Родени между Дева и Везни (19 – 25 септември):  Красиви хора, както вътрешно, така и външно

родени между дева и везни
Астрология Интересно

Родени между Дева и Везни (19 – 25 септември):  Красиви хора, както вътрешно, така и външно

Много точно описание на астролозите за всички родени на границата между Дева и Везни, а периодът който посочват те, е 19 – 25 септември. Какво се случва, когато 2 различни енергии на перфекционисти се съберат в едно място? Появяват се необикновени същества – умни, красиви и магически създания, олицетворяващи един от най-необичайните периоди. Родените в прехода на съзвездията Дева и Везни са истински идеалисти!  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Родени между Риби и Овен (19 – 25 март):  Магьосници, съюзили в себе си несъчетаемите огън и вода

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

Родени между Рак и Лъв (18 – 25 юли):  Родени с уникалната способност да омагьосват всички около себе си

Родени между Лъв и Дева 17–24 август:  В този момент се раждат изобретателите

Родени между Дева и Везни, на границата между 19 – 25 септември – какво значи това?

Това е периодът обхващащ есенното равноденствие – времето на абсолютния баланс във всичко, когато магията и красотата се сливат в едно. Докато емоционалното равновесие се поддържа, тези личности, родени между Дева и Везни, получават всичко, което искат.

Съчетание между земната природа на Дева и изтънченият вкус на Везни.

Преходът между двете зодии, cимвoлизиpa тъpceнeтo нa красотата, както у хората, така и във всичко наоколо. Тези xopa ca пpивлeчeни oт необикновеното, като абстрактно изкуство, луксозни стоки и т.н. Te ce cтpeмят дa направят животът си красив, като за постигането на тази цел нe пecтят, нитo уcилия, нитo средства.

Teзи красиви личности cъчeтaвaт нecъвмecтимoтo в себе си: земната природа нa зодия Дева и изтънчeнocттa, apтиcтичнocттa нa зодия Beзни. Дeвa-Beзни нe нaвлизaт твъpдe дълбок в чувствата нa дpугитe и зaтoвa пoнякoгa pиcкувaт дa си cпeчeлят peпутaция нa пoвъpxнocтни и безчувствени личнocти. Но, бъдете сигурни, това изобщо не е така! Тези хора са едни от най-дълбоко емоционалните!

Символ на баланс, спокойствие и точност!

Бaлaнcиpaни и спокойни, те рядко ce cъмнявaт в пpaвилнocттa нa нaпpaвeния от тях избop.

Практични, пестеливи, пpeдпaзливи в oтнoшeниятa c пpoтивoпoлoжния пoл. Ho в cъщoтo вpeмe тe ca poмaнтични, oбичaт, когато някой се грижи зa тяx, когато ги xвaлят, когато им блaгoдapят.

Лесни за общуване, щедри на компромиси, не толерират конфликтите.

Красотата и изяществото, вътрешният и външният чар са присъщи на хората, родени в периода 19 до 25 септември. Те са спокойни и уравновесени, вечните колебания не са им познати, гледат трезво на нещата и са в състояние да видят същността на нещата и хората.

Те ценят времето за себе си, не са привърженици на шумните партита и големите компании, обичат семейната идилия и близки хора (кръга, които сами си определят).

Тъй като емоционалната природа е много силно изразена при хората родени между Дева и Везни, те лесно прикриват нуждата си от внимание и грижа, създавайки силна илюзия за самодостатъчност.

Лесни за общуване, щедри на компромиси, не толерират конфликти и умишлено предизвикани разногласия.

Духовен водач роден на границата между Дева и Везни.

Това е гуру, водач, който сочи пътя към бъдещето, призован на този свят с мисията да води масите от хора. Той има голяма сила да влияе на другите. Неговите дейности могат драматично да повлияят на еволюцията на обществото и формирането на определени закони, по които ще живее цивилизацията. Следователно родените между Дева и Везни, в периода 19 – 25 септември, носят голяма отговорност за това накъде ще поведат обществото.

Свръхрационалното мислене от Девата, в помощ на Везните е сигурен знак, че тези хора умеят да правят най-правилните избори, дори и в най-трудните ситуации.

Водачът има задължението да служи доброволно в името на универсалната любов, баланса и световен мир.

Ръководен в действията си от чувство за дълг и без страх от отговорност, хората родени между Дева и Везни претеглят много точно обстоятелствата.

Тези личности се отличават с отлична способност да вземат много балансирани и обмислени решения, да разработват сложни планове и винаги да намират елегантни и ефективни решения. Откриват всички предимства и недостатъци, както своите, така и на другите. Той винаги знае какво да направи. Отлични координатори, използващи умело своя ум и чар, за да постигнат целите си, които обикновено, по природа, имат в изобилие.

Хората родени в периодът 19 – 25 септември са естети и ценители на всичко красиво.

Родените между Дева и Везни имат отлично чувство за вкус и се стремят от хаоса да създадат нещо вълшебно и красиво. Всяка работа, с която се заемат, се извършва професионално и качествено. Всички тези качества привличат другите и ги правят успешни личности.

С високо духовно ниво на развитие, материализмът на Девата и естетическите пристрастия на Везните вземат връх в една личност, което поражда сладострастна и светска натура, способна на невероятни умения и постижения.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе