Родени между Лъв и Дева 17–24 август:  В този момент се раждат изобретателите

родени между лъв и дева
Астрология Интересно

Родени между Лъв и Дева 17–24 август:  В този момент се раждат изобретателите

Много точно описание на астролозите за всички родени на границата между Лъв и Дева, а периодът който посочват те, е 17–24 август. При тези хора най-ярката енергия и вдъхновение на Слънцето в Лъв, се среща с невероятните възможности на Дева. Ето как се раждат изобретателите!   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Родени между Риби и Овен (19 – 25 март):  Магьосници, съюзили в себе си несъчетаемите огън и вода

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

Родени между Рак и Лъв (18 – 25 юли):  Родени с уникалната способност да омагьосват всички около себе си

Какво означава да сте родени между Лъв и Дева, на границата между 17–24 август

Изобретателите черпят силата си от извора на любовта. Изумително е, че работодателите на тези личности, понякога изпитват негативни емоции към подчинените си (родени между Лъв и Дева), защото винаги имат готово решение.

Запазването на здравият разум по всяко време прави изобретателите отлични лидери. Но единственото нещо, което не трябва да правят, е да съдят другите по себе си.

Родени между Лъв и Дева – невероятни работохолици и истински лидери.

Хората, родени на границата между знаците Лъв и Дева, са трудолюбиви, страстни, честни, лоялни, винаги концентрирани към успеха. Тъй като Лъвът е огнен знак, а Девата е земен знак, те комбинират в едно някои противоположни личностни черти.

Тъй като сте родени на този уникален кръстопът, между два толкова различни зодиакални знаци, е трудно да се предвиди в коя посока ще поемете в следващия момент. Но, именно това ви прави толкова уникални и забавни!

Някои представители, родени в този период, се нуждаят от повече внимание, докато други предпочитат по-спокоен и не толкова бурен социален живот.

Умело знаят кога да говорят и кога да замълчат.

Независимо от всичко, най-добре ви пасва описанието на най-трудолюбивият човек, който поема със страст и отговорност задълженията си. Вие успявате да постигнете баланс, което ви осигурява придобиване на способността, за която много хора по света мечтаят, а именно: да говорите с точните думи, когато е необходимо и да замълчите в точния момент. Е, какво по-добро от това!

В звездното небе съответствате на съзвездието Херкулес.

Родените между Лъв и Дева – 17-24 август, са под влиянието на съзвездието Херкулес от небесната карта. То се намира на границата между зодия Лъв и зодия Дева. Архетипите на Херкулес символизират власт, смелост и сила, военна доблест и рицарски дълг.

Синхронът между енергиите на Лъв и Дева, поражда човешката природа с темперамент от типа „огън-земя“. Тоест, двойствеността на такъв човек е очевидна – Ин и Ян, хиперактивност или липса на активност. Влиянието на кой знак ще преобладава, Лъв или Дева, зависи от индивидуалните характеристики на съответната личност.

Специални хора с висок статус в обществото.

Родените между Лъв и Дева са хора, които имат по-висок статус и власт над другите в обществото. Тяхната мисия е да осигурят ред в света чрез трансформация и безрезервно изпълнение на дълга. Тези хора доброволно полагат клетва, която нямат право да нарушават, и трябва стриктно да я спазват, да изпълняват задълженията си, да спазват закона и да контролират другите, така че и те да се придържат към него. Накратко казано – хора на точността, реда и правилата!

Своеволието и беззаконието са категорично неприемливи за тях. В представите на тези хора това е падение на личността. Спад по йерархичната стълба. За тях важи неписаното правило: колкото по-високо, толкова по-нагоре е нивото на отговорност на човек, толкова по-силна е зависимостта към поетия дълг.

Те смело вървят по трънливият път, за да защитят слабите.

Духовно усъвършенстване и преходът към по-високо ниво на развитие сред представителите на този знак, е възможно на всеки етап от живота. За да стане истински рицар, воинът трябва смело да върви по трънливия път, защитавайки слабите и борейки се със създанието на злото. Тези хора трябва да преминат през пътя на себеотрицанието, десетки изпитания и по този начин да докажат, че са единствените достойни справедливо заслужили титлата рицар на доброто!

Най-трудното нещо за хората, родени в този период, е интимността, тъй като те изключително много ценят личното си пространство и се нуждаят от хора, които ще уважат това и ще ги обичат такива, каквито са.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе