Тайна техника за изпълнение на желания
Психологически

Тайна техника за изпълнение на желания

Тайна техника за изпълнение на желания, разкриват терапевти. Ако някое желание не е изпълнено, значи има нещо вътре във вас, което пречи на реализацията му. И това нещо е конгломерат от вашите чувства, мисли, емоции, телесни реакции, които, усвоени, са се превърнали във ваши вярвания, догми и постулати, така да се каже, истина от последна инстанция. Може да не сте наясно с това, но след като сте взели решение въз основа на определени външни и вътрешни стимули и това решение е било „циментирано“ вътре, покълнало е във вашата същност и сега контролира вас и живота ви. Освен това това се е случило в толкова ранна възраст, че е възможно да си спомним тези решения само под хипноза. Така се оказва, че желанията ни не се изпълняват заради самите нас.

Тайна техника за изпълнение на желания

Правете добро на партньора си, но с мярка

Рилски манастир „Свети Иван Рилски“ – стотици години пазител на вяра, духовност, знание, чудеса…

Бог има план за теб. Просто повярвай

 

Как най-накрая да сбъдна желанието си? – този въпрос често стои пред вас.

„Никой мъж не е в състояние да надхитри тайните си желания. Той може само да се преструва, че ги е надхитрил“, казва Ф. Верфел.

Терапевти предлагат експеримент за сбъдване на желания.

Техниката е проста, но в същото време не е толкова, колкото изглежда на пръв поглед.

Техниката е лично да запишете най-важните си желания в тетрадка, това, от което наистина се нуждаете за щастлив живот. Няма да описваме техниката на формулиране на желания, има много информация по този въпрос.

Но ще бъде по-ефективно да отидете малко от „другата страна“ и да запишете всичко, което пречи на изпълнението на вашите желания, липсата на което ви тласка в депресия, меланхолия и безнадеждност по всякакъв възможен начин, всичко, което ви притеснява и като цяло, прави желанието ви неизпълнено.

Всичко е просто. Взимаме една тетрадка и пишем. Ступорът започна с формулирането на желание. Не само е необходимо да се формулира желание въз основа на принципите на формулирането им, но и някои желания се оказват някак си „недостойни“ да бъдат написани. Напишете пет от най-съкровените си желания.

„Желанията са необходими, за да поддържаме живота постоянно в движение“, казва С. Джонсън.

Записът, направен на ръка, всъщност е команда към подсъзнанието, която започва да се изпълнява незабавно. Затова помислете няколко пъти, преди да запишете желанието си, можете дори да направите проба с писалката, сякаш се „съгласявате“ с подсъзнанието, че това е, така да се каже, непълна версия на вашето желание и вие „работите“ върху формулировката.

Подсъзнанието е консервативно и не „тича” да изпълнява веднага всички команди на съзнанието, тъй като те за него са външни и обикновено не носят нищо добро. Следователно, подсъзнанието сякаш се опитва да заобиколи тази тенденция, като предлага опции за писане на желания на компютър, в електронен бележник или дори се ограничава до мисловен експеримент. Съответно, тогава командите не стават толкова ясни или дори изобщо не се вземат предвид. Така че само с хартия и химикал!

Когато се опитате да напишете желания, ще почувствате бариера и това, което толкова сте искали да бъде изпълнено, става заплаха за спокойствието ви, кара ви да се замислите дали изобщо трябва да го пишете. Това подсъзнание си оставя вратичка, за да провери истинността на желаното. В крайна сметка, ако правите всичко, което иска нашето съзнание, което е подложено на информационни атаки всяка секунда, действието на хормоналната система, емоциите и чувствата, това е пряк път към самоунищожение.

Директните команди към подсъзнанието винаги водят до преформатиране на вътрешния свят на човек и това не може да бъде пренебрегнато. Подсъзнанието никога няма да ни даде това, което искаме, без да промени нищо в представата на човека за себе си. Освен това човек в крайна сметка ще получи желаното, но то ще се случи по толкова заобиколни начини, че различни логически заключения тук са безсилни. Може да е сериал от злополуки, абсурди и неприятности, което противоречи на всякаква логика и, което е най-неприятното, човек може да се уплаши и да откаже това, което така силно иска.

Представете си влак, който е проектиран да набира скорост почти със светкавична скорост, а спусъкът е някакъв вид енергия, която тласка двигателя напред. И сега влакът, подчинен на импулса на енергията и силата на двигателя, се втурва към определена точка в края на пътя. И тогава шофьорът вижда огромна стена пред себе си, плаши се и дърпа спирателния кран. Какво ще стане с влака? В най-добрия случай той ще остане непокътнат, за да продължи, но всичко във влака ще бъде счупено и развалено.

Така е и с нашите желания. Написани на ръка на хартия, те са тази енергия, която тласка влака напред. И ако се уплашите и решите, че желанието ви вече не е това, от което се нуждаете, можете да си представите какво ще се случи. Затова, ако желаете нещо, тогава пожелайте го докрай!

Забелязали ли сте, че други хора, така да се каже, без усилие получават това, което вие не можете да имате по никакъв начин. Докато се стремите с всички сили, изглежда – ето го, желаното е наблизо, просто да протегнете ръка, но постоянно се случва нещо, което пречи на изпълнението на желанието. Това нещо са точно онези вярвания, постулати и догми, онези решения, които някога сме приели за верни. И когато решите да отмените желанието, въз основа на веднъж взети решения, подсъзнанието организира адска бъркотия за своя собственик. И, ако решите отново с помощта на различни техники да стартирате механизма за изпълнение на желанията, тогава подсъзнанието ще организира крос, без никакъв шанс да получите това, което искате.

Така че писането на ръка е предпоставка за тази техника, макар че, когато пишете нещо за себе си, имате усещане за нещо срамно, понякога глупаво и като цяло глупост, която искате бързо да изхвърлите или да не правите. Подсъзнанието „защитава“ човек от прибързани желания, тъй като, повтаряме – писането на вашето желание на ръка е директна команда, която трябва да бъде изпълнена.

Друго от условията на тази техника е да не мислите за пари, тъй като те не са независим обект и по принцип, са необходими за закупуване на правилното нещо, пътуване, ремонт и други неща. Следователно, трябва да направите ремонт, пътуване, нещо друго, но не и пари.

Също така не е нужно да организирате забавен живот за себе си и да си налагате някакви ограничения. Например: „Сега, ако си намеря нова работа, определено ще отида на фитнес“, „Ако имам апартамент, тогава постоянно ще събирам приятели“, „Ако се получи, ще се напия“. Това са самоограничаващи се допълнителни програми, които налагат блокаж върху изпълнението на желанието. Прибързано сте си обещали нещо, но не искате да го изпълните. Например, не искате да ходите на фитнес, мислите ли, че желанието ви ще се сбъдне?

И не включвайте други хора в желанията си. Поне опитайте. Тоест, „Искам да се оженя за Вася“ няма да работи. Семейство и деца, щастие в брака и семейния живот – това е вашата формулировка.

Ако всичко е направено правилно, се получава инструкция за подсъзнанието, която ще започне да се изпълнява незабавно. Ето защо, е необходимо под всяко желание да напишете различни „блокиращи“ фрази, вярвания, постулати, мнения, които пречат на изпълнението на това желание, нека ги наречем блокажи за краткост. Ние ги записваме под всяко желание и не се разсейваме от нищо друго.

Например: „Искам да се оженя“.

Блокажи:

а) Аз съм дебела, но мъжете не се женят за пълни жени

б) Не знам как да готвя, но трябва

в) Страх ме е да раждам, а без деца семейството не е истинско

г) Страхувам се, че той ще ми изневери и ще остана сама с децата на ръце

д) Страхувам се, че ще пие.

Освен това, необходимо условие за тази техника е нейната редовност. Под всяко желание е желателно да се записват ежедневни блокиращи вярвания за един месец. Не се отказвайте след няколко дни, сякаш всичко е ясно, отидете до края.

И така, как да преминете през този експеримент.

1 седмица. След като напишете всички желания на отделни листове в тетрадка, формулирайте всички онези блокажи, които излизат на повърхността, ще се получи доста весело и обемно. През седмицата ще се изразходва доста приличен обем от тетрадката, но блокажите не свършват и вие, вдъхновени от радостно очакване, ще преминете през останалите седмици със същото темпо. По принцип, най-повърхностният блокаж за липсата на това, което искате в живота си, често почива на парите. За всяко „Искам“ първият блокаж е: „Няма пари за това“, и за второто и за третото.

2 седмица. Блокажът под формата „Няма пари за това“ вече няма да е цитиран, защото веднага ще последва въпросът: „Защо нямате пари?“. И изкопаването на развалините започва, когато се отговори на този въпрос. Започват да се отварят като язви, стари оплаквания и комплекси. Има блокажи от детството, програма за самоунищожение излиза наяве, нещо като: „Аз съм недостоен да живея на земята и изобщо не трябваше да се появявам“. Започват атаки на агресия и раздразнителност, всички изглеждат врагове, които трябва да бъдат унищожени. Опитайте се да гледате на всичко като на филм, сякаш не участвате в него, а просто гледате отстрани.

3 седмица. Блокажите внезапно ще свършат. Формулировките са различни, но същността е една. Блокирайте самия експеримент и мисълта, че всичко е загуба на време и нищо няма да се промени. Нежелание за писане и връщане към него отново. Нивото на паника и хаос вътре във вас се повишава, развива се социопатия и повишена възбудимост с преход към агресия. Обезценяването на себе си и желанията, които сте написали. Уморявате се да пишете блокажи всяка вечер, искате да спрете с експеримента. Задънен край. Самосаботаж. Извинения. Нежелание за вглеждане в себе си в „дълбочина“.

4 седмица. Усещане за безкрайността на едни и същи действия. Има блокажи върху блокажи. Например: в блокажа „Не го заслужавам“ веднага се появява друг – „Заслужавам го, но…“. Имате усещането, че блокажите са концентрирани на повърхността и е невъзможно да се гмурнете по-дълбоко. Тялото се съпротивлява. Искате и не искате да завършите експеримента възможно най-скоро. Страх, че експериментът ще реши проблема ви, защото ви отваря очите. Става ясно какво не сте забелязали преди. Техниката е антивирусната програма, която намира и унищожава онези, които заплашват системата. Прозрение за парите. Разбирате защо не сте „приятели“ с тях. Усещането, че не можете да извадите основното, което се простира от детството и отношенията със света чрез родителите/Рода. Основното нещо се крие в дълбините на подсъзнанието и не иска да бъде извадено на бял свят.

Последни дни от експеримента. Решението да се удължи с още една седмица, в безполезен опит да се изтеглят програмите от ранна детска възраст. Не се получава. Желанията са издухани като балон и няма значение дали изобщо ще се сбъднат.

Общото усещане от експеримента е: изплуват всички онези родителски нагласи, съдбовни сцени от ранното детство, където сме били вдъхновени от определени постулати, които сме живяли цял живот. Мощни програми. Неспособността да пропадаме напълно „в дълбините“, сякаш там има стена и е извън нашия контрол. Вътрешен растеж. Разбирайки, че ние сами някога сме избрали тези вярвания и все още живеем според тях. Умора. Има разбиране, че цял живот сме търсили едно нещо, но по различни начини. И то упорито чука на вратата ни и чака да му отворим. Изравняване на междуличностните отношения и не е ясно какво да правим сега, без цялата тази обвивка.

Резултат: Някои желания „отпадат“ по време на експеримента, още два месеца след края на експеримента започват да се реализират други. И то почти без никакви усилия от ваша страна. Подсъзнанието премахва, унищожи онези блокажи, които стояха и не позволяваха желанието да се изпълни. Освен това механизмът на това унищожаване все още не е ясен. Но това не е важно.

Експериментът няма да бъде ефективен винаги, но това е доста мощна техника за изпълнение на желания. Опитайте и животът ви бързо ще започне да се променя към по-добро.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе