телец-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

ТЕЛЕЦ-хороскоп за септември 2023

Телец-хороскоп за септември 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Телец? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Телец-хороскоп за септември включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

21 тайни на зодия Телец

ОВЕН-хороскоп за септември 2023

Телец-хороскоп за септември 2023: обща прогноза

Телец-хороскоп
Телец-хороскоп за септември 2023

Телец: Вашата управляваща планета Венера на 4 септември най-накрая ще излезе от ступора си, ще се ободри и ще се втурне напред през Зодиака. Следвайте нейния пример – отдалечете се от всичко, което може да ви разбалансира, избягвайте стресови ситуации и безпокойство. Използвайте всички налични средства, за да създадете комфортен микроклимат, където и да отидете. Станете Слънцето, което огрява всички и винаги, независимо от всичко. Настройте се за успех и не се съмнявайте в нищо. Смело и решително вървете към целта си.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Блестете и сияйте!“

Телец-хороскоп за септември 2023: здравен хороскоп

Телец: Дори и да се чувствате пълни с енергия и сила, грижете се за себе си, избягвайте крайностите, не работете извън възможностите си. В допълнение, физическото претоварване може да повлияе негативно на емоционалното и психологическото състояние. През септември сърдечно-съдовата система е най-уязвима, възможни са скокове на кръвното налягане и главоболие.

Очаква се отличен терапевтичен ефект от всякакви процедури и дейности свързани с вашето благополучие. Посещението при стилист или козметик е отлично средство срещу стреса. От това ще станете не само по-красиви външно, но и вътрешно ще се успокоите, самочувствието ви ще се повдигне.

Телец-хороскоп за септември 2023: любов и взаимоотношения 

Телец-хороскоп
Телец-хороскоп за септември 2023

Телец: През първата половина на месеца са възможни дребни проблеми в семейния живот поради горещо желание за свобода и независимост, при това взаимно. Опитайте се да намерите общ език с вашия партньор в живота. Правете компромиси: не накърнявайте твърде много интересите си и се отнасяйте с уважение към другите.

Младите и необвързани Телци имат отлични шансове за успешна среща. Срещата е възможна през втората половина на месеца на пътуване или на някое празнично събитие. И тук е важно да не правите нищо предварително планирано – оставете всичко да върви естествено и по пътя си. Освен това, сега сте необичайно привлекателни за противоположния пол, а вашата сексуална енергия ще прелива.

Телец-хороскоп за септември 2023: финансов и работен хороскоп  

Телец: През септември ще имате шанс да реализирате замисленото преди няколко месеца. Просто не допускайте никого, на когото не вярвате, до плановете си. Важно е да изберете правилния момент за започване на активни действия.

През първата половина на месеца се подгответе, съберете необходимата информация и след това действайте според обстоятелствата. Ако ви предложат командировка, в никакъв случай не отказвайте – резултатите от нея ще бъдат полезни, както в работен, така и във финансов план. Ще имате на разположение предварително ценна информация в ръцете си. Просто трябва компетентно и в точното време да я приложите на практика.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Нисаргадатта Махарадж: „Кармата или съдбата е израз на благотворния закон на универсалния стремеж към баланс, хармония и единство. Каквото и да се случва във всеки момент, се случва за най-доброто. Може да изглежда болезнено или неприемливо, горчиво и безсмислено страдание, но имайки предвид миналото и бъдещето, това е единственият изход от тези моменти.“

Телец-хороскоп за септември 2023: Таро-прогноза

Вашата карта, е карта свързана с преценката, която винаги носи със себе си период на разбор и освобождаване от остарялото. Време е да пожънете обилната реколта от миналите си дела и да обърнете чиста страница в живота си. Следващият жизнен цикъл приключва, трябва да се подготвите за нов етап от вашето развитие. Сега можете да видите всичко много по-ясно. Със сигурност ще трябва да вземете важно решение, което може напълно да промени хода на живота. Опитайте се да осъзнаете пълното значение на този момент, тогава резултатите ще бъдат благоприятни за вас. Това е вашият най-хубав час и ви се дава шанс да промените живота си към по-добро.

Телец-хороскоп за септември 2023: астрологичен съвет 

Телец-хороскоп за септември 2023
Телец-хороскоп за септември 2023

Телец: Звездите ви обещават освобождаване от трудности и напрежение, което ще ви зареди с нова сила. Развързвайте възли, решавайте проблеми, освобождавайте енергия. Ако нямате проблеми, просто изчакайте енергията да ги разреши. Ако трябва да направите нещо, направете го бързо. Правейки това, вие ще постигнете голямо постижение. Пътят е отворен. Простете и забравете, радвайте се на новата свобода. Тогава тълпи ще се съберат около вас. Това е наистина страхотно и вълнуващо време.

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

Tagged , , ,
на горе