Сезонът на Дева е тук – и ретроградният Меркурий се присъединява към купона

Сезонът на Дева
Астрология

Сезонът на Дева е тук – и ретроградният Меркурий се присъединява към купона

Ето какво може да очаква всеки знак през сезонът на Дева 

Репликата от „Имате поща“, когато Джо Фокс пише на Катлийн Кели , че иска да купи училищни пособия и да й изпрати „букет от току-що подострени моливи“, е почти олицетворение на настроението, което носи сезонът на Дева. Докато слънцето е в знака на Дева, бихте могли да сте по-ентусиазирани за ежедневните задачи, независимо дали това е организиране на вашето пространство или освежаване на гардероба ви преди по-хладното време. Това е време от годината, което ви кара да се чувствате благодарни за простите удоволствия, от гледане на залеза до печене на скара със семейството. Ето всичко, което трябва да знаете за сезона на Дева през 2022 г.

Като шести знак от зодиака , свързан с шестия дом на здравето и ежедневието , сезонът на Девата може да ви помогне да преосмислите обичайната си суматоха по начин, който ще ви накара да се почувствате по-центриран. Земният знак е изцяло за самоусъвършенстване и може да се вдъхновите да използвате знойния край на лятото, за да продължите напред към мечтите си, като начертаете план за действие и след това се справите с него стъпка по стъпка.

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

Сезонът на Дева: Какво да очакваме през 2022 г

През 2022 г. сезонът на Девата съвпада с третата ретроградност на Меркурий за годината . Управляващата планета на Дева ще се движи назад през кардиналния въздушен знак Везни от 9 до 23 септември, след това през Дева от 23 септември до 2 октомври. Ето какво може да очаква всеки знак през този сезон на Дева.

Овен (20 март-19 април)

Сезонът на Девата обикновено насочва вниманието ви към ежедневните задачи и вашата уелнес рутина, благодарение на пътуването на слънцето през вашия шести дом.  Вашите взаимоотношения също ще бъдат във фокуса на Меркурий във вашия седми дом на партньорство. Всичко, което сте искали да обсъдите със значим човек, приятел или колега, може да излезе на повърхността сега и наистина не е имало по-добро време през цялата година да го обсъдите.

 

Телец (20 април-20 май)

За вас, Телец, сезонът на Дева е свързан с отказ от планове и предварителни идеи за това как трябва да вървят нещата. Бихте могли да бъдете особено артистични и привлечени от безгрижни, забавни дейности, благодарение на увереното пътешествие на слънцето през вашия пети дом на романтика и себеизразяване. Без значение какво е в сърцето ви в момента, ще бъдете вдъхновени да го споделите по безгрижен, игрив начин.

 

Близнаци (21 май-20 юни)

Сезонът на Дева поставя фокуса ви върху вътрешния ви живот и най-близките ви взаимоотношения, като слънцето се движи през вашия четвърти дом на домашния живот. Прекарването на качествено време с любимите ви хора, грижата за градината ви или за дома, може да бъде основен приоритет. Това може да е малко извън нормата за вас, защото обикновено преминавате от едно пътуване, събитие или hangout към следващото. Но забавянето сега може да е от полза за сърцето и ума ви — и също така да ви подготви да се справяте по-добре с вашия управител, пратеникът Меркурий, който е ретрограден първо във вашия пети дом на себеизразяване (от 9 до 23 септември), а след това във вашия четвърти дом (от 23 септември до 2 октомври).

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Рак (21 юни-22 юли)

Пригответе се за супер-социални няколко седмици, Раци. Докато увереното слънце се движи през Дева, то осветява третия ви дом на общуване, избутвайки ви от черупката ви. Въпреки че сте склонни да бъдете доста домашен човек, ще бъдете принудени да прекарвате повече време с приятели, колеги и семейство благодарение на изобилието от покани за всичко – от щастливи часове до пътувания през уикенда.  Около 10 септември пълнолунието попада във вашия девети дом на приключенията, което може да ви накара да излезете от зоната си на комфорт.

 

Лъв (23 юли-22 август)

Сезонът на Дева насочва вниманието ви към паричните въпроси и вашите ценности, с вашия владетел, увереното слънце, което предприема пътешествие през вашия втори дом на доходите. Сега е вашият шанс да вземете всичко, което сте научили, и да го трансформирате в паричен поток. Може да е време да преговаряте за по-добра цена по проект. Или може би да поискате среща с по-високостоящ, за да обсъдите по-старша позиция с по-добро заплащане. Така или иначе, познаването на вашата стойност може да ви помогне да получите повече от това, което заслужавате.

 

Дева (23 август-22 септември)

Добре дошла в твоя сезон, Дева! Със слънцето, което се движи през първия ви дом, вашият фокус е върху това как се появявате в света и преследвате стремежите, които са близо до сърцето ви. Просто знайте, че може да не успеете да натрупате толкова инерция веднага, в резултат на ретроградния Меркурий във вашия втори дом на приходите (от 9 до 23 септември) и след това в първия ви дом (от 23 септември до 2 октомври). Първо прегледайте незавършените проекти, след което можете да започнете работа по нови през октомври.

 

Везни (23 септември-22 октомври)

Сезонът на Дева може да бъде малко по-сънлив за вас от останалите, Везни, защото увереното слънце се движи през вашия 12-ти дом на духовност и мечти. Склонни сте да се изгубите в блянове, да излеете енергията си в медитация. Но всичко това е за по-голямото добро да получите яснота какво искате да постигнете.  Усъвършенстването на детайлите от 9 до 23 септември може да ви помогне да постигнете вълнуващ напредък в дългосрочен план.

 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Сезонът на Дева насочва вниманието ви към екипни проекти, защото увереното слънце се движи през вашия 11-ти дом на общуване и приятелство. През това време можете по-лесно да обедините сили с други, за да превърнете споделената визия в реалност. Това може да е особено вярно около 22 септември, когато пратеникът Меркурий в същата зона формира хармонизиращ тригон към един от вашите съуправители, трансформиращия Плутон, във вашия трети дом на комуникация.

 

Стрелец (22 ноември-21 декември)

Сезонът на Дева може да ви накара да впрегнете всички сили, за да напреднете в професионален план. Това е така, защото увереното слънце ще се движи през вашия 10-ти дом на кариера и обществен имидж, засилвайки желанието ви да положите усилия, за да бъдете признати. Може би ще искате да освежите автобиографията си или да направите презентация, която да гарантира, че всички погледи са насочени към вас. Докато пратеникът Меркурий е ретрограден във вашия 11-ти дом на работа в мрежа от 9 до 23 септември, можете да се свържете с колеги или приятели, за да пресечете финалната линия на групов проект и да спечелите аплодисменти за цялата си съвместна работа.

 

Козирог (22 декември-19 януари)

Сезонът на Дева хвърля светлината на прожекторите върху желанието ви да излезете от обичайната си работа и да стартирате нов проект. Увереното слънце ще се движи през вашия девети дом на приключенията и висшето обучение, така че всяка възможност да разперите крилата си ще се почувства особено удовлетворяваща. Просто знайте, че след като пратеникът Меркурий е ретрограден във вашия 10-ти дом на кариера и публичен имидж от 9 до 23 септември, може да се наложи да отложите  планове за пътуване, за да потушите пожари, предизвикани от неразбирателство в работата или да вържете разхлабените краища . След като Меркурий тръгне директно на 2 октомври, небето е границата за вас.

 

Водолей (20 януари-18 февруари)

Сега ще обмислите от какво се нуждаете, за да се чувствате по-удобно и да подхранвате интимността в най-тесните си връзки, благодарение на увереното слънце, което се движи през вашия осми дом на интимност. Около 21 септември може да сте готови да се ангажирате с изцяло нова глава в тази област от живота си – независимо дали става въпрос за финансов проект с бизнес партньор или ставане по-емоционално уязвим с някой, на когото много държите.

 

Риби (19 февруари-20 март)

Сезонът на Дева е домакин на увереното движение на слънцето през вашия седми дом на партньорство, подчертавайки вашите лични взаимоотношения. Независимо дали вие и вашият партньор  ще се впуснете в ново пътуване заедно или ще стартирате бизнес начинание с приятел или колега, вие ще се почувствате по-подготвени и по-уверени да постигнете своя собствен успех като част от тандем. Докато пратеникът Меркурий се движи назад през вашия осми дом на емоционални връзки от 9 до 23 септември, предизвикателни, но важни сърдечни разговори биха могли да подпомогнат изцелението с някой от най-близките ви и най-скъпи хора.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе