Овен-хороскоп
Астрология

ОВЕН-хороскоп за септември 2023

Овен-хороскоп за септември 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Овен? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Овен-хороскоп за септември включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

21 тайни на зодия Овен

Овен-хороскоп за септември 2023: обща прогноза

Овен-хороскоп
21 тайни на зодия Овен

Овен, вашата сила през септември е собственото ви надеждно рамо. Въпреки, че ще бъде изкушаващо да разчитате на чужда помощ, но първо ще разчитате на себе си. Управляващата ви планета Марс е в знака Везни през целия месец, на мястото на вашите партньори и хора с различно виждане от вашето. Това не е най-добрата позиция, но благодарение на активната жизнена позиция ще постигнете високи резултати в работата си. Всички ваши планове ще се сбъднат, а надеждите ще се сбъднат, ако сте търпеливи, но упорити и уверени в действията си.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Каквото е за мен, ще бъде мое!“

Овен-хороскоп за септември 2023: здравен хороскоп

Овен, за да поддържате здравето и благосъстоянието си, придържайте се към обичайния си режим, слушайте тялото си и, ако е възможно, изпълнявайте желанията му. Но преумората не се препоръчва. Спазвайте мярката и в работата, и в почивката, и в храната и напитките.

Добре е да намерите поне няколко дни през септември за почивка с приятели и любими хора сред природата. Това ще има благоприятен ефект върху физическото и психологическото състояние.

През втората половина на месеца се създават благоприятни условия за грижа за външния вид и фигурата. Не е нужно да се измъчвате с глад. Редовни упражнения или фитнес са най-подходящи.

Овен-хороскоп за септември 2023: любов и взаимоотношения 

Овен-хороскоп

Овен: личният живот на свободните Овни ще бъде изпълнен до краен предел с приятни емоции. Звездите са се погрижили да запомните събитията от септември дълго, ако не и завинаги. Във всеки случай срещите и запознанствата за месеца ще разклатят някои от представите ви за връзки, ще ви накарат да погледнете по нов начин на себе си и на обкръжението си.

Семейните Овни ще имат пълна идилия в дома. Ако има някакви разногласия, те ще се разрешават без да остават следа във времето. И това е до голяма степен благодарение на вас. Сега сте в отлична емоционална форма, настроени сте на хармония и с мъдрото си благоразумие ще успеете да потушите в зародиш всяко недоволство.

Овен-хороскоп за септември 2023: финансов и работен хороскоп  

Овен, през септември има благоприятни условия за успех в професионалната и финансовата сфера. Когато съставяте работен план за септември, не забравяйте да включите в него бизнес преговори и срещи, с изпитани във времето, партньори. За най-голям успех сега е необходимо да привлечете успешния опит на някой друг и компетентно да приложите способностите на други хора. Ползите от такова сътрудничество ще бъдат взаимни. През втората половина на месеца споделете с ръководството амбициозните си планове. Нищо няма да бъде отказано. Пътищата пред вас са отворени.

По отношение на парите проявете изобретателност и мъдрост. Важно е да можете не само да печелите, но и да ги съхранявате сигурно. Месецът не е подходящ за сключване на договори за кредити и заеми.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Нисаргадатта Махарадж: „Между брега на болката и брега на удоволствието тече реката на живота. Проблемите се появяват само когато умът откаже да се пусне по течението на живота и заседне на един от бреговете. „Да вървиш по течението на живота“ означава приемане, тоест позволяване на това, което влиза и излиза, да си отива. Щастието е непоклатимо. Това, което може да се търси и намери, не е истинско. Намерете това, което никога не сте губили, намерете неотчуждаемото.“

Овен-хороскоп за септември 2023: Таро-прогноза

За септември вие получавате карта Крал мечове, която поставя на дневен ред въпросите за професионализма и амбицията. Това изисква балансирани, безпристрастни и обективни преценки. Бъдете спокойни, дипломатични, самообладани, преценявайте всичко от гледна точка на рационалност и практичност. Това ще ви позволи да вземате правилни решения и успешно да отстоявате позицията си във всички сфери на живота. Придържайте се към образовани и овластени хора. Те ще окажат безценна помощ в трудна ситуация и ще дадат практически съвети.

Овен-хороскоп за септември 2023: астрологичен съвет 

Овен-хороскоп
Овен-хороскоп за септември 2023

Овен, през септември вие ще сте под символа на радостта. Това е време за приятно общуване и взаимноизгоден обмен. Изразете своята личност открито. Развеселете и направете хората щастливи. Купувайте, търгувайте, обменяйте информация.

Не се поддавайте на тъгата и култивирайте добро настроение в себе си. Поддържайте приятелски отношения с хората около вас, не пренебрегвайте съветите на приятели. Внимавайте за речта си, не говорете лошо за никого. Сега е благоприятен период за всичко свързано с пеене и търговия. Не се притеснявайте за това, което не можете да промените и поправите. Бъдете спокойни: щастието е на път.

Родени между Риби и Овен (19 – 25 март):  Магьосници, съюзили в себе си несъчетаемите огън и вода

Tagged , , ,
на горе