Край на драмите! Ето как да си върнете бившия партньор
Любов и партньорство

Край на драмите! Ето как да си върнете бившия партньор

Дами, край на драмите! Мъжът, който обичате до полуда ще се върне при вас! Звучи ви невъзможно? Не и ако направите необходимото, за да си го върнете.

Там, където е имало любов – все още я има. Но някои просто не знаят как да си я върнат обратно. И се отказват още преди да са започнали. Но така не се прави. Ако искаш нещо ще трябва да се бориш за него и да си наясно, че ще мине много време, докато го получиш. Но пък ако вложиш цялата си енергия в това, няма как да не останеш очарована от резултата.

Искаш да си върнеш бившия? Не може да прекараш нито минута повече без него. Е, скъпа, попаднала си на правилното място. Край на отчаянието. Напълно възможно е отново да се съберете. Но ако наистина искаш това, трябва да забравиш за страха и предразсъдъците. Бъди малко по-уверена в себе си и не се срамувай. Ако той е човека, който те прави щастлива – бори се за това щастие и не позволявай на никой да ти попречи. Дори и на самата себе си.

 

Представяме ти сигурни начини, които ще върнат бившия ти отново в твоя живот. Е, успех!

Не позволявай на болката да те заслепи

Ако наистина си решила да си върнеш бившия партньор обратно, тогава не трябва да се оставяш на негативните емоции да контролират тялото и живота ти. Напълно нормално е, когато той е бил този, който е искал да се разделите, да изпитваш гняв и ярост. И разбира се да искаш да си отмъстиш на човека, който те е наранил. А това е най-голямата грешка, която обаче доста често се допуска.

А кой е най-добрият начин за отмъщение според повечето жени – веднага да отидат в чужди ръце. Ако прибързаш и започнеш още след раздялата да излизаш с други мъже и да спиш с тях, шансът да намразиш себе си е много голям. Да, може би сега не осъзнаваш какъв абсурд е това, но когато неприятните емоции си отидат от теб ще разбереш за какво говорим.

А и не трябва да забравяш, че ако се събереш отново с бившия ти, това ще бъде неизбежна тема, която ще трябва да обсъдите. И ти неволно ще му споделиш за твоя любовен живот след раздялата. И тогава, повярвай, ще се почувстваш толкова неловко.

Прекарвай време с приятели

Има вероятност, мисълта да се събереш с бившия да се превърне в твоя фикс идея, което пък ще се превърне в огромен проблем. Няма нищо нередно в това да искаш да си върнеш човека, когото обичаш и който те кара да се чувстваш щастлива, но не бива да бъдеш обсебена от него и от тази мисъл.

Сега, повече от всякога се нуждаеш от разходки и излизания с приятелки, почивки и разбира се да поглезиш себе си. Отиди на шопинг, смени прическата, направи си нов маникюр. Забавлявай се, запиши се на спорт. Прави всичко необходимо, за да държиш мислите си далеч от него. Защото рискуваш да се обсебиш, а това в никакъв случай няма да доведе до нещо добро.

Научи се да казваш „Извинявай“

Понякога раздялата не се случва по вина някой от двамата, напротив. Понякога обстоятелствата са такива, че тя е неизбежна, колкото и да не ни се иска.Хората забравиха да приемат грешките си и да се извиняват за тях. Не е достатъчно само да се извиниш, но и да почувстваш, че наистина си сгрешил и се разкайваш за всичко, което си направил. За пропуснатите целувки, за споровете без причина, за това, че не си била достатъчно добър партньор.

Може би, когато той види, че наистина съжаляваш и си готова да се промениш и дори вече забелязва промяна у теб, тогава шансът да се върне отново в живота ти е много по-голям.

И двамата имате вина за тази раздяла. И двамата допуснахте любовта и тръпката да си отидат от вас. Може би подценихте всички онези незначителни на пръв поглед странични фактори, които оказват огромно влияние на съвременните отношения. Но дори и най-истинската и вярна любов може да бъде разрушена. Ако няма кой да се грижи за нея и кой да я поддържа. Защото връзката изисква ежедневни грижи и не е за хора, които не изпитват нуждата да бъдат обичани и да имат човек до себе си. Защото това води до много компромиси и много отговорности, които повечето не са готови да направят. И така се провалят отношенията. Любовта не е достатъчна.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе