лъв-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

ЛЪВ-хороскоп за септември 2023

Лъв-хороскоп за септември 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на зодия Лъв? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Лъв-хороскоп за септември включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

21 тайни на Лъвовете

ОВЕН-хороскоп за септември 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за септември 2023

Лъв-хороскоп за септември 2023: обща прогноза

Лъв-хороскоп за септември 2023

Лъв-хороскоп: През първата половина на септември почти всичките ви дела ще се движат със собствена скорост. Не правете резки движения, не вземайте сериозни решения, внимателно наблюдавайте. Най-важното през месеца е да си почивате добре, да приведете чувствата си в хармония и да получите сили за нови постижения. Доверете се на естествения ход на живота, не се намесвайте в щастливи обстоятелства, за да ви помогнат, а просто се наслаждавайте на живота сами, „хранете“ се с положителното. Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Аз мога!“

Лъв-хороскоп за септември 2023: здравен хороскоп

Лъв-хороскоп за септември: Така се случва, че този септември интуитивно ще изразходвате толкова енергия, колкото ви е необходима. Това ще ви позволи да се поддържате в добра физическа форма и психологически баланс. И все пак винаги следете вашето благосъстояние. Може да са необходими превантивни мерки и терапевтични мерки по отношение на укрепване на имунитета, нормализиране на метаболизма и установяване на хормонален баланс.

Звездите не препоръчват да променят нищо драстично във външния си вид. Останете в хармония със себе си. Препоръчително е да използвате по-малко козметика. Дайте на кожата си почивка, направете дълбоко почистване, последвано от подхранване и масаж. Най-успешните дни за това са от 12 до 14 септември.

Лъв-хороскоп за септември 2023: любов и взаимоотношения 

Лъв-хороскоп за септември 2023

Лъв: В любовните дела настъпва чудесно време. Отношенията с близките забележимо ще се затоплят, ще настъпи дългоочакваната хармония, която ще засенчи възможни дребни ежедневни проблеми и временен застой в работните дела. В по-голяма степен това се отнася за семейните и решителни Лъвове в техните привързаности.

За младите и свободни Лъвове звездите предсказват красив романс, който може да започне от пътуване. И дори да се окаже краткотрайно, няма да ви разстрои твърде много. Напротив, ще станете по-уверени в своята привлекателност, което ще се отрази положително на личния ви живот в бъдеще.

Лъв-хороскоп за септември 2023: финансов и работен хороскоп  

Лъв: Обстоятелствата в професионалната сфера и в сферата на финансите ще се развият във ваша полза през втората половина на месеца. Ще има и щастлива възможност да получите отлична работа на непълен работен ден с прилична награда. Звездите обаче съветват да сте по-близо до хората, да не се откъсвате от екипа, да се отзовавате с готовност за всяко сътрудничество. Това важи и за тези, които са на свободна професия. Имате нужда от партньори и спътници като въздуха. Както успехът в работата, така и вашето финансово благополучие до голяма степен зависят от добре координираното взаимодействие с тях. Най-голям успех се очаква от вече стартирали проекти, поставени на стабилна основа от предприятията.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Сатя Сай Баба: „Живейте така, сякаш сте родени само веднъж. Не се влюбвайте в света толкова много, че фалшивият му чар да ви потапя отново и отново в призрачното му отражение на радост и скръб. Докато не се отдалечите малко от лепкавата мрежа на този свят, докато не разберете, че всичко, което се случва, е просто игра, съществува опасност да бъдете въвлечени в твърде близък контакт с илюзията. Използвайте света като учебна площадка за служене, пречистване на сетивата и разгръщане на сърцето.“

Лъв-хороскоп за септември 2023: Таро-прогноза

Картата на умереността изисква скромност и, ако е необходимо, дори самоограничение. Хората около вас очакват от вас благоразумие, търпение, честност и уравновесен, непредубеден поглед към всички възникващи ситуации. Сега трябва да намалите темпото, да преосмислите позицията си и да сте готови за компромис. Картата предупреждава, че предстоят динамични дни. Избягвайте крайностите, придържайте се към средата и неутралната позиция във всичко. Умереността и мъдрият подход към разрешаването на трудни ситуации ще ви доведат до успех.

Лъв-хороскоп за септември 2023: астрологичен съвет 

Лъв-хороскоп за септември 2023

Лъв: Това е времето, когато хората изпълняват небесните планове. Отървете се от старото, за да освободите пътя за новото. Унищожете онова, което се е повредило или се е развалило. Действайте решително: енергиите са благосклонни към вас. Оставете миналите раздори и болезнени спомени. Чувствайте се обновени с всеки изминал ден. Вашите съмнения и тъга ще изчезнат. Всички промени и пренареждания, които се случват около вас сега, ще приключат, а резултатите ще надминат всички ваши очаквания.

РАК-хороскоп за септември 2023

Родени между Рак и Лъв (18 – 25 юли):  Родени с уникалната способност да омагьосват всички около себе си

Tagged , , ,
на горе