везни-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

ВЕЗНИ-хороскоп за септември 2023

Везни-хороскоп за септември 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на зодия Везни? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Везни-хороскоп за септември включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

21 тайни на Везните

ОВЕН-хороскоп за септември 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за септември 2023

Везни-хороскоп за септември 2023: обща прогноза

 

Везни-хороскоп за септември 2023

Везни-хороскоп за септември: В навечерието на рождените дни на представителите на знака би било хубаво да се оттеглите и да помислите за себе си и моментното ви положение. Бъдете дискретно приятелски настроени във всички контакти. И в работата, и в любовта се въздържайте от рискови инициативи, внимавайте при избора на нови запознанства. Опитайте се да не поставяте големи изисквания към живота точно сега. Движете с времето. Не се измъчвайте от миналото и не се тревожете за бъдещето, за да не попречите на течението на живота да ви акостира на правилния бряг.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Аз живея сега!“

Везни-хороскоп за септември 2023: здравен хороскоп

Везни-хороскоп за септември: За поддържане на добро настроение и здраве се препоръчва активна почивка, дълги разходки и излети сред природата в приятна компания. Ако нещо ви притеснява поради вашето здраве, тогава не забравяйте да се консултирате с лекар и да проведете пълен медицински преглед – диагнозата ще бъде установена бързо и точно.

Препоръките за красота са леки за изпълнение – ръководете се от вашите желания и чувства. Носете това, което харесвате и в което се чувствате комфортно. Не сдържайте желанията си.

Везни-хороскоп за септември 2023: любов и взаимоотношения 

везни-хороскоп за септември

Везни: В средата на месеца в семейния живот са възможни кратки затруднения с взаимното разбиране. Опитайте се да изградите отношения сами, без да прибягвате до ничия помощ. Хуморът и снизхождението към екстравагантните действия на любимите хора ще помогнат. Не забравяйте, че няма идеални хора. Не е нужно обаче да жертвате интересите си и да се лишавате от малки удоволствия. Винаги помнете: ако не се грижите за себе си, тогава другите може да нямат такова желание.

Свободните Везни в края на септември ги очаква фантастично любовно приключение. Въпреки това, не губете разума си, но не бъдете твърде скромни. Бъдете себе си, не крийте недостатъците си, но не се срамувайте да покажете силните си страни.

Везни-хороскоп за септември 2023: финансов и работен хороскоп  

Везни: Работете, трудете се, но мислете и за здравето си. Ако чувствате потребност, останете за кратко в сянка, усърдно изпълнявайте задълженията си, следвайте предварително направените планове. В същото време не крийте творческия си потенциал от другите. Когато му дойде времето, той ще бъде търсен. Вятърът на професионалната съдба ще започне да се променя в края на септември и в същото време настроението ви значително ще се подобри.

С парите всичко ще бъде стабилно и надеждно – не трябва да се тревожите за тях. В допълнение към основния доход от постоянна работа, неочаквани бонуси и подаръци от началници, се очакват големи парични постъпления от други източници. Благоприятните финансови обстоятелства през септември ще ви позволят да си подарите няколко удоволствия.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Екхарт Толе: „Кълнът не иска нищо, защото е едно с живота, действа чрез него. Животът иска кълнът да стане дърво, но кълнът не се възприема като отделен от живота и затова не иска нищо за себе си. Той е в единство с това, което животът иска, поради което не се тревожи и не изпитва стрес. Кълнът усеща своята вкорененост в безформеното Битие, усеща единствения вечен Живот.

Везни-хороскоп за септември 2023: Таро-прогноза

Двете жезли показват период на изчакване. Но очакванията са активни, свързани с подготовка за промяна. Картата също може да означава, че сте в начален етап на някакъв важен проект. Може би очаквате отговор на вашето бизнес предложение или резултат от интервю за нова работа. Във всеки случай е дошло времето да се захванем енергично с проблемите. Включете се активно в преговорните процеси, управлявайте творческата си енергия, поемете отговорност за живота си. Сега можете да преодолеете всякакви препятствия.

Везни-хороскоп за септември 2023: астрологичен съвет 

везни-хороскоп

Везни: Септември е моментът да продължите смело напред, да надскочите познатото и рутинното. Натрупали сте достатъчно сили, за да направите първата крачка. Създавайте нови връзки, запознавайте се с хора и ги представяйте един на друг. Усилията ви ще дадат щедри плодове. Бъдете като опитен военачалник, който може лично да взема решения и да организира подчинените си да го следват. Пътят е отворен, ако знанието е придружено от действие. Но трябва да се движите внимателно и благоразумно, за да не загубите постигнатото.

ЛЪВ-хороскоп за септември 2023

ДЕВА-хороскоп за септември 2023

Родени между Дева и Везни (19 – 25 септември):  Красиви хора, както вътрешно, така и външно

Tagged , , ,
на горе