любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 28 август 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 28 август? Вашият партньор ще оцени вашата искреност повече от всичко. Днес не трябва да слушате никого, освен сърцето си: логиката няма да помогне за решаването на проблеми в любовната връзка, а само ще влоши разногласията. В същото време съществува опасност да се поддадете на тъмната страна на личността си.

Седмичен хороскоп 28.08.2023-03.09.2023

infomax-logo-50-15-HW ИИ Чочко: Ето как ще протече сватбата на Валерия и Евгени от „Ергенът“

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Време е да погледнете вътре в себе си. Днешната планетарна конфигурация ви кани да преразгледате богатството на представата си за себе си. Не е лесно да видите вътрешната си стойност и красота, когато се разкъсвате отвътре. Не забравяйте, че никой не е съвършен и дори нещата да не са точно така, както бихте искали, пред вас има много възможности. Насърчавайте доброто и работете върху останалото.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Понякога любовта изисква малко баланс и търпение. Днес планетата на любовта ви тласка към преоценка на семейните ценности. Междувременно Юпитер ви дава желание да развиете личния си живот. Когато тези две планети са в конфликт, може да почувствате, че противоречивите интереси влизат в игра. Но това, което е неудобно, може да бъде скрита благословия. Можете да предложите решение и да намерите това, което работи за вас.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес сте смели и дръзки и този тласък към величието на Вселената може да бъде трудно да се откаже, когато е време да се отпуснете. Не забравяйте да уведомите партньора си, че имате нужда от преходен период след края на работния ден. Практикувайте да се грижите за себе си, за да можете да се насладите на романтичното си време и да не позволявате на работата да ви попречи.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Да обичаш, означава да съзреш чудото, невидимо за другите. Днес прогнозата е особено благоприятна! Отдайте се изцяло на любовта, на чудесата и фантазиите, извлечете максимума от това. Това е денят, в който ще ви е лесно да забравите за проблемите на реалния свят и да се потопите с избраника в света на мечтите. Е, такова „гмуркане“ може да бъде подпомогнато чрез гледане на филм заедно, романтична вечеря или просто разходка.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днешната подредба на небесните тела може да ви позволи да споделите това, което ви е на сърцето. Може би не е лесно да сте директни с човека, когото обичате, но има дни, в които това е необходимост. Необходима е смелост, за да се откажете от чувството да бъдете удобни за другия, желанието ви да направите мъдър избор е повишено. Днес ще ви е много по-лесно да кажете това, което трябва да се каже. Може би днес ще се почувствате по-силни да говорите истината си с любов.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: В този ден Девата е много променлива: в любовта тя се хвърля или в топлина, или в студ и това състояние е по-скоро като треска, отколкото пристъпи на страст. Хороскопът не съветва да предприемате решителни действия във връзките днес, защото много скоро те може да изглеждат като пълна глупост. Не давайте обещания, не правете категорични твърдения, не произнасяйте големи думи. Каквото и да се случи в личния ви живот, днес е по-добре Девата да заеме изчаквателна позиция.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес няма да се налага вашият любим човек, дълго да ви убеждава, да направите едно или друго нещо. Вие сами ще се съгласите с това без никакво колебание. Все-пак няма да му навреди да създаде някакви изкуствени затруднения, за да е по-интересно. Ако не можете да кажете нещо конкретно на човека, който идва при вас за помощ, тогава е най-добре да запазите съвета за себе си и да го пренасочите към някой експерт по темата.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Един поглед може да понижи силата на връзките, но и може да я възкреси. Днес това твърдение е повече от всякога вярно, така че бъдете внимателни, както с възгледите, така и с твърденията. Всичко зависи от това какви цели преследвате. Ако имате нерешени проблеми в любовта – например, не можете да се осмелите да я насочите в друга посока или да признаете чувствата си пред някого – днес е чудесен ден за такива радикални решителни действия.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес за Стрелците не е време да подреждат нещата в отношенията, така че представителят на тази зодия трябва да сдържа импулсите си да „говори сериозно“ и да „поставя точка на i“. По-добре изхвърлете излишната енергия в ръцете на любим човек! Стрелецът, който търси сродна душа, не се съветва от хороскопа да бърза с развитието на отношенията при наскоро направени познанства, това може да се превърне в неприятности. Първо се уверете, че кандидатът заслужава вашето внимание.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Козирогът днес е склонен към лекомислие и спонтанни действия. За свободен представител на тази зодия това може да бъде стимул за случайно запознанство, може би не най-сериозното, но със сигурност приятно. Но за Козирог във връзка такива настроения са вредни: можете да попаднете под лавина от ревност на любим човек. Съветът на хороскопа е само един: убедете сродната си душа, че игривите искри в очите ви днес блестят само за нея!

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес трябва да постигнете пълно съгласие с партньора. Вашият магнетизъм ще бъде искрата, от която пламва огнена страст. Благодарение на важни познанства и верни приятели, лесно ще успеете да постигнете успех и щастие! Ако успеете да разрушите обичайните стереотипи и да демонстрирате най-добрите си страни на характера, успехът ви е гарантиран! Очакват се много интересни познанства и срещи.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес може да сте толкова мили, но понякога отворената книга ви прави твърде уязвими. Отначало кажете всичко, което смятате за добро, но струва ли си да поемате такъв риск? Днешният урок по любов е да проявявате дискретност. Помислете колко много искате да кажете и след това попитайте дали трябва да помислите повече за вашето послание. Днес отлагането може да е добра идея!

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 28 август 2023

на горе