Какво мисли мъжът за вашите физически недостатъци, според зодията му

Какво мисли мъжът за вашите физически недостатъци, според зодията му
Астрология

Какво мисли мъжът за вашите физически недостатъци, според зодията му

Дори „идеалната жена“ има своите недостатъци, така че всякакви притеснения за това са просто безпочвени. Факт е, че недостатъците са толкова важни, колкото и добродетелите, защото те изграждат вашата личност. В допълнение, абсолютно идеални хора просто не съществуват, затова живите, реални, обременени със своите страхове и преживявания са от голямо значение. В крайна сметка само с такива хора е приятно да си наоколо и смело да гледаш в бъдещето.

Какво мисли мъжът за вашите физически недостатъци, според зодията му

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Тайна техника за изпълнение на желания

Ето какво мисли един мъж за вашите физически недостатъци, според зодията му

 

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Овенът ще ви се възхити, ако сте сто процента себе си. Някои несъвършенства са просто невъзможни за промяна и безпокойството за това може да лиши връзката от стабилност. Овните искат да са сигурни, че техните партньори знаят как да се приемат такива, каквито са.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Телецът намира недостатъците за очарователни. Те са готови да ви обсипят с комплименти и да ви дадат необходимото чувство на увереност, да ви развеселяват и вдъхновяват с думи, докосвания и целувки, така че никога да не се чувствате непълноценни.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци
Когато Близнаци се интересуват от вас, те не се интересуват дали имате недостатъци. Ако не се интересуват от вас като партньор, тогава могат да бъдат изключително критични и субективни по отношение на вашите недостатъци.

 

Рак

Късметче за вашата зодия Рак
Когато Раците наистина се интересуват от вас, те оценяват всичко във вас, от вашите силни страни до вашите слабости. След като Раците се влюбят във вас, всички ваши недостатъци веднага ще им се сторят привлекателни. Те са готови да ви приемат такъв, какъвто сте.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв
Лъвовете добре знаят, че всеки човек има своите недостатъци и слабости, но никой от тях не трябва да ви пречи да се наслаждавате на живота. Ако постоянно говорите само за тях и не си позволявате да се забавлявате, тогава те лесно могат да си помислят, че нищо друго не ви интересува.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева
Девите винаги се стремят към идеала и прекрасно разбират тези, които също искат да се отърват от своите несъвършенства. Връзката с партньор, който постоянно се опитва да критикува всяко тяхно решение, обаче не им е интересна. Те са готови да ви помогнат да се отървете от недостатъците си, но със своите ще се справят и без ваша помощ.

 

Везни

Късметче за вашата зодия Везни
Когато Везните са влюбени във вас, те не забелязват недостатъците ви. Те са толкова влюбени във всички добри неща, които ви правят като партньор и като човек, че просто нямат време да се съсредоточат върху нещо лошо.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Скорпионите вярват, че не трябва да криете недостатъците си зад емоциите си, защото те са част от вас. Просто трябва да ги приемете, защото идеални хора просто не съществуват.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец
Можете да изброите всичките си недостатъци на Стрелците, но те няма да придадат никакво значение на това. За тях вашите недостатъци изобщо не са важни, защото те не определят човека, който сте. Рано или късно ще се научите да се отнасяте към тях по същия начин.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог
Козирозите се възхищават на факта, че вашите недостатъци ви правят истински. Според тях способността ви да се разбирате със себе си е възхитителна. Те ценят честността, особено по отношение на признаването на нещата, които не харесвате в себе си.

 

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей
Водолеите ви обичат заради вашите недостатъци, защото те са това, което ви позволява да се откроите от тълпата. Те искат да разберете, че вашите несъвършенства ви правят специални и интересни за другите и изобщо не показват вашето несъвършенство.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби
Рибите са истински романтици, така че не само приемат вашите недостатъци, но и ги ценят преди всичко. Те ги възприемат като допълнителни причини да ви обичат още повече, намирайки ги за невероятно очарователни и запомнящи се.

infomax-logo-50-15-HW Алексей Навални: Очевидно не бих искал да се събудя в тази дупка

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе