близнаци-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за септември 2023

Близнаци-хороскоп за септември 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на зодия Близнаци? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Близнаци-хороскоп за септември включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

21 тайни на зодия Близнаци

ОВЕН-хороскоп за септември 2023

Близнаци-хороскоп за септември 2023: обща прогноза

близнаци-хороскоп за септември 2023

Близнаци-хороскоп за септември: Септемврийските звезди ви съветват да живеете малко и по чужди правила. Факт е, че сега вашите инициативи едва ли ще срещнат желания отговор и могат да се превърнат само в разочарование. Затова спокойно се наслаждавайте на живота, но не правете нищо против волята си и противно на желанията. Работете, обичайте и живейте на воля, като се доверявате напълно на първата мисъл за каквото и да било. Не се страхувайте да правите грешки и да губите. Всички загуби и грешки от септември са само малка цена за вашето бъдещо щастие.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Има щастие!“

Близнаци-хороскоп за септември 2023: здравен хороскоп

Близнаци-хороскоп за септември: През първата половина на месеца приемайте сериозно и най-малките признаци на настинка. Възможно е обостряне на хронични заболявания. Не натоварвайте прекалено много ставите и гръбначния стълб. Погрижете се и за гърлото и гласните струни. Не пренебрегвайте превантивните мерки. Опитайте се да водите спокоен начин на живот, предпочитайте пасивна почивка, намалете физическата активност.

Втората половина на септември е подходящо време да поработите върху външния си вид. Добре е да извършите козметични процедури, процедура уелнес масаж и едва тогава можете да мислите за радикална промяна на имиджа.

Близнаци-хороскоп за септември 2023: любов и взаимоотношения 

близнаци-хороскоп за септември 2023

Близнаци: В живота на семейните Близнаци не се очакват кардинални промени. Всичко е спокойно и ведро. И за да продължи, бъдете толерантни към недостатъците на любимия си, снизходително се отнасяйте към техните слабости и капризи.

Свободните Близнаци получават зелена светлина в личния си живот, но успехът и крайният резултат до голяма степен зависят от вас и желанието ви да се откажете от свободата си. И все пак звездите не препоръчват да отказвате предложения от романтичен и забавен характер. Ходете на партита, срещайте се и общувайте с интересни хора. Опитайте се да се оставите на течението и да приемете с благодарност всичко, което ви идва на пътя.

Близнаци-хороскоп за септември 2023: финансов и работен хороскоп  

Близнаци: Не си струва да градите грандиозни работни планове за септември. До 15-ти вашата управляваща планета Меркурий, въпреки че се поддържа от знака Дева, се движи в противоположна посока през зодиака, така че се съсредоточете само върху най-неотложните неща, които трябва да се свършат бързо и без усилия. Още по-добре, върнете се към предишни неразрешени проблеми, коригирайте грешките, ако е необходимо, променете плановете. През втората половина на месеца не прибързвайте – поставяйте си реалистични цели, наблюдавайте спокойно какво се случва и не се намесвайте в хода на събитията.

От материална гледна точка, като цяло, всичко е стабилно. Необходимо е само да спазвате финансова дисциплина, да плащате редовно сметките и да избягвате забавяне на плащанията. По-добре е да се справите с това сами.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Анамалай Свами: „Ако не прихванете мислите, когато се появят, те поникват, превръщат се в дървета и ако продължите да ги пренебрегвате, те растат в огромни дървета. Обикновено невнимателните хора прихващат мислите им едва когато вече са пораснали в дървета. Ако човек може непрекъснато да осъзнава всяка мисъл, когато възниква, и да бъде толкова безразличен към нея, че да не покълне, да не расте, той е на прав път, водещ към освобождаване от объркването на ума.“

Близнаци-хороскоп за септември 2023: Таро-прогноза

Имате картата на влюбените. Доста често това означава кръстопът, както и факта, че имате нужда от духовно или физическо изцеление. Вероятно сега трябва да вземете важно решение, от което зависи бъдещият ви живот. Увлечението по противоположния пол, установяването на интимни връзки, любовта и брака могат напълно да заемат мислите ви. Но всичко това предполага някакво изпитание или необходимост от избор. Добър момент да поговорите сърдечно за отношенията си с приятел или приятелка, на които имате доверие и от които можете да получите добър съвет.

Близнаци-хороскоп за септември 2023: астрологичен съвет 

близнаци-хороскоп за септември 2023

Близнаци: Септември е преходно време. Бъдете внимателни, действайте незабележимо. Скрийте силата си и се адаптирайте към всичко, което ви изпречи. В никакъв случай не налагайте волята си, тогава ще има успех и просветление. Обърнете внимание на малките неща и бъдете на ниво, независимо какво се случва. Сега не е моментът да предприемате нещо голямо или да ръководите другите. Усърдието и благоразумието ще отворят пътя към истинското величие. Фокусирайте се върху детайлите.

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

Tagged , , ,
на горе