Как да отвърнеш на комплиментите и да бъдеш мила
Любов и партньорство

Как да отвърнеш на комплиментите и да бъдеш мила

Докато някои хора все още търсят добри взаимоотношения, други вече са в такива, наслаждават им се и търсят начини да ги поддържат. Това означава, че връзките с романтични гаджета все още съществуват и много жени им се наслаждават. Проблемът тук е, че повечето жени не знаят как да отвърнат на тази любов.

Романтичните момчета имат начин да правят мили комплименти на своите партньори. Те ще кажат сладки неща, за да я накарат да се усмихне, да се почувства щастлива или специална. Истината е, че жените обичат да получават комплименти, но не всички правят такива на партньорите си. Понякога вината не е тяхна.

Някои момичета не знаят какво да кажат, когато някой ги нарече красиви или каже нещо сладко, за да им направи комплимент. Ако попадате в тази категория, трябва да знаете, че думата красиво означава много неща. Така че всеки романтичен отговор, който му кажете, ще направи всичко наред.

Ето как да отговориш на комплиментите

Толкова си мил

Човек, който ви нарича красива, без да има предвид общия ви външен вид, може да е начин да оцени вътрешната ви красота. Той може да се опитва да каже, че сте красива отвътре и е късметлия, че сте партньор. Може да видите това в изражението му или да го чуете в тона му.

Можете да отговорите, като му кажете, че е мил. Тази фраза е достатъчна, за да му кажете колко много цените неговите комплименти и мили жестове към вас. Момчетата харесват, когато момичето им каже нещо хубаво. Така че можете да му кажете това, когато ви нарече красива.

 

Аз съм изцяло твоя

Да кажеш на едно момче, че си изцяло негова, когато казва, че си красива, е успокояващо изявление за него. Казваш му да не се страхува, че ще те загуби. Това означава, че приемаш, че си красива и всичко добро, което той вижда в теб, е изцяло негово.

В известен смисъл вие оценявате неговия комплимент, вашето красиво аз и му казвате, че си принадлежите един на друг. Момчетата обичат да знаят това. Те искат да са сигурни, че няма да загубят момиче, което обичат толкова много по каквато и да е причина. Така че, когато вашият човек ви нарече красива, кажете му, че сте негова.

 

Ти си идеалният човек за мен

Ако сте заедно на среща и вашият човек ви нарича красива, вече знаете какво има предвид вашият човек. Знаете, че думата красив тук означава, че той се гордее, че е твое гадже. Когато той направи това, най-доброто нещо, което можете да му кажете, е колко е идеален за вас.

Това означава, че и двамата сте създадени един за друг. Опитайте се да кажете това на гаджето си и наблюдавайте езика на тялото му, след като го кажете. Това ще се отрази на него по много положителен начин. Това е едно от нещата, които трябва да кажете на гаджето си, когато каже нещо сладко.

Tagged , , , , , , , ,
на горе