Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж
Любов и партньорство

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Когато един мъж е сериозен в намеренията си към една жена, той не може да бъде далеч от нея

Вие излизате с невероятен нов мъж. Проблемът е, че този невероятен, според вас, мъж вече има жена у дома. Да, имате връзка със семеен мъж.
Експертът по връзките и писател Дейвид Уайгант предлага честен, мъжествен поглед върху тази ситуация:

„На всеки два дни получавам имейл от жена, която ми споделя, че се среща с женен мъж, но, според нея „това е нормално, защото той е на път да напусне жена си“.
Студената и твърда реалност на всичко това е, че този мъж никога няма да бъде напълно ваш.

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

7 начина да скъсате с някого чрез съобщение

Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Ако сте в близки отношения с женен мъж, разбира се, той изпитва чувства към вас по време на интимност. Да, той има чувства към вас в разгара на момента, но ако се срещате от година и той все още не е напуснал жена си, децата и дома си, бъдете сигурна – никога няма да го направи.

Няма значение какво обещава. Няма значение колко пъти те води на пътешествия или купува пръстени. Всичко е приказки. Твърде много жени се влюбват в страхотната идея, че той по някакъв начин ще напусне семейството си и ще язди към залеза с тях.

Той има жена, има деца и има задължения. Всичко, което се случва между вас е, че от вас той получава това, което не получава у дома. Той прекарва време с вас и след това се прибира вкъщи, за да си играе на татко. Той обича децата си. Съпругата не му дава това, от което се нуждае. Той има най-доброто и от двете страни и знае много добре, че играе с вас.“

Винаги едни и същи обещания и жените им вярват

„Но защо все още не е напуснал жена си?“, обръща се Дейвид Уигант към жените.

„Това е просто факт и не можете да направите нищо по въпроса. И няма значение колко добра е интимността, която получава от вас. Мислете за това по този начин. Ако наистина е искал да си тръгва, вече щеше да си е тръгнал. Ако наистина беше влюбен във вас, щеше да планира пренасянето си при вас. Всички тези думи и чувства, които той ви описва, са същата фантазия за него, както и за вас. Той е загубил романтиката и искрата, които е имал в началото на брака си, а вие му ги давате. Жена му пере ризите му вкъщи, а ти ги цапаш с червило, когато е при теб.

Той те държи точно там, където иска да бъдеш. В леглото, когато си поиска. Когато един мъж е сериозен за една жена, той не може да бъде далеч от нея. Той иска да бъде с тази жена през цялото време и няма да позволи на нищо да го спре да бъде с нея. Ако той ви дава извинения защо не е напълно с вас, това са само извинения.

Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Вие сте просто обект на страст за него. Вие сте неговото убежище, когато скучае. Не сте нищо повече от просто малка играчка за него.

Съжалявам, ако това звучи грубо, но някой трябва да накара вас, жени, да видите какво наистина се случва в тази ситуация. Съчувствам ви и искам да намерите за себе си невероятен мъж, а не да играете ролята на „друга жена“. Заслужавате много повече!“

infomax-logo-50-15-HW Алексей Навални: Очевидно не бих искал да се събудя в тази дупка

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе