любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 26 август 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 26 август? Вълнението и очакването на нещо значимо могат да изпълнят душата ви още от сутринта. Най-вероятно тези чувства не ви подвеждат. Добър период за романтични срещи. Имате шанс да чуете или кажете тези основни думи, които ще се превърнат в нов етап в развитието на отношенията. Откровеността и искреността ще бъдат ваши най-верни съмишленици и помощници.

Кои зодии ще имат КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА през новата седмица 28.08-3.09.2023? Вижте

infomax-logo-50-15-HW Прогнозата за времето: Максималните температури ще са между 32° и 37°

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес получавате мощно напомняне, че вашите романтични и интимни мечти не са предназначени да останат завинаги във фантастичните сфери. Покровителите на любовта проявяват голям интерес към това какво или кого сърцето ви желае най-много. Те обаче не могат да действат, вместо вас. Така че, вярвайте в творенията на ума си, защото сега сърцето и ума са страхотен тандем!

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Ако сте необвързани, тогава най-вероятно ще предпочете невинна приятелска среща или вечер насаме с книга, вместо да флиртувате или да направите ново запознанство. Ако имате любим човек в живота си, тогава не трябва да се отдавате на експерименти, а заложете на едно от старите, доказани места за романтична среща. В нова, необичайна среда е възможно да се почувствате неловко.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес Близнаците трябва да направят нещо хубаво за себе си. Крайно време е! В противен случай той просто ще се почувства самотен. Не ви ли се струва, че напоследък имате твърде много задължения към другите и твърде малко към себе си? Време е да промените това: отпуснете се, посветете този ден на почивка с любимия човек. Ако днес вниманието на Близнаците е спешно необходимо, поради работа или неотложни дела, има смисъл да си вземете почивен ден или дори кратка ваканция.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес Ракът трябва да се опита да намери общ език с любимия човек. Звездите съветват, че в момента имате различен поглед върху връзката: Ракът е доста чувствителен знак, за разлика от останалите знаци на зодиака. За да се стигне до общ знаменател, днес е необходимо да се говори от сърце. Ракът трябва да разкаже на любимия човек за чувствата си, но не забравяйте да обсъдите с него чисто земните, материални аспекти на човешките взаимоотношения.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес Лъвът по отношение на любовта трябва напълно да се довери на съдбата и да държи отворени всички врати, през които може да влезе. Той не трябва веднага да отхвърля предложенията, които му идват, или да отхвърля съветите, които му дават. Днес Лъвът трябва да върви към живота и хората и да не пропуска възможността да излезе на среща – макар и „само“ с приятелите си. Там той може да направи ново романтично запознанство или да научи нещо важно за човек, който го интересува.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес Девата ще изглежда като педантичен критик на изкуството: тя може внимателно да наблюдава любимия човек и само от нейното настроение зависи дали подобен „шпионаж“ ще внесе нежност към родните несъвършенства или раздразнение от тях. Ако негативността победи, скандалът не може да бъде избегнат: Девата в този ден е в състояние да вбеси дори светец. Но ако нежността победи, тогава днес тя ще може отново да се влюби в своя избраник. Хороскопът съветва Девата да избере втория вариант: той ще ви осигури много по-приятни емоции!

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес Везните осезаемо ще усещат бързината на времето. Може би ще ви направят впечатление някои следи на времето в сродната душа, но помнете колко скъп е на сърцето ви този човек. Днес замисленото и съзерцателно настроение на Везните ще има напълно благоприятен ефект върху вътрешния им свят: те ще могат да преоценят своите постижения и любовта на близките. Звездите на хороскопа ги съветват да прекарат тази вечер в тесен семеен кръг.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Новините могат да се разпространяват бързо, понякога чрез клюка или от надежден източник. Това, в което никога не можете да сте сигурни, е доколко посланието се е променило при предаването му от човек на човек. Днес една новина, свързана с човек, към когото имате романтично влечение, може да изглежда силно преувеличена. Най-добре го проверете от първа ръка, преди да сте се побъркали напълно от любов.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес звездите ще подтикнат Стрелецът да се впусне в едно малко приключение, което може да пренесе отношенията му с любимия човек на нов етап. Това може да бъде малка съвместна лудост или сърдечен разговор, за който и двамата не могат да решат дълго време. Днес обаче изборът е на Стрелеца: той може да устои на експерименталното изкушение и да остави всичко, както си е или да рискува, като внесе във връзката елемент на екзотика и изненада.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Понякога водата може да е спокойна, а в други случаи вълните са опасно високи. Има нещо от този феномен във въздуха днес. Тъй като романтично може да си помислите, че деликатно потапяте пръста си във водата, само за да откриете, че сте потънали далеч отвъд дълбочината си. Емоциите са твърде силни дори за човек, толкова свикнал с водния живот. Може би първо трябва да хвърлете камъчето.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес и през следващите дни основната дума в любовта за Водолея трябва да бъде „компромис“! Разбира се, той не е длъжен винаги да отстъпва на любимия човек и дори може да спори малко за това как да прекара уикенда или какви покупки да направи. Ако обаче Водолеят забележи, че партньорът му е приел нещо твърде близо до сърцето – не го дразнете и не му играйте по нервите, днес не е най-подходящият ден за това. Трябва да направите отстъпки или поне да се опитате. Още по-добре, намерете опция, която подхожда и на двамата.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес звездите съветват Рибите във всичко, свързано с връзките и любовта, да се доверяват на съдбата и спокойно да се носят по течението. Все пак напоследък активното му усърдие почти не дава резултат, нали? Много действия на Рибите приличаха на формулата „една стъпка напред, две стъпки назад“, следователно, оставяйки всичко да върви по своя път днес, той няма да загуби нищо. Трябва да спре и да погледне ситуацията отстрани. Това ще ви помогне да го видите от съвсем нов ъгъл.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 26 август 2023

на горе