Гиунет Полтроу откровеничи за връзките си с Брад Пит и Бен Афлек

Брад Пит срещу Бен Афлек Гуинет Полтроу призна кой от е по-добър в леглото
Интересно

Гиунет Полтроу откровеничи за връзките си с Брад Пит и Бен Афлек

Преди брака си с настоящия съпруг Брад Фалчук, Гуинет Полтроу имаше няколко нашумели романи с видни холивудски красавци, включително Брад Пит и Бен Афлек. Тя също така беше омъжена за фронтмена на Coldplay Крис Мартин.

В подкаста Call Her Daddy актрисата изигра малка игра на „Бен или Брад“, в която отговаряше на въпроси за бившите си. Оказа се, че във връзката си с Бен са спорили и се смели повече, а Брад е истински романтик. И двамата актьори били добри в целувките. Но кой е по-добър в леглото? Гуинет отговорила и на този въпрос:

„Наистина е трудно. Защото по онова време Брад беше нещо като основната химия, любовта на живота ми, разбирате ли? А Бен беше технически перфектен под завивките“, казва палавата актриса.

Гиунет Полтроу откровеничи за връзките си с Брад Пит и Бен Афлек

Брад Пит срещу Бен Афлек: Гуинет Полтроу призна кой от е по-добър в леглото

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

По-късно Гуинет продължила да играе на Sleep, Marry, Kill.

„Очевидно бих се омъжила за Крис Мартин, защото той ми даде двете ми деца, които са любовта на живота ми. Така че бих го направила отново“, допълва Гуинет.

Тя обаче се затруднила да избере опцията „убий“, отбелязвайки, че звучи „толкова трудно“. Но в крайна сметка, тя избрала Бен, добавяйки: „Бог да го благослови“, което оставило Брад за опцията „сън“.

В друго свое участие Гуинет Полтроу била гост в подкаста на д-р Уил Куол The Art of Being Healthy, където разказала за една много странна процедура. Веднъж актрисата и бизнесдама прибягняла до ректална озонотерапия. По време на този процес Гуинет била инжектирана ректално с газ, а самата процедура трябвало да насърчи заздравяването на рани и микропукнатини в дебелото черво.

„Доста странно е, но много полезно“, казва Полтроу.

Но от 2019 г. такава процедура не е регламентирана и медицинската общност обяви, че токсичният газ не носи никаква полза за тялото.

Гуинет също така споделила ежедневния си уелнес режим: „Обичам да слагам капки сутрин, особено глутатион и фосфатидилхолин. Те са доста трудни за намиране, но ме карат да се чувствам толкова добре“, споделя тайните си актрисата.

В допълнение към сутрешните капки, Полтроу практикувала периодично гладуване. Тя можела да остане без храна до обяд и след това да яде нещо, което не повишава кръвната й захар, като лека супа или костен бульон.

След което Гуинет отделя време за почасови тренировки, прави пилатес или ходи пеша. След това звездата е в инфрачервена сауна за 30 минути. А в края на деня Полтроу предпочита да яде палео вечеря, която съдържа голямо количество зеленчуци и малко месо.

Както виждате, неслучайно Гуинет е една от най-популярните актриси в САЩ и по света, дори днес. Тя вече не практикува тази своя професия, но популярността й й помага в бизнеса, който има, и е свързан с различни атрибути за повишаване на удоволствието от интимността в леглото.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе