Родени между Рак и Лъв (18 – 25 юли):  Родени с уникалната способност да омагьосват всички около себе си

родени между рак и лъв
Астрология Интересно

Родени между Рак и Лъв (18 – 25 юли):  Родени с уникалната способност да омагьосват всички около себе си

Много точно описание на астролозите за всички родени на границата между Рак и Лъв, а периодът който посочват те, е 18 – 25 юли. Какво се случва, когато емоционалността на Рака се превърне в ярко излъчване на Лъва? Магия!  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Родени между Риби и Овен (19 – 25 март):  Магьосници, съюзили в себе си несъчетаемите огън и вода

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

Какво означава да сте родени между Рак и Лъв, на границата между 18 – 25 юли

Тези, които имат късметът и привилегията да се родят в този период, имат уникалната способност да омагьосват всички около себе си, точно както в приказките за очарователните и изключително чувствителни русалки.

Какво се случва, когато чувствителността и изразителността се обединят в една личност?

Когато чувствителната природа на зодия Рак и изразителността на зодия Лъв се съчетаят, животът ви може да бъде изпълнен с приключения.

Тези хора, родени между Рак и Лъв, могат да бъдат много възприемчиви, на моменти и доста срамежливи, а в следващия миг да бъдат крайни и драматични. Колко прекрасни и ярки човешки създания!

Това се дължи на противоречивата природа на елементите вода (Рак) и огън (Лъв), което изисква много търпение и дисциплина. Ако можете да балансирате тази енергия, животът ви ще бъде изпълнен с повече любов и дълготрайни връзки.

Родени между Рак и Лъв: Страх и смелост, мекота и твърдост, несигурност и решителност.

Символично сравнени с колесница, защото според древната митология тя символизира сила, власт, могъществото и неограничените възможности на боговете. Колесницата е символ на герои и патриоти. Древен аналог на парадната кола, задължителен елемент за героите с особени заслуги за времето си.

В астрологията Ракът се управлява от Луната – това е подсъзнанието, умствената и емоционалната част на човека, неговите поведенчески инстинкти, а Слънцето се смята за господар на Лъв – воля, дух, его, сърце.

Уникален и неповторим тип на личността – това дава на света лунно-слънчевите хора, в които чувствителният воден Рак и смелият огнен Лъв са съчетали своите качества. Влиянието на енергиите на тези два елемента обединява в едно две пълни противоположности. Например, като страх и смелост, несигурност и решителност, приказливост и мълчаливост…

В действията си хората между Рак и Лъв разчитат на миналия си опит.

Посоката на движение на небесната колесница е винаги напред. То е насочено към бъдещето, но маршрутът върви по най-утъпкания и безопасен път. Или иначе казано, тези хора сериозно разчитат на традиции и добре изпитан опит.

Хората между Рак и Лъв са с двусмислена и многостранна природа, с привлекателен външен вид, много талантливи и харизматични. Родените на тази граница, обаче са склонни да изпадат и в крайности.

Авантюризмът никак не им е чужд! Приключенци!

Въпреки привидният им мек и спокоен характер, хората родени между Рак и Лъв, понякога стават избухливи и горещи. За хората от този знак като цяло са характерни духовните импулси, обожаващи да научат нещо ново за душата и сърцето. Именно те първи се хвърлят, без страх и колебание в огъня и водата, за да спасят бедстващи хора!

Неповторими и славни творчески гении!

Хората родени между Рак и Лъв са истински и всепризнати творчески гении. Това са много романтични и любящи натури. Способността им да съчувстват дълбоко и искрено, да изразяват вътрешните си импулси ги прави безгранично талантливи и креативни личности. Историята помни много такива представители, чиято работа се счита за върха на съвършенството и ги прославя от векове наред!

Лунната природа на тези мистериозни личности предполага комбинация от интелект и емоции. Независимо от всичко, рано или късно, колесницата ще достигне набелязаната точка.

И, докато не открият своят див пристан, хората родени между Рак и Лъв, ще преминат през доста познанства и любовни преживявания. Ще търсят, ще се спират, пък ще търсят, пак ще се спират… Но няма да престанат, докато не открият техният истинският пристан.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе