Приятелството пред любовта – 4 зодии, които го предпочитат

Приятелството пред любовта – 4 зодии, които го предпочитат
Астрология Любов и партньорство

Приятелството пред любовта – 4 зодии, които го предпочитат

Приятелството пред любовта е нещо, което много хора избират, когато са поставени пред важен житейски избор. Понякога може да е предизвикателство да избереш между най-верния си приятел и любовта си. Животът обаче ни поставя и на такива кръстопъти.

Мнозина смятат, че приятелството превъзхожда любовта. Колкото и щастлива и безоблачна да изглежда една връзка, в даден момент всичко може да се промени. В началото сигурно гледате партньора си през розовите очила, но свалите ли ги, той може да се окаже съвсем различен човек. Дали по тази или по друга причина, връзката просто се разпада.

При приятелството обаче нещата не са така. Ако то е истинско, ще издържи на всякакви предизвикателства и кризи. Именно по тази причина някои зодиакални знаци винаги биха го предпочели.Ето и 4 зодии, които имат склонност да избират приятелството пред любовта.

Овен

Хората Овен често инвестират много енергия в приятелствата си. Те имат доста натоварен живот и често за залисани в ежедневните си проблеми. По тази причина може да нямат време за романтични връзки и често да са без партньори. Но бъдете сигурни, че те винаги ще намерят време за приятелите си. Те са го измислили – за тях е важно да имат малко, но истински верни приятели, на които знаят, че винаги могат да разчитат. За разлика от романтичната връзка, те гледат на приятелствата си като на много по-лесни и сигурни. Те биха предпочели приятелството пред любовта, защото в забързания си начин на живот не им трябват и душевни терзания.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

приятелството пред любовта

Лъв

Родените под този знак винаги имат близки приятелства, които остават за цял живот. Лъвовете са свикнали да дават точно толкова, колкото получават. Те имат силни връзки с приятелите си и са готови да направят огромни усилия за тях. Те предпочитат приятелството пред любовта, защото за тях то е емоция, докато любовта може да е привличане. Със своя най-добър приятел те се чувстват по-сигурни, отколкото с партньор, с когото излизат отскоро.

Стрелец

По природа Стрелецът е много лоялен приятел. Той обаче няма да се въздържи, когато посочи някакви недостатъци или места, където смята, че можете да се подобрите. Те обикновено инвестират в дългосрочни приятелства, защото дългосрочните любовни връзки не са тяхно нещо. Не казваме, че нямат такива, просто това изисква много повече усилия, които те не всеки път са готови да направят. Стрелците винаги разчитат на приятелите си да угодят на странните им хрумвания, за да задоволят любопитната си природа.

Везни

Везните са отлични приятели. Те обикновено са отворени да опитат всичко, особено в групи, и защото обичат да са сред хора през цялото време. Този знак не е много добър в романтичните връзки. Тези хора обикновено предпочитат приятелството пред любовта, която в много случаи остава на заден план. Причината е много проста. Истината е, че тези личности се страхуват да не бъдат наранени в любовта. Именно поради това те вярват в развитието на силни приятелства, а не в романтични връзки. Понякога това е и защитна реакция, защото в миналото са били наранени и не искат отново да страдат.

Правилно ли е да избереш приятелството пред любовта?

Отговорът на този въпрос не може да бъде еднозначен и вероятно знаете това. Ако любовник разбие сърцето на някоя от тези зодии, приятелите им винаги са готови да им помогнат. Това е страхотно. Все пак, не е резонно да избереш някого, когото едва познаваш, пред верен приятел.

В същото време обаче истинските приятелства и любовта не бива да се противопоставят. Едното не трябва да е за сметка на другото и ако някой умишлено ви кара да изберете, замислете се в мотивите му. Един истински приятел не би искал да се откажете от любовта на живота ви. Но и партньор, който държи на вас, няма да ви моли да изоставите приятелите си.

приятелството пред любовта

Вижте още:

Малките тайни на идеалните двойки

Четирите зодии, които пазаруват разумно и не прахосват пари

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Четирите зодии, на които липсва логическо мислене

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четирите зодии, които не стават за лидери

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе