женските навици
Любов и партньорство

Женските навици, които дразнят мъжете

Мъжете разбират жените не във всичко и невинаги. Има черти на характера и женски навици, които толкова много дразнят мъжете, че те са готови да прекратят връзката възможно най-скоро. Разбира се, търпението на всеки е различно, но любовта невинаги е толкова повърхностна, че няма сила да понесе недостатъците на любимата жена.

Мъжете са изтъкани от емоции, въпреки факта, че много от жените ги смятат за привърженици на логиката. Затова има риск някои от вашите навици да разрушат взаимоотношенията ви. Бъдете внимателни, ако не искате мъжът ви да живее в стрес.

5 шокиращи неща, които трябва да направите, ако мъжът се отдръпне

Зодиите, които дават втори шанс на бившите си

Седем златни правила за връзките

Шест признака, че вашата идея за романс убива връзката ви

Ето  женските навици, които дразнят мъжете:

 

Навик №1: Закачане с бившия

женските навици

Един нормален и уважаващ себе си мъж никога няма да търпи това. Дори за вас да е нормално, за него със сигурност не е. Просто се опитайте да си представите как бихте се почувствали, ако той разговаряше с бившата си.

Мъжът може да не ревнува, но фактът, че общувате с бившия, говори лошо не за партньора ви, а за вас. Не знаете как да преминете към нови отношения или просто не уважавате партньора си.

Разбира се, едно е, когато току-що сте започнали да се срещате с някого, а друго е при сериозна връзка или брак. Много жени дори в брака продължават да общуват с хора от миналото. Вашият съпруг или има титанично търпение, или е безразличен към вас, защото истински влюбен мъж няма да ви позволи да общувате с предния си възлюбен.

 

Навик №2: Постоянно негодувание

Проблеми със здравето, в работата, във взаимоотношенията – всичко е временно. Има момичета и жени, които се обиждат със или без причина. Факт е, че някои дами много обичат да преувеличават проблема и да се самонавиват.

Мъжете не са телепати и мислят по съвсем различен начин от жените. Ако не можете да се контролирате и да се отървете от тази „болест“, тогава ще отблъснете мъжете от себе си. Повечето мъже се дразнят от сълзите ви без причина и от негативните емоционални бури. Признайте, че това е метод на манипулация, макар и несъзнателна. Много е трудно жената да приеме това, но не е невъзможно.

 

Навик №3: Ревност

По принцип, ревността дразни абсолютно всички, но мъжете изобщо не понасят постоянния контрол. Има момичета и жени, които контролират всяка стъпка на своя избраник. Ако ви е изневерявал преди, имате причини да се притеснявате, но ако любимият ви не е направил нищо лошо, дайте му повече свобода. Когато постоянно го проверявате, като майка ученик, той по-скоро ще избяга от вас, отколкото да си намери любовница.

Ревността е ужасно чувство, защото има много негативен ефект върху вас и освен това намалява жизнеността на мъжа ви. Ревността е нещо нормално, но трябва да се контролирате, иначе не е далеч от психическо разстройство. Отношенията трябва да се основават на пълно доверие.

 

Навик №4: Обсъждане на любовни драми с непознати

Дори родители, най-добри приятели, братя, сестри и т.н. се считат за непознати. Момичетата често се тревожат толкова много за връзките, че споделят абсолютно всички подробности на някой от близкия си кръг, а понякога и на всички в него. Поради това вашите мъже могат да изпитат голям дискомфорт, защото знаят, че буквално всичко се знае за тях. Любовните тайни трябва да останат между вас. Решавайте проблемите заедно, а не с помощта на трети страни, защото сред тях може да има завистливи хора. Дори ваш близък приятел може да ви ревнува и да ви даде грешен съвет.

Мъжете също грешат, като парадират с връзки, но сега говорим за нежния пол. Не разчитайте на помощта на други хора – това само ще влоши нещата и ще отблъсне вашия мъж.

Навик №5: Лекомислие по финансови въпроси

Парите са много важна област от живота. Няма значение дали работите или не – трябва правилно да планирате общия бюджет. Дори и да няма общ бюджет, все пак е желателно парите да се харчат правилно, защото финансите може да са необходими по всяко време. Мъжете, въпреки своята емоционалност, по въпросите, свързани с парите, са много разумни и далновидни, защото имат ясни цели. Те не се увличат по нови неща, както правят много жени.

Разбира се, всеки може да пилее пари, но момичетата го правят по-често. Мъжете наистина не харесват това.

 

Навик №6: Дълго ви чака

Когато трябва да отидете някъде с любимия човек на важна среща, направете подготовка предварително. Разпределете правилно времето си. Всеки може да закъснее, но не трябва да карате мъжа си да ви чака дълго време. Пазаруването е съвсем различно. Там можете да си позволите да се задържите колкото време ви трябва. Но, ако карате мъжа си да ви чака навсякъде, то знайте, че това го дразни страшно много.

Навик №7: Ровите в нещата му

Не докосвайте нещата на любимия мъж. Не ги премествайте от място на място, не почиствайте на личните му места. Можете да му кажете да подреди – ще изглежда доста разумно, но не е нужно да поемате задълженията на майка му. Той не е малко момче и вие не сте му майка, така че уважавайте личното му пространство.

Това се отнася не само за инструменти, дрехи и аксесоари, но и за всичко останало. Любовта е взаимно уважение и самоуважение. Ако се решите на открити чувства и живот рамо до рамо с вашия мъж, тогава ще трябва да разберете какво го дразни и какво не. Най-лесният начин да го постигнете е като си говорите. Няма нищо по-лесно от това да изчистите всичко предварително.

Ако знаете, че имате предразположеност към някое от горните „неразположения“, тогава е по-добре да се опитате да направите всичко, за да се отървете от него.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе