Скорпион-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

СКОРПИОН-хороскоп за септември 2023

Скорпион-хороскоп за септември 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на зодия Скорпион? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Скорпион-хороскоп за септември включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ОВЕН-хороскоп за септември 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за септември 2023

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за септември 2023

Скорпион-хороскоп за септември 2023: обща прогноза

Скорпион-хороскоп за септември 2023

Скорпион-хороскоп за септември: Месецът ще премине в приятни занимания. Ще имате много причини за добро настроение. Успехите в работата ще ви зарадват, в семейството най-накрая ще се установи ясно време и на всичкото отгоре, като по магия, ще се сбъднат стари мечти. През втората половина на месеца можете да правите планове за бъдещето и да предприемете активни действия за пълно преустройство на живота си. Просто не стойте на едно място, а действайте и не се съмнявайте. Като помощник по всички въпроси, носете нефрит.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Всичко ще бъде наред!“

Скорпион-хороскоп за септември 2023: здравен хороскоп

Скорпион-хороскоп: Благосъстоянието през септември до голяма степен ще зависи от състоянието на ума – оптимистичният поглед върху живота ще отнеме всички болести, така че не губете сърце при никакви обстоятелства, в противен случай ще трябва да отделите ценно време за лечение. Стомахът е изложен на риск. Като превантивна мярка се придържайте към диета, като изключите от менюто пикантни, мазни и солени храни.

Можете да спестите малко от дрехи и козметика. Дайте нов живот на старите неща, вземете оригинални аксесоари за тях. Грижете се за кожата си през цялото време. Маски, базирани на отвари от лечебна лайка, ще ви помогнат да се справите с прекомерната сухота.

Скорпион-хороскоп за септември 2023: любов и взаимоотношения 

скорпион-хороскоп за септември 2023

Скорпион: В живота на семейство Скорпион всичко ще върви добре. За хармония в една любовна връзка е необходимо само взаимно участие и желание. Правете всичко заедно, измисляйте развлечения, експериментирайте и веднага щом можете, добавете разнообразие към живота. И не забравяйте да включите децата. Бъдете с тях на равна основа, вземайте предвид интересите им, консултирайте се с тях, като с възрастни. Те ще го оценят, ще се установи доверие в отношенията.

На необвързаните Скорпиони звездите препоръчват по-често да излизат на публични места, особено през втората половина на месеца. Съдбовно запознанство не се очаква, но ще има много интересни срещи с красиво ухажване.

Скорпион-хороскоп за септември 2023: финансов и работен хороскоп  

Скорпион: През първата половина на септември отложете начинанията си. Отложете подписването на важни документи и договори. Има голям риск. Не се увличайте и от интелектуална работа – можете да преуморите и да направите много грешки. Сега е моментът да надградите уменията си. В бъдеще това ще изиграе положителна роля в кариерата ви.

С финансите всичко е наред. Обстоятелствата могат да се развият по такъв начин, че внезапно да се появи нов източник на доходи, което значително ще укрепи финансовото ви състояние. Но звездите не препоръчват да хвърляте пари на вятъра. Харчете ги разумно, избягвайте да харчите за дреболии и дрънкулки. Не забравяйте, че парите отиват при парите. Препоръчително е да не давате никакви суми на никого, дори и на приятели. Дългът може да не бъде върнат.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Харуки Мураками: „Не става дума за по-добър или по-лош. Не вървете срещу течението – това е най-важното. Трябва да се изкачите – станете, трябва да слезете – слезте. Когато трябва да се изкачите, намерете най-високата кула и се изкачете до върха. Няма поток – не правете нищо. Ако пречите на потока, всичко ще изсъхне. И ако всичко изсъхне, в този свят ще настъпи хаос.“

Скорпион-хороскоп за септември 2023: Таро-прогноза

Целият септември ще премине под знака на картата Осем пентакли. Основните теми на месеца са работа, учене и образование. Обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че да намерите приложение на своите таланти. Има и възможност за започване на нова кариера или изкачване на следващото стъпало на кариерната стълбица. Всичките ви усилия ще бъдат богато възнаградени. Но дори това да не се случи сега, всичко направено ще служи като стабилна основа за бъдещи постижения. За тези, които все още не са намерили професионално призвание, е дошло времето да го направят. Повишете образователното си ниво, запишете се на курсове и семинари, четете книги по теми, които ви интересуват.

Скорпион-хороскоп за септември 2023: астрологичен съвет 

Скорпион-хороскоп

Скорпион: Този период е много благоприятен за вас. Всички ваши дела ще бъдат увенчани с успех. Пътят към просперитета е отворен за вас. Жертвайте подробности за общата кауза. Имайте план и се придържайте към него. Някаква невидима сила укрепва отношенията ви с хората, помага ви да създавате нови приятели и познанства, да създавате контакти, които по някакъв начин ще се окажат благоприятни за вас в бъдеще. Миналите трудове и усилия ще бъдат възнаградени, според заслугите.

ДЕВА-хороскоп за септември 2023

ВЕЗНИ-хороскоп за септември 2023

Tagged , , ,
на горе