Четирите зодии, които не плащат на първа среща
Астрология Любов и партньорство

Четирите зодии, които не плащат на първа среща

Има няколко неща, които обикновено търсите в партньор на първа среща – от това да учтив до да е добре изглеждащ. Пестеливостта и планирането на среща с малък бюджет може да бъде привлекателно качество. Но да правите голяма сметка и да очаквате вашата  половинка да плати всичко, със сигурност не е такова. Това е шансът ви да направите добро впечатление, като предложите вие да поемете разходите в ресторанта. Но от друга страна, ако си замълчите, определено намалявате шансовете си втора среща. И все пак, има някои звездни знаци, които имат склонност да правят точно това. От Козирог до Везни, разгледайте някои зодии, които никога не плащат за вечерята си на първа среща.

Ето кои са те и какви могат да бъдат и причините за това тяхно решение:

Козирог

Има хора, които се радват на добра сделка всеки път, когато пазаруват. Наистина, Козирозите са най-щастливи, когато получат допълнителна отстъпка или нещо безплатно като подарък. Този навик може да бъде особено досаден на първа среща. Причината е, че някои жени Козирог отказват да платят за вечерята и се надяват, че техният човек може да плати за двама. Да, предполага се, че дамите трябва да оставят кавалерът да поеме сметката. Но може поне да покажат желание да платят, като вземат портфейла си, с ясната идея, че всъщност човекът до тях трябва да е този, който ще плати. Много от жените от тази зодия не правят това и ако партньорът им забележи, може да остане с лошо впечатление. А и все пак не всеки има тези финансови възможности.

Везни

Жените от зодия Везни са изключително изящни и харизматични. Тази енергия е много ценена в една връзка. Но те трябва да отстояват равенството на първа среща и да извадят портфейла си, за да платят своя дял. Уви, те обичат да ги глезят и затова биха очаквали партньорът им да плати. Те обичат да бъдат обгрижвани и няма да е изненада, ако направят точно това. Някои кавалери биха приели това за нещо сладко, но всъщност част от жените прекаляват с това желание да очакват мъжът да поеме разходите за вечерята.

Стрелец

Независимо дали става дума за мъже или жени Стрелец, управлявани от този звезден знак, те са щастливи, че партньорите им плащат за луксозна вечеря. Някои хора дори стигат дотам, че поръчват най-добрите ястия и най-добрите вина, когато са сигурни, че партньорът ще плати. Това може да бъде непривлекателна тенденция. Ако принудите човекът до вас да плаща за вашите глезотии, това може да не му се хареса и да намалите шансовете си отново да излезете заедно. Не прекалявайте с желанието си да покажете изискан стил и вкус, за които да плаща другият човек. Не поръчвайте нещо, което не бихте могли да си позволите.

Рак

Някои хора от този знак се чувстват така, сякаш техният партньор трябва да се отнася с тях като с кралски особи. Въпреки това, когато това се разшири до фискалния аспект, може да започне да се чувства малко несправедливо към техните половинки. Но винаги можете да разчитате, че Раците ще бъдат предпазливи с парите си. Те никога не биха извадили чантата си, за да платят. По- скоро ще излязат до тоалетната, когато дойде сервитьорът със сметката. А това прави много лошо впечатление на първа среща.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе