риби-хороскоп
Астрология

РИБИ-хороскоп за септември 2023

Риби-хороскоп за септември 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на зодия Риби? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Риби-хороскоп за септември включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ОВЕН-хороскоп за септември 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за септември 2023

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за септември 2023

Риби-хороскоп за септември 2023: обща прогноза

Риби-хороскоп за септември 2023

Риби-хороскоп за септември: Не правете нищо против желанията си, само за да не обидите някого, живейте просто. Нека като ваше правило бъде: да започвате и завършвате всеки ден с усмивка и добри пожелания към всички, които познавате и дори към всички, които не познавате. Вашите думи и мисли, особено насочени към други хора, сега имат голяма сила и могат да се превърнат в реалност безпрепятствено. Нещо красиво ще дойде в живота ви. От вас няма да се изисква нищо особено – просто отворете сърцето си за всичко, което съдбата е подготвила.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Щастлив човек съм!“

Риби-хороскоп за септември 2023: здравен хороскоп

Риби-хороскоп за септември: Вие сте в отлична физическа и духовна форма. И не са необходими много усилия от вас, за да го запазите. Просто се движете много, бъдете по-често сред природата, пийте повече чиста вода. Дихателните упражнения и йога ще дадат отличен ефект. Но обърнете максимално внимание на храненето. Не забравяйте да включите пълнозърнести храни и риба в диетата си, яжте повече зеленолистни зеленчуци. Прекомерно засищащата храна може да повлияе зле на творческата и интелектуалната работа.

За да поддържате красотата, не пренебрегвайте процедурите против стареене. Най-доброто време за това е първата половина на месеца.

Риби-хороскоп за септември 2023: любов и взаимоотношения 

риби-хороскоп за септември 2023

Риби: В любовните отношения почти всички Риби ще имат второ дихание, а някои ще имат пълно обновяване на чувствата. Не се съпротивлявайте! Приемайте всичко, което се случва за даденост. Направете самоанализ и преразгледайте вярванията си. Има вероятност при по-внимателно вглеждане дните да се окажат илюзия.

Необвързаните представители на зодия Риби през втората половина на септември, звездите са планирали вълнуващи пътувания с нови запознанства. Запомнете: вашата сила е в откритостта и спонтанността. Не се опитвайте да изглеждате по-добре, отколкото сте в действителност, не се преструвайте, не си фантазирайте и не си приписвайте несъществуващи качества. Вашият човек ще ви обича такива, каквито сте.

ДЕВА-хороскоп за септември 2023

ВЕЗНИ-хороскоп за септември 2023

СКОРПИОН-хороскоп за септември 2023

Риби-хороскоп за септември 2023: финансов и работен хороскоп  

Риби: Очакват се промени в професионалните дела. Ръководството ще ви забележи и ще ви оцени справедливо. Може да се наложи да промените малко уменията. Не се страхувайте, вярвайте в себе си. Тези, които търсят работа, ще имат късмет. Има шанс да получите мястото на вашите мечти. Поемете инициативата, покажете своите таланти (насрочете това за втората половина на месеца).

С финансите ситуацията е приблизително същата, тъй като паричните въпроси зависят изцяло от успеха в работата. Има всички условия за увеличаване на доходите чрез увеличаване на заплатите и появата на нова посока в работата с творчески характер. Със сигурност може да се каже, че материалната страна на живота през септември ще зарадва, вдъхнови и ще се превърне в стимул за по-нататъшно развитие в кариерата.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Дживандата: „Съществува доста общоприето вярване, че светът около човек е пряко отражение на неговия вътрешен свят. Това обаче би било твърде лесно. Връзката между вътрешното и външното не е едностранна. И първото, и второто се влияят взаимно. Особено чувствителните хора могат точно да опишат невидимо какво се случва около тях само чрез чувствата си. Вътрешното отразява външното по същия начин: „надниква“ в мислите му, копира стила на поведение и начина на действие.“

Риби-хороскоп за септември 2023: Таро-прогноза

Вашата карта за септември предвещава, че сега сте пълни с енергия и оптимизъм. Очаквайте добри новини. Има голяма вероятност да получите нова обещаваща работа, за която отдавна сте мечтали, или дългоочаквани положителни промени в кариерата ви. Чудесно време за всякакви начинания и стартиране на творчески проекти. Очакват се приятни събития и в личния живот. Възможно е да получите любовно писмо, което ще постави началото на страстна и романтична връзка. Поемете инициативата, движете се повече, спортувайте..

Риби-хороскоп за септември 2023: астрологичен съвет 

Риби-хороскоп

Риби: Вие сте на прага на важни промени, готови сте да положите решителни усилия. Засега не правете това. Натрупайте енергия и коригирайте плановете си, за да направите прехода в точния момент, без да останете на половината път. Това ще доведе до успех. Лисицата е много предпазливо и хитро животно. Тя проверява всяка стъпка и може бързо да промени поведението си, ако е необходимо. Представете си себе си като лисица, бъдете готови да се адаптирате към всичко, което може да ви се изпречи. Трезво преценете какво се случва. Общуването с духове ще ви помогне да направите правилния избор.

СТРЕЛЕЦ-хороскоп за септември 2023

КОЗИРОГ-хороскоп за септември 2023

ВОДОЛЕЙ-хороскоп за септември 2023

Tagged , , ,
на горе