Положителните причини, поради които той не те търси всеки ден (Отдъхни си, мила)

Положителните причини, поради които той не те търси всеки ден (Отдъхни си, мила)
Любов и партньорство

Положителните причини, поради които той не те търси всеки ден (Отдъхни си, мила)

Съществуват и положителните причини, поради които той не те търси всеки ден. Преди да започнете да се притеснявате, че има проблеми във връзката ви, трябва да знаете, че липсата на контакт за няколко дни с вашия приятел не е голям проблем. Поне за сега. Освен ако нямате връзка от разстояние и комуникацията ви рядко е на живо, е напълно добре, ако не говорите всеки ден (и дори тогава това не означава, че не поддържате връзка, ако общувате онлайн).

Има много възможни причини, поради които той не изпраща текстови съобщения или не се обажда всеки ден, и много малко от тях са обезпокоителни (и са лесно разпознаваеми).

Положителните причини, поради които той не те търси всеки ден

Той е зает

Това е номер едно, най-вероятният отговор на вашия страх. Ако може да изкара ден, без да говори с вас, има голям шанс той просто да е зает. Преди да започнете да мислите, че той се отдръпва, помислете, че може да е бил зает. Може би е било забързано в работата или той се занимава със семейни проблеми. Може би е имал удар на вдъхновение и просто работи усилено.

В края на деня не бихте ли предпочели да бъдете с някой, който има собствена работа, интереси и хобита, отколкото с някой, който няма какво да ви сподели и който иска да сте 24/7 заедно. Подобно нещо може да е ласкателно в началото, но в такава връзка няма щастие и бъдеще.

Той работи върху себе си

Ако в живота му се случват много неща, той постоянно се усъвършенства и това е добре за връзката ви. Такъв мъж е в състояние да бъде цялостен, зрял човек, който може да цени партньора си, без да проектира собствените си недостатъци върху него. Той е емоционално способен да развие здрава връзка с половинката си.

Той е интроверт

Мъжът, с когото излизате, може просто да е интроверт. Всъщност, ако може да изкара ден, без да говори с вас, има голяма вероятност за това. Противно на това, което някои хора може би си мислят, интровертите не са непременно срамежливи или тихи. Да бъдеш интровертен означава, че въпреки че обичаш общуването, това отнема много енергия.

Въпреки че интровертите обичат компанията, се нуждаят от време сами, за да се заредят. Говоренето с някого всеки ден може да бъде трудно, независимо какво означава другият човек за него. Това важи и за комуникацията. Ако изпратите съобщение на интроверт и той не отговори бързо (или изобщо), той не ви е призрак, обещавам. Просто понякога той просто не може.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе