Зодиите, които не могат да стоят във връзки без страст
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които не могат да стоят във връзки без страст

Вероятно почти всички сме имали връзки без страст, които просто не са били подходящи за нас. Може да бъде много болезнено и трудно да останеш в дадени отношения, когато нещата не вървят в правилната посока. За мнозина е изключително трудно да прекратят връзка, дори когато не се чувстват щастливи. Това може да се дължи на различни причини.

Някои хора се страхуват да не наранят другия човек, а има и такива, които се плашат да бъдат сами и необвързани. От друга страна някои пък просто се задоволяват с дадена връзка, защото не се чувстват достойни за нещо по-добро. Без значение какви са причините, нищо не оправдава оставането с партньор, когато не сте щастливи. Всяка връзка изисква определено количество страст и любов, за да продължи. А когато няма страст нея, тя може да стане наистина скучна. Когато обичаш някого, винаги има малко страст, но когато такава, връзката се превръща повече в задължение, отколкото във наслада.

Много хора искат любов и страст в една връзка, но има и такива, които имат различни нужди и могат да искат различни неща от нея. Въпреки че може да не разбираме защо някой би поддържал такива отношения, важно е да разберем, че хората имат свои собствени причини и ги уважават.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето някои зодии, които остават във връзки без страст по собствени причини:

Рак

Известно е, че хората от тази зодия са много емоционално чувствителни, домошари и държащи на семейството. Те ще останат във връзки без страст, ако това означава, че семейството им е щастливо и непокътнато. Те търсят доброто в хората и взаимоотношенията и се опитват да накарат нещата да работят, вместо да бягат в другата посока. Да имат комфортен и стабилен семеен живот е по-важен за тях в сравнение със страстта.

Дева

Известно е, че този знак е много аналитичен и има склонност да анализира всичко в живота си. Девите са от типа, който ще работи, за да накара нещата да се получат и да решат проблема, вместо да го избягват. Те ще направят всичко по силите си, за да върнат искрата с човека до тях. Ако това така и не се получи, ще намерят начин да се помирят. Раздялата е нещо, което те не искат, затова връзки без страст е много по-предпочитана опция за тях.

Везни

Те се опитват да търсят добрите неща в лоша ситуация. Конфронтациите и конфликтите ги карат да се чувстват неудобно. Те не обичат да започват битка или да нараняват някого. Те предпочитат да останат във връзки без страст, отколкото да се изложат на риска да бъдат наранени и да се справят с болката от раздялата.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Козирог

Те ценят връзка, в която има доверие, стабилна е и ги кара да се чувстват сигурни. Козирозите искат да останат защитени и да се чувстват удобно във връзката си, като това за тях е много по-важно от страстта. Родените под този знак разбират, че хората и отношенията се променят с времето, което е напълно нормално. Ако страстта изчезне, те намират начин да се справят с това, за да не попречи то на връзката с човека до тях. Започват да приемат отношенията си такива, каквито са. Въпреки че им отнема известно време, за да се приспособят към тях, те успяват да го направят и да продължат да живеят така.

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Риби

Те са известни като много състрадателни, мили и съпричастни личности. Хората от тази зодия не обичат да нараняват някого, още повече техния партньор в живота. Дори това да е с цената на оставане в една от тези връзки без страст, за които говорим, те са готови и на това. Родените под този знак се опитват да намерят щастието в комфортна връзка и да излеят емоциите си по други творчески начини.

Tagged , , , , , ,
на горе