добрият сутиен
Любов и партньорство

Добрата връзка е като добрият сутиен

Добрият сутиен – скучен ли е? Не знаем ли всички, че най-добрият сутиен е и най-скучният? Широки, удобни презрамки, закопчаването с 4 куки покрива толкова голяма част от гърба ви, че е добре да го носите върху горнището си, а не под него. И разбира се нюансите, към които се придържаме, са черно, бяло и nude.

5 зодии, които наказват партньора си за минали грешки

8 интересни идеи за коледна украса 2022

Цветовете на 2022: какво e модерно да носим

Как всеки зодиакален знак контролира всичко около него

Остров Капри – скъпоценната перла на Италия

Новолунието в Стрелец на 24 ноември ще бъде началото на истинско ЩАСТИЕ  за тези зодии.

Четири начина да внесете природата в интериора на вашата баня

10 магични фрази, които привличат късмет

Добрият сутиен, както и връзката ви, трябва да ви карат да се чувствате добре със себе си

добрият сутиен

Но си представете мъжът, не като добрият сутиен, а като най-скучния ви сутиен. Изцяло сигурност, пълен комфорт, но толкова скучно, че ти се иска да се пъхнеш в първия дантелен яркорозов номер, който видиш на витрината на магазин за бельо. Забавление, но и рецепта за катастрофа.

На другата крайност са онези „пастички“ за зърна, за онези дни без сутиен. Тези сладкиши се преструват, че покриват най-важното, но в повечето случаи не правят това. За съжаление изглеждат доста изкусително. Мъжете – „пасти“ за зърна са лицемерни от самото начало. Те не обещават нищо, дават още по-малко и ви оставят с набръчкана кожа и петна по една от най-чувствителните части на тялото ви. Избягвайте ги на всяка цена. Пастичките и мъжете.

Идва ред на мъжете – сутиени без презрамки. Мъжете, които са като сутиени без презрамки, ще се увиснат и ще ви позволят да увиснете с тях. Ще трябва да повдигате непрекъснато и тях, и себе си от време на време, за да не докосне сутиенът линията на чорапите ви.

Добрият сутиен е това, от което наистина се нуждаете.

Добрият сутиен е нещо, което да ви пасва така, сякаш е специално създадено да гали извивките ви, но не по начин, който ви кара да се чувствате в капан. Нямате нищо против да носите корсет от време на време, но не искате да живеете с такъв до края на живота си. И не, не се налага да оправяш и подръпваш нищо по сутиена си. Чувстваш се с него добре от момента, в който го сложиш.

Искате сутиен и мъж, който е удобен, но не по скучен начин.

А какво ще кажете за тези линии на шевовете, които се виждат през тениската ви? Това трябва да е голямо НЕ. Искате вашият мъж и вашият сутиен да бъдат ваши тихи поддръжници. Никой не иска дърдорене, което привлича излишно вниманието.

Преди всичко, вие не искате връзка или добрият сутиен, които ви карат да искате да излезете от тях веднага щом се приберете у дома, нали? Вие обаче искате свободата да махнете сутиена, когато пожелаете, особено през нощта, и да го оставите да виси там, без да се страхувате от присъда. Да не се притеснявате да сте себе си трябва да бъде най-основното очакване от вашия сутиен и вашата връзка.
И така, след всичко казано, да обобщим накратко – сутиенът и връзката трябва да ви накарат да се чувствате добре със себе си.

Точно както няма сутиен, който да пасва на всички, така няма формула за един мъж или връзка, която да работи за всички.

Изберете това, което ви кара да се чувствате комфортно, да сте спокойна, с добро самочувствие и увереност, че добрият сутиен (партньор) няма да ви подведе.

Помощ от билките при аритмия

Целулитът е породен от хормонални смущения

Три зодии със солидна печалба до края на ноември

5 съвета за по-добър живот

Как да защитите дома си, преди да си вземете домашен любимец

Основни причини за поява на пърхот

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе