любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 24 август 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 24 август? Днес, дори звездите ще завиждат, но благородно, наблюдавайки отгоре вашето взаимно щастие. Отдавна не са виждали такава уникална хармония в нито една двойка. Дори и недоразуменията не могат да бъдат никаква пречка на тази хармония, защото вие много добре знаете как бързо, да ги превърнете в закачлива шега.

Харесва ви, но не го признава – какво да правите

infomax-logo-50-15-HW Седмичната прогноза за времето: Ще пече слънце, ще вали и трещи

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Този ден ще бележи укрепване на личния ви живот или страстна среща с желан човек, който ще ви забавлява и разсмива. Във всеки случай под щастливото влияние на планетата Венера любовният ви живот ще процъфтява. Вашият чар ще бъде неустоим. Ако сте във връзка, ще се насладите на прекрасни моменти на релакс и удоволствие. Изчезнаха онези чувства, когато сърцето е притиснато като в менгеме.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Ако сте необвързани, ще сте готови да се влюбите. Все пак внимавайте да не се влюбите в човек, който не е много подходящ. Семейната сфера ще бъде под доста благоприятно влияние. Имайте предвид обаче, че романтизмът във вас е избледнял донякъде и сега сте склонни да сведете всичко до нетипично за вас ниво. Имайте предвид, че вашият партньора в живота може да има съвсем различна представа за връзката с вас в момента.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Астралната среда ще благоприятства много от семейните двойки. Но ще има повече шум, отколкото вреда. Луната ще се намеси в този смут. Двойки, между които има напрежение ще успеят да изгладят отношенията си, а дори и най-избухливите ще намерят правилните думи или компромис, за да спасят положението! Ако сте необвързани, ще бъдете много търсени и самотата не ви заплашва. Ако обаче сте уморени от едно след друго приключение, скоро ще имате възможност да се успокоите.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Слънцето и Луната ще се прегърнат, за да ви предложат любовния живот на вашите мечти. Ще обичате така, както никога преди не сте обичали, и ще бъдете обичани в замяна. С други думи, този ден ще бъде пълен с щастие за вас. Ако сте необвързани, то този ден ще бъде много благоприятен, тъй като ще донесе много възможности за качествени срещи. Не е нужно да полагате големи усилия, за да се привлечете със своята сродна душа.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вече няма да можете да показвате донякъде разочаровано отношение към любовта. В този ден ще дойде период на страст, луда любов, която дори няма да се опитате да отречете. Бурно привличане, на което трудно ще устоите. Ще бъдете дълбоко влюбени в човек, който ще намери удивителен чувствен и дълбоко емоционален общ език с вас. Ще можете да познаете неговите желания, както той ще познае вашите и ще намерите истинско удовлетворение в тази среща.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Обикновено харесвате партньора си, но в този ден ще сте склонни да обръщате твърде много внимание на дребните му грешки. Но индийската мъдрост гласи: „Диамант с няколко недостатъка е за предпочитане пред обикновен камък, който ги няма“. Помислете за това и действайте съответно! Ако сте необвързани, сте убедени, че най-съкровените ви любовни мечти ще се сбъднат като на магия. Именно това ще се случи, благодарение на голямата помощ на планетите Венера и Марс.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: За тези, които имат връзки, астралната среда, със силното си съдържание на енергии, ще ви потопи в мека монотонност, която е успокояваща, но понякога се чувства малко вцепенена. По всяка вероятност можете да очаквате чувствата ви да бъдат трезви и солидни, което в крайна сметка не е толкова лошо, нали? Ако сте необвързани, то Венера, покровителката на любовта, ви обещава любовен живот, пълен с хармония. Вашите чувства не само ще бъдат защитени, но и чувствеността ще бъде на върха.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Не бъдете склонни към прекомерна ревност, защото това ще натовари връзка, която иначе би могла да ви донесе голямо удовлетворение. Бъдете внимателни към желанията на съпруга/съпругата или партньор и той ще ви се отплати със споделени радости и хубави моменти, прекарани заедно. Ако сте необвързани, тогава може да изпитвате смесени чувства, поради минал опит, през който е трябвало да преминете, или поради брачни проблеми, които сте наблюдавали с двойки, които познавате. Но не допускайте разочарованието да ви влияе!

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Брачният живот може да създаде някои проблеми за вас поради намесата на Сатурн. Може да се поколебаете да направите избор, който изглежда решаващ. Ако обаче отделите време за размисъл, тогава изборът ще ви се стори доста очевиден и неизбежен. Ако сте необвързани, тогава благодарение на благосклонността на Юпитер е възможно личният ви живот да поеме нов, по-приятен обрат, отколкото сте предполагали досега. Пригответе се да се насладите на новата ситуация.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес, благодарение на благоприятното влияние на Нептун, двойките, които вече са заедно, ще си осигурят онзи живот, който ще ги насърчи към нови удоволствия и впечатления. Ще намерите много чар в семейния си живот. Ако сте необвързани, пригответе се за голяма промяна в личния си живот. Днес може да се състои много важна среща. Ще осъзнаете, че този човек може да ви донесе дългосрочно щастие.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ще можете да продължите напред в атмосфера на спокойствие и еуфория. Силното влияние на Марс ще ви насърчи да бъдете толерантни и разбиращи към вашия партньор в живота. Имате нужда от мекота и нежност в една връзка и ще ги получите! Ако сте необвързани, тогава Венера ще бъде на ваша страна. Ще имате цял ден, за да намерите любовта си. Всичко зависи от вас! Планетите могат да направят много за вас, но определено няма да могат да целунат някого вместо вас!

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Ако искате да укрепите любовната си връзка, тогава трябва да накарате партньорът ви да почувства колко специален е за вас. Ако направите това, тогава ще можете да избегнете няколко неприятности, които идват в любовния живот. Такива благоприятни ситуации ще доведат до повишаване нивото на вашата увереност и в замяна на това вашият партньор също може да направи нещо специално за вас. Днес ще бъде един от най-специалните дни в семейният ви живот. Ще изпитате дълбочината на чувствата ви, в резултат на което ще залеете с любов и обич сродната душа.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 24 август 2023

на горе