рак-хороскоп за ноември 2023
Астрология

РАК-хороскоп за септември 2023

Рак-хороскоп за септември 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на зодия Рак? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Рак-хороскоп за септември включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

21 тайни на Раците

ОВЕН-хороскоп за септември 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за септември 2023

Рак-хороскоп за септември 2023: обща прогноза

рак-холодсоп за септември 2023

Рак-хороскоп за септември: Септември ще бъде относително тих и спокоен. Просто трябва да се справите с нетърпението и прекалената самоувереност. Не се опитвайте да изпреварите себе си, не скачайте над главата си – решавайте проблемите, когато идват, тогава всички усилия ще бъдат увенчани с успех. Нещата в личния живот остават непроменени, но при необвързаните ще има напредък. В края на месеца са възможни ярки и запомнящи се срещи, вълнуващи пътувания и интересно общуване с необикновени хора.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Душата ми се радва!“

Рак-хороскоп за септември 2023: здравен хороскоп

Рак-хороскоп за септември: За добро здраве е важно да поддържате състояние на ума в баланс. И за това не се претоварвайте с работа, спете достатъчно и не се тревожете за дреболии.

Внимавайте с фитнеса и движението – застрашени са гръбначният стълб и ставите на краката. Дихателната гимнастика е полезна – тя ще помогне за нормализиране на кръвообращението и успокояване на нервите.

Кожата ви няма да търпи никакви експерименти и козметични новости, така че й дайте това, с което е свикнала. Въпреки това, подхранващи маски и почистващи процедури с доказани средства през втората половина на септември няма да ви попречат.

Рак-хороскоп за септември 2023: любов и взаимоотношения 

рак-хороскоп за септември 2023

Рак: В личния живот всичко е наред, с изключение на малки вълнения и любовни преживявания в началото на месеца. Това важи за всички Раци – и семейни, и необвързани. Има вероятност донякъде възприятието ви да се промени, поради което във всичко ще видите негодувание. Напротив, вашите чувства във всеки случай ще бъдат реципрочни и ще получат топъл отговор.

Свободните Раци също няма да бъдат лишени от внимание от противоположния пол. Съвет: инициативата в любовните въпроси сега е на ваша страна, а годеникът е някъде наблизо. Погледнете по-отблизо.

Рак-хороскоп за септември 2023: финансов и работен хороскоп  

Рак: В професионалната сфера всичко ще се нареди добре, ако проявите толерантност към колеги, които, както ви се струва, работят с половин уста, без нужния ентусиазъм. Приспособете се към техния работен ритъм, стриктно спазвайте субординацията, изключете фамилиарността. Поддържайте равни отношения с всички, не бъдете крайно директни и не обсъждайте никого зад гърба си.

Ако през първата половина на месеца има затишие в работата, не се паникьосвайте. Направете почивка, за да подредите работното си пространство, да прегледате документите си, да почистите имейла си, да подредите нещата. Изчакайте малко с инициативи и предложения, запазете новопоявилите се идеи за края на септември, а още по-добре за октомври.

Финансовата ситуация през септември като цяло е стабилна. В средата на месеца се очакват добри парични постъпления под формата на премия или отдавна чакано признание за усилията ви.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Тао Те Чинг: „Ние правим колело, като свързваме спиците, но дупката в центъра е тази, която позволява въртенето. Ние правим гърне чрез формоване на глина, но празнотата вътре ни позволява да налеем вода в него. Ние строим къща от дърво, но вътрешното пространство ще стане нашето местообитание. Така се казва: имаме работа с битието, но извличаме полза от небитието.

Рак-хороскоп за септември 2023: Таро-прогноза

През септември картата Кралица на мечовете ви поема под настойничество. Тя символизира интелигентна жена, чийто ум води сърцето. Може би е време да поемете отговорност за действията си. Картата призовава за малко дистанциране от външния свят, за да придобиете независимост и да определите истинските желания и нужди. Благодарение на ума, силната воля и проницателност можете да постигнете добра позиция. Сега се интересувате много повече от кариера, отколкото от прости човешки емоции. Постоянно търсейки възможности за задоволяване на амбициите си, вие се отказвате от любовта. Е, и този опит е полезен.

Рак-хороскоп за септември 2023: астрологичен съвет 

рак-хороско за септември 2023

Рак: През този месец звездите ви приканват, да погледнете себе си отстрани: дали сте достатъчно сдържани, тактични, толерантни? Бъдете внимателни към промените в контактите с хората и се опитайте да оценявате действията им по-малко критично. Няма нужда да влияете директно и пряко на околния свят. Чрез творчеството можете да постигнете повече. Предстоят неочаквани срещи, успешни съвпадения и приятни случаи. Не дръжте нещата. Приемете за даденост, че нещо идва и нещо си отива.

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

Tagged , , ,
на горе