Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Здравословни начини да получите внимание от половинката си
Любов и партньорство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

В хода на една връзка и дори брак, не е необичайно и двете страни да се фокусират върху най- различни неща. Понякога хората се стремят към създаването на перфектната кариера. Паралелно с това, те концентрират останалата си енергия върху здравето си и благополучието на семейство. Романтиката може да е останала на доста по-долно място в списъка ви с приоритети. В такива случаи вашият съпруг може да се чувства малко пренебрегнат, защото не получава нужното внимание от половинката си.

Има хора, които без да се замислят ще поемат смяната на някой колега или ще пътуват по служебни причини през уикенда. За тях това е по-важно от това да прекарат приятен уикенд с половинката си, наслаждавайки се на романтични приключения. Те не го правят, защото не обичат човека до тях, а защото са устремени в постигането на други цели. Това обаче може да донесе известно напрежение между влюбените, защото всеки има нужда от малко повече внимание. Ако сте търсили начини да получите внимание на половинката си, продължете да четете.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето как да го постигнате, без да давате поводи за скандали в натоварения си живот:

Оставете телефоните няколко часа преди лягане

В ерата на социалните медии не е необичайно и двамата партньори да прекарват невероятно много време, залепени за екраните на телефоните си. Докато превъртате през снимките в социалните медии на други двойки, може да игнорирате партньора си. А той може да седи точно до вас. Така че отделете време от няколко часа, преди да си легнете, за да сте сигурни, че можете да се свържете отново. Прекарайте време в разговори един с друг. Гледайте заедно някой сериал, който и двамата харесвате. Играйте настолни игри или намерете начин да комуникирате за актуалните теми, които ви заобикалят. По този начин ще продължите да бъдете толкова близки един с друг, без да се лишавате от нищо друго. Бързо ще разберете колко по-приятно е това от безразборното гледане на чужди снимки. А на тях понякога има хора, които може би просто се преструват на щастливи.

Обичам те, но не искам връзка с теб

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе

Прекарайте известно време в нещо, което им харесва

Ако сте човек, който често жадува за внимание от половинката си, трябва да сте сигурни в нещо. А то е, че той не се чувства задушен от вашето властно присъствие във връзката. Следователно може да е полезно да правите нещо, което му харесва, за да сте сигурни, че също си прекарва добре. Можете да отидете на боулинг, да се срещнете с някои от приятелите ви или ще хапнете в любимия ви ресторант. Ако вашата половинка харесва спорта, но това за вас не е любимото занимание, направете компромис. Придружете го на мач на любимия му отбор. Покажете, че ви е приятно, независимо колко далечно от вас може да бъде това хоби. Интересувайте се от нещата, които му харесват. Когато отидете до магазина, можете да покажете познанията си за някой телефон например, който му прави впечатление. Всеки мъж би останал възхитен, ако види нещо подобно от жена си.

Планирайте еднодневна екскурзия или бягство през уикенда

Много двойки създават списъци с дестинации за пътуване, където да отидат някой ден. Ако искате малко внимание от половинката си и сте се чувствали изоставени поради натоварения им график, има решение. Просто планирайте пътуване заедно. По този начин двамата ще можете да прекарате малко време сред природата, на открито. Така ще се насладите на необходимата романтика. Можете да изживеете нещо, което ще запомните и ще разказвате на своите приятели, а някой ден и на децата си.

Нормално е с годините ежедневието ви да не е толкова свободно и безгрижно, както когато сте били на 20 например. Не позволявайте обаче на рутината да завладее връзката ви. Давайте нужното внимание на половинката си, за да не търсите напразно такова след време вие самите.

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

„Не те обичам вече!“ – Най-страшните думи за всяка жена

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе