Харесва ви, но не го признава – какво да правите
Любов и партньорство

Харесва ви, но не го признава – какво да правите

Случвало ли ви се е да знаете, че някой ви харесва, но не го признава? Това може да се случи доста често, особено ако момчето не е сигурно какво ще последва, ако разкрие чувствата си.

Ако забележите внезапни промени в настроението или поведението му, когато стане дума за романтични отношения или чувства, това може да е най-същественият признак, че той ви харесва, но не го признава.

Когато някой се бори с истинските си чувства към вас, тези промени могат да станат по-очевидни, особено когато разговорът стигне до романтични отношения. Той може изведнъж да стане по-резервиран или дистанциран, да прояви повишена чувствителност към коментари или дискусии за любовта, връзките или привличането, да замълчи или да изглежда изгубен в мислите си или напълно да пренасочи разговора.

Ако забележите такива промени в поведението му, помислете за директен разговор с него, за да разгадаете чувствата му, дори когато той не го признава.

Харесва ви, но не го признава – какво да правите

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

Какво да правите, когато той се бори с чувствата си към вас?

Ако намирате всички признаци за положителни, бъдете търпеливи с него.

Разберете, че той се справя със своите емоционални борби. Дайте му достатъчно време и пространство, за да се справи с чувствата си. Не използвайте игрови тактики, за да го накарате да се изправи срещу чувствата си. Вместо това се опитайте да бъдете много спокойни и да участвате в пряка комуникация, ако искате да поговорите. Той ви харесва, но не го признава и вие трябва да тръгнете от там.

Харесва ви, но не го признава – какво да правите

Ако той не споделя открито чувствата си или изглежда, че спазва определена дистанция, е важно да уважавате решенията му.

Натискането му по агресивен начин може да доведе до съпротива и да го накара да се отдръпне още повече. Притискането му да говори може да създаде емоционален дискомфорт и той да скрие емоциите си още повече. По този начин можете да създадете среда, в която той евентуално да се чувства по-комфортно да се отвори, когато е готов.

Опитайте се да създадете удобно пространство, в което той да може открито да изразява мислите и чувствата си.

Можете да го уверите, че по никакъв начин няма да критикувате мислите, чувствата или емоциите му. Уверете се, че го насърчавате правилно и активно слушате думите му, но не се увличайте. Ако не се чувствате по същия начин, уважавайте и ценете неговите емоции, но не правете компромис с вашето емоционално благополучие. Уверете се, че и вие се грижите за своите чувства, дори да знаете, че той ви харесва, но не го признава.

не го признава

Ако и двамата споделяте общи емоции, опитайте се да дадете увереност.

Той може да не го признава, но му се иска и вие да го харесвате. По деликатен и ненатрапчив начин му дайте да разбере, че цените връзката си и сте готови да участвате в честни разговори за емоциите, когато той се чувства удобно.

След като приключите с изслушването на неговата страна, продължете да изграждате връзката.

Вместо да ги оставяте сами, занимавайте се с дейности, които ви доставят удоволствие, и се опитвайте да осъществявате положителни взаимодействия. Прекарването на качествено време заедно е чудесен начин да укрепите връзката си и да премахнете емоционалното напрежение. То също така му помага да стане свидетел на стойността на връзката ви и го насърчава да се отвори за чувствата си, докато връзката ви става все по-силна. Това е нещото, от което той има нужда, но не го признава.

не го признава

Когато става въпрос за емоции, дешифрирането на този скрит, неизговорен език е изключително предизвикателство.

Да се разбере дали един мъж се бори с чувствата си към вас или не, е деликатен процес, който зависи главно от наблюдението, интуицията и емпатията. Гореспоменатите ключови признаци, че той се бори с чувствата си към вас, но не го признава, ще му помогнат да се ориентира в тези емоционални води.

Въпреки това обръщайте внимание на действията му и се доверявайте на интуицията си, за да достигнете до същността на неизразените му чувства. Ако намирате сигналите му за твърде объркващи, не се колебайте да инициирате открита комуникация, за да можете да изясните объркването си, без да причинявате болка на никого.

Но ако чувствата са двупосочни, трябва да направите първата крачка и да му помогнете да изрази емоциите си, защото дори и да не го признава, той има нужда от това. Свикнали сме, че мъжът трябва да прави първата крачка, но както знаете, вече това изобщо не е задължително, така че не губете време.

Вижте още:

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе