Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Най-трудният аспект от една раздяла е периодът след нея, в който човек опитва да преодолее старата си връзка. Да продължите напред може да ви се стори още по-трудно, ако чувствате, че миналото ти винаги е наоколо, за да ви напомня за нещата. Може да стане мъчително обезсърчаващо, когато спомените за него ви държат будни през нощта.

Макар да ви прозвучи странно, вашият зодиакален знак може да окаже влияние върху начина, по който се справяте с раздялата. Хората имат различни характери, така че всеки знак подхожда по различен начин към изцелението от предишни връзки. На някои хора може да им е лесно да го направят, докато на други изобщо не е така. Въпреки че повечето хора се сблъскват с раздяла, гореспоменатите зодии изпитват много повече трудности при преодоляването й.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Представяме ви четирите зодии, на които отнема най-дълго време да преминат през старата си връзка:

Риби

Рибите никога не се отдалечават напълно от хората, с които са имали връзка. Те ще се доближат до миналото си и ще положат усилия да възстановят контакта си, ако започнат да се чувстват виновни за действията си. Много им е трудно да се отърват от бившите си партньори поради възвишените си стремежи. Рибите  изглежда са се изгубили във връзките си и заради това трябва да се освободят от миналото. Само така те могат да продължат на чисто.

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Рак

Управляван от Луната, Ракът може да бъде много чувствителен и темпераментен знак, който се бори да се откаже от миналото. Тези хора изглеждат като отдадени партньори, дори ако държат емоционалната си страна скрита от връзките си. Следователно за тях е доста болезнено, когато връзката им приключи. Те все още биха обожавали бившия си, дори ако те са тези, които са прекъснали нещата. Да, не се изненадвайте, това поведение е типично за Раците. Те може да осъзнават, че нямат бъдеще с този човек по различни причини и затова те самите да инициират раздялата. В същото време обаче може все така да го обичат и да страдат за него.

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Лъв

Какъвто и да е външният им вид, излъчващ увереност, Лъвовете имат и друго лице. Те стават непохватни и депресирани, когато преминават през раздяла. Тези хора не се колебаят да покажат нещастието си, което го прави абсолютно сърцераздирателно преживяване. Те наистина са наранени и се нуждаят от близки приятели, които да ги подкрепят, докато се възстановяват след старата си връзка. Причината е, че те стават толкова отдадени на хората до тях, че след това им е трудно да ги преодолеят и да продължат напред.

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Скорпион

Представителите на тази зодия имат силен ентусиазъм в любовта. Следователно, когато се обвържат с някого, те си представят връзка за цял живот – такава, каквато е във филмите. Реалността обаче често ги хваща неподготвени. Когато нещата не се развиват, както са се надявали, те се цупят и потъват в яма на отчаяние и скръб. За тях е доста трудно да пуснат този човек и да продължат живота си. Вродената потребност на Скорпионите от контрол се задейства от раздяла. Това обаче понякога може да доведе до обсебване на бившия им и нещата да излязат извън допустимите граници.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе