Сватбени камбани: зодиите с най-голям шанс да сключат брак през 2022 г.

Сватбени камбани - зодиите с най-голям шанс да сключат брак през 2022 г.
Астрология Любов и партньорство

Сватбени камбани: зодиите с най-голям шанс да сключат брак през 2022 г.

В края на дадена година, всички хора са вперили поглед в следващата с надеждата за повече щастие и благополучие във всеки аспект от живота – от личен до професионален. Бързаме да ви зарадваме, че имаме добра новина. Идващата 2022 г. ще бъде магическа и вълшебна. Очаква се тя да е изпълнена с любов и романтика, особено за представителите на осем от зодиакалните знаци. Много е вероятно те да извървят пътя към олтара и да кажат заветното „да“ на своите половинки! Ето кои са тези зодии:

Овен: Пригответе се да кажете „да“.

Влиянието на звездите ви подтикват да се свържете с партньора си официално, ако още не сте го направили. Летните месеци изглеждат много обещаващи за вас, така че е добре именно тогава да планирате сватбата си.

Близнаци: Сватбените камбани бият силно

Звездите предричат голяма вероятност и за Близнаците да минат под венчило. Като най-благоприятни месеци за това са в края на юни, през юли, август, октомври и ноември.

Дева: Пригответе се да тръгнете по пътеката към олтара.

Каква красива година за вашите взаимоотношения! Звездите ще ви насърчат да се ожените или да започнете нов живот и може би да създадете семейство в партньора си, като изберете май за целта.

Везни: Нека да направим нещата официални.

Любовта ви ще процъфти през следващата година, а месеците за официализиране на вашия са май и август. Определено звездите показват пръстен на ръката ви.

Скорпион: Очаквайте пръстен.

Топлите месеци са най-подходящ период за сватба и за Скорпионите, тъй като в зората на лятото те ще са най-щастливи. Най-подходящите месеци да предприемете тази важна крачка с половинката си са май и юни.

Стрелец: Летни сватбени камбани

Ако все още нямате половинка до себе си, трябва да знаете, че месец май ви носи възможности да срещнете някой специален. Тези от вас пък, които вече са в стабилни отношения, може дори да искат да издигнат нещата на следващото ниво, като сватбата е идеална за тази цел.

Козирог: Нещата ще вземат сериозен обрат

Определено не изключвайте възможността да получите предложение за брак от половинката си. За вече омъжените мисълта за втори меден месец може да ви се прокрадне с партньора ви, като перфектният месец за това е декември.

Риби: Пролетта носи радост

Звездите вещаят пролетта да е най-щастливият период за Рибите, като не е изключено те да отидат до олтара през април или май.

А вие попаднахте ли в този списък? Ако е така и имате половинка, може би е време да предприемете следващата стъпка в отношенията си, стига да сте сигурни, че искате да прекарате живота си заедно. В случай, че това е така, хубаво е от рано да започнете приготовленията за големия ден. Дори и да не искате голяма сватба, има много неща, които трябва да направите преди нея, затова е хубаво да не оставяте всичко за последния момент.

Ако пък не срещате зодията си в изброените, не се отчайвайте. Казаното дотук не означава, че представителите на знаците Лъв, Водолей, Телец и Рак е невъзможно да сключат брак през 2022 г. Просто шансовете на останалите осем зодии са доста по-големи.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе