седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп 28.08.2023-03.09.2023

Седмичен хороскоп 28.08.2023-03.09.2023 за всички зодии. Прочетете вашето красиво душевно послание, идващо от вашите звездни семейства през царствата на светлината. Нека разберем какво очаква представителите на всяка зодия през тази прекрасна седмица. Уловете видимите и невидими лъчи на луната, като се оставите на течението, като същевременно добавите дисциплина към вашите занимания и творчески цели.

Според седмичен хороскоп, чувствителността ще е повишена, така че структурирайте или формализирайте пътя към мечтите си, вместо просто да мечтаете за тях. Обмислена стратегия, ментор, ежедневен контролен списък и пътна карта. В моменти на самота направете „проверка на вибрациите“, за да се свържете съзнателно със себе си и вашата фина среда; запомнете, където отива вниманието ви, там тече енергия.

Дъжд от ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ и УСПЕХ през новата седмица 28.08-3.09.2023 за няколко зодиакални знака

infomax-logo-50-15-HW Максималните температури ще бъдат между 33° и 38°

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: Вашата управляваща планета, Марс, е изцяло свързана с пряко действие и стимулира сектора на вашите взаимоотношения до 11 октомври. Така че не се изненадвайте, ако най-близките ви се впуснат във вашата зона; може би е време да си поделите задължения. Динамичното дуо може да бъде най-доброто използване на тази енергия на екипните усилия. Останете активни, за да изпуснете допълнителна пара. Звездите ви съветват да се вслушате във вътрешния си глас и да забележите значими символи. Създаването на график или структура около почивка, сън или творческа практика е полезно, както и прегръщането на вашето време за „аз“. Забавете темпото, вместо да ускорявате деня си. Посветете тази седмица на вниманието и простотата.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: Средата на седмицата е свързана с вашия социален живот, групи, членства и приятели. Тъй като тук е действието, отбележете кой се появява и към какво желание или тип връзка се стремите, от която бягате или по друг начин искате, имате нужда или изпитвате. Може да е време да се ангажирате, да поемете отговорност или да поставите граница с приятели или връстници.

Като цяло темите са около емпатия, изкуства, духовност и може би чувство, което не можете да определите точно: копнеж, носталгия? Обърнете специално внимание и се придържайте към това, което разкриват лунните лъчи. Балансирайте тази зона с вашите лични срещи, творчество или интереси за свободното време, тъй като те не винаги се свързват с приятели или тенденции.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: И така, всички погледи към вас! Това разположение е под напрегнат ъгъл спрямо знака ви, което предполага, че естествената ви склонност да жонглирате с много наведнъж може да доведе до разпръснати резултати. Бъдете и се съсредоточете, вместо да се ангажирате прекалено много, след това се ангажирайте с основните си теми, цели или намерения. Един завършен проект е по-добър от куп страхотни идеи! Вашият рационален подход ще бъде от полза от облягането на интуицията и емпатията, особено около средата на седмицата.

Балансирайте кариерните изисквания и амбицията, като се грижите за вашето домашно и лично пространство. Редовните упражнения, които карат енергията ви да циркулира и стоплят душите ви, ще си заслужават.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Луната ви изпраща романтични лунни лъчи, така че планирайте предварително за това. Независимо дали е партньор, творческа общност или дори подкаст или филм, който ви вдъхновява да мечтаете, настройте се. Какво осветяват лъчите на пълната луна във вашия емоционален живот или външния свят? Може би е време да изясните и да се ангажирате с художествена философия или как да заземите своята състрадателна природа в ежедневието.

Ако тази седмица сте търсили място за обучение или учител, може просто да намерите идеалното. За щастие, положителната страна на глобалната цифрова свързаност носи най-доброто до вашата врата и има предположение, че това, което търсите, не е съвсем близо до вас.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Реализирайте тази лична среща със специален човек и забележете темите, присъстващи около фантазиите, емоционалната връзка и къде са поставени вашите граници. Чувствате ли се в безопасност зад стени, които ви предпазват, или малко навън на студа? Преговаряйте така, че да са подходящи и балансирайте романтичното блаженство с реалните основи на работата, като се грижите за финансовите си интереси и поддържате силно чувство за лична стойност. Това е творческа и духовна седмица, ако се ориентирате по този начин.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Слънцето светейки ярко във вашата зона на „другия“, темите за взаимоотношенията са осветени, подчертавайки баланса между „аз“ и моята марка/път/съдба срещу „ние“ и споделения най-добър живот. Друга част, която да балансирате, вместо да проектирате или да очаквате някой друг да предостави, е да поставите контейнер за вашата духовна, мистична или артистична страна. За да накарате времето да тече, най-добре е да го структурирате.

Вашите взаимоотношения може да отразяват теми, за да разберете по-добре дадена динамика или убеждение, така че отбележете какво е това. Възползвайте се максимално от романтичната и мечтана седмица по какъвто и да е начин.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Планетата на топлината и действието пристига във вашия знак в неделя, където ще остане до 11 октомври. Ако се чувствате по-напрегнати от обичайното, тогава това вероятно е виновникът, докато ползата е допълнителна порция увереност. Използвайте излишния стремеж, за да задвижите мечта, цел или насочете излишната енергия към физическа активност, писане или нещо също толкова конструктивно. Избягвайте да захапвате куката на някой друг, защото това влияние води до напрежение. Балансирайте вашето „бягство“ и мечтано време с предварителен план или ясно действие.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: За много от представителите на знака се очаква силно преживяване или кулминационна точка, започнала преди шест месеца, а звездите ви съветват да отбележите вашите постижения. Може да имате какво да споделите със света, съобщение или ангажимент към себе си. С осезаема носталгия към това, може би е време да решите с какъв вид творческо изразяване сте готови да се посветите и нещо, което може да нямате време, ресурси или желание да продължите напред. Превръщането на една фантазия или мечта в реалност може да отнеме време и дисциплина за сметка на други потенциални занимания. Тази седмица си струва да решите какво е това и да предприемете стъпки към него. Това е супер положително влияние за вашия знак, насладете се на романтиката и доброто самочувствие.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Развийте творческата си страна тази седмица, отделете повече от времето си за медитация или комбинирайте и двете, докато луната оказва своето въздействие. В напрегнат момент за вашия знак предизвикателството е да се отпуснете и да се доверите на интуицията си. По-малко приказки и повече чувства. Времето си тече, но него разпилявайте, като върви в твърде много посоки. Изберете своя изход или подход и се придържайте към него, за да имате нещо в дългосрочен план. Каква полза може да има дисциплината, структурата или поставянето на граници със себе си или семейството ви? Може би по-малко късни вечери, ангажиране с практикуване на артистичен изход или оформяне на дома ви в идеалната ви фантастична среда. Позволете на творчеството ви да се развихри!

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Тази седмица луната ще осветява, в истински и преносен смисъл, вашето социално обкръжение, така че излезте и се разхождайте във вашия квартал или град. Има ли нещо или някъде, което сте искали да проверите? Или някой, когото сте искали да поздравите? Това е седмицата, в която трябва да го направите. Луната представлява нашия емоционален и инстинктивен живот и тази конкретна луна е по-интуитивна и базирана на чувства, отколкото рационална или фокусирана върху продуктивността. Може би творчески клас или дори да заемете времето си за благотворителна кауза може да бъде акцентът, от който никога не сте подозирали, че имате нужда. Това е мечтателно влияние и подкрепя вашето усещане за себе си и посока. Мечтайте, дори и за най-невъзможната мечта, Козирози! Никога не се отказвайте от мечите си.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Тази седмица ще бъдете в стихията си, така че се възползвайте максимално от това и забележете усещането и с кого най-добре се чувствате. Бъдете с хората си, Водолеи! Преминавайки в различна фаза, луната придобива мечтателни качества. Това е съвсем различен момент и този, който изисква да усетите пътя си, вместо да мислите как да си проправите пътя през следващите няколко дни. Обърнете специално внимание на къде ви води вашата интуиция и я сравнете с това, което вашият интелект ви казва. Осветявайки вашата зона на ценности и доходи, това предполага финансов акцент или проверка на реалността. Време ли е да поемете ангажимент за спестяване или инвестиране?

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Най-вече в средата на седмицата обърнете внимание какви емоционални чувства и връзки се формират около вас. Това може да бъде свързано с част от реалността или ограничението, желанието да създавате, или напротив – да се постави ясна граница, да се насочи или да се закотви нематериалното. Вашият знак е с безгранични възможности и е свързан с потока и тънкостите, фантазията и мечтата. Въпреки това, за да се прояви, трябва да не изпитвате страх, а да действате. Балансирайте ангажимента или връзката с вашия индивидуален път или подход. Много е вероятно да се свържете с партньор, с когото да споделите тези мечти или сътрудник, както и да следвате личното си блаженство. И тук е мястото, където границата може да ви бъде от голяма полза.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп 28.08.2023-03.09.2023

на горе