Шест признака, че вашата идея за романс убива връзката ви
Любов и партньорство

Шест признака, че вашата идея за романс убива връзката ви

Когато сте заедно с един човек, не само едно нещо може да убива връзката ви, без дори да подозирате понякога. Влизате ли за първи път в подобни отношения? Ако е така, трябва да знаете как изглеждат истинските връзки. В това общество, управлявано от образи, повечето от нашите мисли са рожба на това, което виждаме във филмите или в социалните медии. Може да видите влюбени двойки да правят сладки неща в платформите на социалните медии и може да очаквате връзката ви да бъде точно такава. Това обаче не винаги е така.

Връзките са страхотни и ще имате едни от най-добрите преживявания, когато сте с половинката си. Но може невинаги да е гладко. Мисленето, че връзката ви ще бъде перфектна, е нереалистично. Големите очаквания могат да провалят шанса ви да бъдете със страхотен човек. Дори и най-добрите връзки преминават през трудни моменти и това е добре.

Продължете да четете, за да разберете какво убива връзката ви и да се опитате да го оправите.

Вие давате приоритет на химията пред другите неща във връзката ви

Смятате ли, че химията е най-важното нещо в една връзка? Важно е тя да съществува, но това не е най-ключовото нещо в нея. Даването на приоритет на химията пред честността, надеждността и споделените ценности може да бъде проблем за връзката ви. След като овладеете това, ще можете да изградите по-значима връзка с партньора си. Можете да си имате доверие един на друг и да бъдете опора за половинката си в трудните моменти.

Очаквате вашият партньор да се промени

Очакването от вашия партньор да промени ценностите си с течение на времето е нереалистично. Колкото се може по-бързо трябва да спрете да го правите. Здравословната връзка означава взаимно приемане и еднакви ценности в живота. Ако се опитвате да промените вашата половинка, това определено убива връзката ви.

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Сравнявате отношенията си с другите

Филмите и социалните медии са изкривили нечие усещане за реалността на нормалната връзка. Отношенията невинаги са перфектни. Ще имате спорове и дори може да си крещите един на друг. Така че, не очаквайте животът ви да бъде идеален. Вместо това се фокусирайте върху добрите неща във връзката ви. Не търсете пример в друга двойка или някои знаменитости, които следвате в Инстаграм. Често представата, която налагат те за отношенията си, е много по-различна от действителността. Затова не следвайте тези шаблони. Просто изживейте собствената си връзка по начин, който ще ви направи щастливи.

Започвате да се съмнявате във връзката, когато не харесвате нещо в партньора си

Не поставяйте под въпрос цялата си връзка, ако откриете нещо в партньора си, което не харесвате. Ще има няколко дни, в които партньорът ви ще ви лази по нервите, но това не означава, че това не е истинска връзка. Подобно чувство наистина убива връзката ви и тя бързо ще приключи, ако не се чувствате щастливи.

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Разстройвате се, когато партньорът ви не разчита емоциите ви

Ако очаквате, че вашият партньор ще разбере какво мислите, без да му кажете, грешите. Хората не могат да четат мисли, затова кажете им как се чувствате. Комуникацията е ключова в една връзка. Ако нещо ви тревожи, седнете и проведете честен и открит разговор с него. Ще видите, че след това и двамата ще се чувствате много по-добре и това ще има положително влияние върху отношенията ви.

Мислите, че щастливите двойки никога не се карат.

Не очаквайте връзката ви да върви гладко и определено не пренебрегвайте проблемите. Ако избягвате кавги, защото вярвате, че щастливите двойки не се карат, помислете отново! Щастливите двойки са щастливи, защото се справят с проблемите си, като говорят за тях. Връзката се убива от неглижирането на проблемите, а не от опитите за тяхното решаване. Дори и да премълчите нещо сега и да си спестите конфликт, след време ще се получи едно натрупване на неизговорени проблеми и всичко ще ескалира. Не позволявайте това да се случи.

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе