много пъти
Астрология Любов и партньорство

Петте зодии, които са склонни да се женят много пъти

Бракът не е за всеки, но има и хора, които нямат проблем да се женят много пъти. За много зодиакални знаци минаването под олтара е важна стъпка в живота, която включва обединяване на страстно, духовно и материално.

Несъмнено планетите играят важна роля в развитието на любовния ни живот и сватбите не са изключение. Меркурий ни учи как да общуваме, което е от съществено значение за всеки здрав брак. И Юпитер насочва нашия късмет, докато нашата натална Венера демонстрира как се отнасяме към другите и към себе си, когато сме влюбени. Всяка от тях влияе на любовния живот.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

И така, ето кои са и петте зодии, които на база на това са склонни да се женят много пъти:

Стрелец

Стрелецът е смятан за дивото дете на зодиака и определено е вероятно да се сгоди няколко пъти. Сатурн им изпраща малко положителна енергия, така че тези хора ще има необходимата смелост да се оженят повторно. Много от представителите на тази зодия не са от тези, които си се представят с една сродна душа за цял живот. Стига да е добре за тях, те нямат проблем да инициират развод, ако не са щастливи. Това обаче няма да ги откаже от идеята за венчило.

Близнаци

Близнаците са импулсивни и много склонни да се женят млади, вероятно преди да са ги опознали добре. Поради това колко непостоянен е този знак, има значителна вероятност всеки брак, който те сключат твърде бързо, да се провали. Въпреки това, те не се отчайват от брака и са склонни да се женят много пъти – всъщност, колкото е необходимо, докато намерят точния човек.

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Рак

Ракът обича домашния уют и често не се среща с големи компаниии. И все пак тези хора нямат търпение да доведат вкъщи страхотен човек, в когото са се влюбили. Затова те започват да търсят партньор, с когото да се оженят и да създадат семейство възможно най-скоро. Те желаят стабилността и сигурността, които бракът предлага, като това не се променя и след развода. И така, те тръгват в търсене на своя нов партньор, с когото могат да имат голям брой кученца или новородени, в зависимост от това, което изберат.

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Скорпион

Скорпионът има умение да проверява възможните партньори и да ги знае къде са слабите им места. Всичко това се прави, за да се определи дали тази връзка има потенциал. Уви, дори когато се оженят за перфектния според тях, съюзът може да приключи преждевременно. Това обаче не им пречи да се женят много пъти след това, тъй като това е единствената форма на връзка, която Скорпионът може да разбере.

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Дева

Когато всичко е наред, Девата чинно започва да си търси своя спътник в живота. Но този момент няма да настъпи, докато родените под този знак не завършат образованието си, не спестят малко пари и не намерят работа, която им харесва. Причината, поради която тези самотници се женят, когато го правят, е, че вярват, че това е това е естественият ход на живота и това се очаква от тях. Действането в съответствие с „правилния“ момент е по-важно за тях, но тази педантична природа също е причината зад много от техните разводи. Но те намират отново любовта и са склонни да се женят много пъти след това.

Tagged , , , , ,
на горе