дева-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

ДЕВА-хороскоп за септември 2023

Дева-хороскоп за септември 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на зодия Дева? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Дева-хороскоп за септември включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

21 тайни на Девите

ОВЕН-хороскоп за септември 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за септември 2023

Дева-хороскоп за септември 2023: обща прогноза

Дева-хороскоп за септември 2023

Дева-хороскоп за септември: Почти цялата първа половина на септември ще бъдете ангажирани предимно със семейни въпроси и ще трябва да решавате битови проблеми, свързани с дребни повреди и неизправности. И все пак, се опитайте да избегнете суетенето и бързането, с всички налични средства, поддържайте спокойствие и хладнокръвие в себе си. В същото време не се отказвайте от започнатото наполовина, направете всичко навреме. Още след 15-ти ситуацията ще започне да се променя, ще има повече време за почивка.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Моят любов е моята най-голяма защита!“

Дева-хороскоп за септември 2023: здравен хороскоп

Дева-хороскоп: Благосъстоянието и здравето ще бъдат в идеален ред, ако се въздържате от екстремни забавления, особено тези, свързани с всякакъв транспорт. Трябва да внимавате, докато пътувате. Вниманието зад волана не вреди.

Чудесно време да експериментирате с нова козметика. Сега кожата ви се нуждае от почистващи процедури, не само за лицето, но и за цялото тяло. От упражненията се очаква добър антицелулитен ефект. Направете го през първата половина на месеца.

Дева-хороскоп за септември 2023: любов и взаимоотношения 

дева-хороскоп

Дева: За да се избегнат проблеми и да се постигне хармония в партньорствата, ще са необходими искреност, откровеност и дори смелост да се говори директно, откровено. Избягвайте фините намеци – те пак ще бъдат игнорирани, а освен това никой не е длъжен да гадае какви чувства изпитвате.

През втората половина на септември на любовния хоризонт звездите се подреждат добре. Повишава вашата чувственост и привлекателност. Можете да поемете инициативата, да организирате сами оригинални дати за вашите избраници.

На тези, които мечтаят за нова любов в края на месеца, им се обещават обещаващи запознанства. Бъдете свободни и спонтанни, но не бързайте да се увличате твърде много. Доверете се на сърцето си.

Дева-хороскоп за септември 2023: финансов и работен хороскоп  

Дева-хороскоп за септември: Поради ретроградното настроение на Меркурий – планетата, която контролира не само личните, но и професионалните ви дела, през първата половина на месеца донякъде намалете инициативите си по всякакви работни въпроси. Заемете се с творчество или работа, която не изисква голяма прецизност и задълбоченост. Тогава ще натрупате сили за значително подобряване на ситуацията на професионалния фронт. Към края на месеца заявете открито своите кариерни амбиции, излезте с инициативи и предложения. И тогава всичко ще върви като по часовник.

По отношение на парите всичко е стабилно, но избягвайте прибързаните решения. Има голяма вероятност да се поддадете на влиянието на безскрупулни хора и да излезете извън бюджета. Имайте предвид също, че през първата половина на месеца някой може да поиска връщане на стар дълг. Най-добрият вариант е да запомните всичките си дългове и да ги изплатите. По финансови въпроси не се съветвайте с никого – нито с приятели, нито с роднини.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Тао Те Дзин: „Напълнете стомната до ръба и водата ще се разлее. Продължавайте да точите ножа си и той ще се изхаби. Винаги преследвайте пари и сигурност – ще загубите и двете, а няма да спасите сърцето си. Постоянно се стремете към благоговение и ще станете затворник на чуждите хорски желания. Направете, каквото трябва и се отдръпнете. Това е единственият път към мира“.

Дева-хороскоп за септември 2023: Таро-прогноза

През септември Кралицата на пентаклите се грижи за вас. Тя символизира проницателна, практична и трудолюбива жена, която знае как да постигне успех както в домашните и семейните дела, така и в бизнеса. Успехът в паричните и кариерните въпроси е предизвестен, ако изберете консервативен и разумен подход за решаването им, без да пренебрегвате подканите на интуицията. Можете също така да разчитате на покровителството на богата жена, която заема високо положение в обществото. Освен това, картата означава плодородие, изобилие, материални придобивки.

Дева-хороскоп за септември 2023: астрологичен съвет 

дева-хороскоп

Дева: Време е за действие. Но помнете: всички усилия могат да отидат на вятъра, ако не сте достатъчно благоразумни. Скоро ще ви бъде направено предложение – не бързайте да го приемете. Много е възможно да не е толкова привлекателно, колкото изглежда на пръв поглед. Същото важи и за вашите любовни и приятелски отношения. Вашите истински и разумни желания ще бъдат изпълнени. И не забравяйте поговорката: не копай дупка за друг, защото сам ще паднеш в нея.

Родени между Лъв и Дева 17–24 август:  В този момент се раждат изобретателите

Tagged , , ,
на горе