Дневен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя) - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Дневен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)

дневен хороскоп за 25 септември 2022
Дневен Астрология

Дневен хороскоп за 25 септември 2022 (неделя)

Дневен хороскоп за 25 септември 2022: Има много хора по света, които искрено вярват, че заслужават нещо, ако искат. Има и много хора по света, които лесно могат да обяснят защо заслужават нещо, но вярват, че другите са достатъчно умни, за да го разберат без думи. Това, което мислите, че искате, винаги може да бъде получено. Но бъдете готови да говорите и да опровергаете всички съмнения, повдигнати по този въпрос. Не забравяйте, че логиката играе важна роля в краткосрочните планове, а интуицията помага за постигане на дългосрочни резултати. Това означава, че имате и двете. И вие трябва да се възползвате от това.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Богинята Бастет и мистериите на Странджа

За пръв път, през 2022 по-високи данъчни облекчения за деца, които могат да се ползват авансово през годината

ВИСОКА КРЪВНА ЗАХАР? ПРОСТИ И ЛЕСНОДОСТЪПНИ НАЧИНИ ЗА ПОНИЖАВАНЕ

Жената с душа на творец – забележителна и неустоима за мъжа

Вълшебното Новолуние на 26 септември ще зарадва само три знака от зодиака

Огромно ЩАСТИЕ през седмицата 26.09-2.10 за пет зодии

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 25 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

Родени между Риби и Овен (19 – 25 март):  Магьосници, съюзили в себе си несъчетаемите огън и вода

дневен хороскоп за 25 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 25 септември 2022, не всичките ви амбиции са реализирани, но това не означава, че сте се провалили. За всичко има време и място, така че действайте и се учете, докато желязото е горещо. Ако сте се провалили в нещо, това не е краят и не трябва да се разстройвате, заради това. Вместо това, насочете енергията си към постигане на някаква конкретна цел. Докато щурмувате тази непревземаема крепост, съдбата ще ви подготви втори шанс, който трябва да използвате, ако късметът ви подмине отново.

Дневен хороскоп за 25 септември 2022 г. Телец

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

В този ден чуждият акцент ще ви звучи като красива музика и ще ви напомня за някои екзотични места, които бихте искали да посетите по време на почивката си. Така че, започнете да планирате ваканциите си и очаквайте радостта от пътуването. Посетете няколко уебсайта за пътуване, прегледайте списания и книги и направете списък с местата, които искате да видите. И след като сте се спрели на едно нещо, трябва да се обадите и да разберете по кое време на годината е най-добре да отидете там.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 25 септември 2022, ефективното използване на познанства и връзки говори повече за вашия характер, отколкото всичко друго, а вие имате експлозивен характер, който трябва да използвате днес. Ако установявате бизнес контакти, последващите събития са незаменими. Затова направете списък с хора, с които трябва да се свържете. Ако се опитвате да започнете романтична връзка, нямате нужда от списък, но имате нужда от смелостта да поемете дълбоко въздух, да вдигнете телефона и да се обадите. Направете го – време е да разберете в каква посока можете да тръгнете двамата.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

Хороскоп за октомври 2022 РАК

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

дневен хороскоп за 25 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Раци, животът не винаги е черно-бял, въпреки че някои от хората, които ще срещнете, мислят така. Можете да помолите друг човек да отвори ума си за нещо ново, но, за съжаление, не можете да го принудите, така че не се обезсърчавайте, ако трябва да се изправите пред тесен възглед, защото не можете да го промените. Някой вече е направил своя избор и е формирал житейските си възгледи, така че вашите опити да промените нещо ще изглеждат като скучно морализиране. Освен това, не хабете енергията си в опити да коригирате нечие невежество. Този човек просто не разбира какво губи.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

Хороскоп за октомври 2022 ЛЪВ

Родени между Рак и Лъв (18 – 25 юли):  Родени с уникалната способност да омагьосват всички около себе си

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 25 септември 2022, трябва да се съсредоточите върху личните проблеми и неприятностите, които се случват на някой от вашите роднини. Ако някой се нуждае вашето внимание, вашата подкрепа или съвет, оставете настрана всичките си дела и изслушайте този човек. Може би той просто иска да чуе гласа ви и десет минути разговор могат да решат всичките му проблеми. И никой няма да изисква повече от вас, защото за някого вие сте специален човек, който може да вдъхнови.

Дневен хороскоп за 25 септември 2022 г. Дева

Родени между Лъв и Дева 17–24 август:  В този момент се раждат изобретателите

дневен хороскоп за 25 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Всички проблеми са само в главата ви и че сте започнали да възприемате някои неща по различен начин от преди. Ако се смятате за непривлекателни, трябва да се убедите в обратното и хората около вас ще ви видят от най-добрата страна. Страхувате ли се да се подложите на такъв тест? Кажете си, че можете да го преминете и това ще се случи. Не забравяйте, че позитивното мислене играе много важна роля в животът ви и много зависи от вашето вътрешно настроение, така че мислете правилно.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Бъдете отворени към промените, които идват в животът ви. Ако, вече сте готови за тях, значи ви очакват незабравими приключения. Но, ако все още сте затънали в рутината, може да пропускате нещо наистина вълнуващо. Разбира се, добре е да зачеркнете няколко неща от списъка си със задачи, но може би все пак трябва да ги игнорирате и да отидете на пикник или среща с определен човек, по време на която пред вас ще се открият невиждани възможности? Позволете си да си прекарате добре, защото го заслужавате.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес, 25 септември 2022, денят е идеален за сбъдване на мечти, свързани с различни битови проблеми, които дълги месеци не ви даваха спокойствие. В процес сте на превръщане на възникналите идеи в реалност, бъдете максимално концентрирани. Важността и сериозността на извършваната работа ще ви накара да усвоите още знания, да изоставите несериозните действия и да избягвате отговорността. Малко вероятно е да се прехвърли дейността върху плещите на други хора. Най-добре е да довършите започнатото, за да докажете на себе си и на другите колко висока е вашата компетентност, точно като специалист.

Какво да очакват Стрелците в този ден

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

За Стрелците предстои чисто рутинен ден. В семейният живот и любовните отношения всичко ще бъде наред. Когато става въпрос за работа, кариера и финанси, ще трябва да действате разумно на всяко ниво на контрол и изпълнение. Ръководители от различни бизнес сектори, специалисти от различни инстанции или обикновени опоненти в спорове най-точно ще отразяват собствената си позиция по въпроса, който ви интересува. Ще бъде възможно да удовлетворите всеки от тях, ако действате съгласно протоколите, наредбите и другите нормативни документи. Така ще се постигнете желания резултат при спазване на закона и личните изисквания на тези лица.

Дневен хороскоп за 25 септември 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

През денят Козирогът ще устои на консерватизма и ниската мобилност. На сутринта ще получите заряд от позитивна енергия. Може да изберете един от класическите начини за тонизиране на тялото, за да се чувстват още по-добре. Някои ще сметнат за необходимо да получат прилив на адреналин чрез изпълнение на опасни каскади. В процеса ще се разкрие границата на различните възможности на организма и самия човек. Такъв тест е изключително важен за разбирането какви методи за развитие могат да бъдат избрани в бъдеще.

Дневен хороскоп за 25 септември 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 25 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Водолеите ще трябва да изживеят един от най-добрите дни за себереализация. Трябва да покажете собствената си сила на 100%. Вселената ще помогне в това, защото звездите ще провокират повишена интелектуална и физическа активност. Представителите на знака, не само ще покажат как да прилагат собствените си знания и умения, но и ще ги усъвършенстват. Ако ви остане време за почивка, тогава е по-добре да го прекарате на път с любимия човек. Във всеки случай резултатите от всяка дейност ще зависят пряко от скоростта на вземане на решения и тук вие практически нямате равни.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Вашата движеща сила днес ще бъде жаждата за новости и активна лична изява. Подходящи инициативи в областта на спорта, бизнеса, технологиите, програмирането. Бъдете упорити, но не си играйте с недвижимите имоти, не пренебрегвайте правилата за безопасност. Тези дни са двойно по-благоприятни за мъжете от зодия Риби. Представителите на силният пол, родени под този знак, ще демонстрират енергия, предприемчивост, здравословна агресивност, действията им често ще бъдат продиктувани от търсене на допълнителен адреналин.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица