Да поддържаш контакт с бившия си, докато си омъжена и опасностите, за които да внимаваш

Да поддържаш контакт с бившия си, докато си омъжена и опасностите, за които да внимаваш
Любов и партньорство

Да поддържаш контакт с бившия си, докато си омъжена и опасностите, за които да внимаваш

Да поддържаш контакт с бившия, докато си омъжена, е много лоша идея по много причини. Може да нарани много хора и дори да съсипе живота на няколко.

Когато една връзка приключи, и двамата партньори трябва да отделят време, за да се излекуват. Ако поддържат контакт, те никога няма да могат да продължат напред правилно. Ако някой не е готов напълно да се откаже от миналото си, той не трябва да се включва в нова връзка.

Опасностите, които крие поддържането на контакт с бившия

 Вашият съпруг може да разбере

Сигурни сме, че вашият съпруг засега не знае за това, но един ден ще разбере по един или друг начин. И какво ще правите, когато дойде този ден? Ще можете ли да погледнете партньора си в очите? Какво ще му кажете? Ще можете ли да издържите при мисълта, че сте разбили сърцето му?

Може да навреди или напълно да унищожи брака ви

Ако вашият съпруг разбере за това, има два възможни сценария, които могат да се случат:

Или той ще реши да ви прости и вие ще трябва да работите усилено, за да си възвърнете доверието и да спасите брака си, или ще реши да прекрати брака ви възможно най-скоро. Определено ще възникнат някои проблеми с доверието между вас и вашия партньор. Освен това, това може да остави съпруга ви с много несигурности. Всичко това ще отслаби връзката ви.

Сега зависи от вас да решите. Възобновяването на връзката с бившия наистина ли си струва загубата на красивата дългосрочна връзка, която имате с настоящия си партньор? Ако е така, действайте, но ако не е, прекратете всяка форма на комуникация, която имате с бившия си.

Давате на бившия си фалшива надежда

Може би сте се свързали отново с бившия си от гимназията и наистина искате да бъдете приятели с него, но може би той няма предвид това. Всяка част от комуникацията ви може да му даде надежда, че вие ​​също искате да възобновите старата си връзка.

Така че дори и да нямате никакво намерение, той може да си помисли, че имате. Може би всичко, което искате, е приятелство от разстояние, при което от време на време ще си изпращате съобщения в социалните медии и това е. Вашият бивш обаче може да желае нещо съвсем различно. Въпросът е дали вие ще допуснете това? Нима ще позволите на човек, който ви е оставил в миналото и не се е бори достатъчно за вас да съсипе отново живота ви?

Tagged , , , , , , , , ,
на горе