Жената с душа на творец – забележителна и неустоима за мъжа

Жената с душа на творец – забележителна и неустоима за мъжа
Психология Любов и партньорство

Жената с душа на творец – забележителна и неустоима за мъжа

Защо жената с душа на творец е особено привлекателна за мъжкия пол? Толкова нежна, старателна, вдъхновяваща, а същевременно – огнена и страстна… Е, не е ли Тя забележителна жена? Влюбва ли се мъжът, почти незабавно (може би това е любов от пръв поглед), в жена, която свири на музикални инструменти? Или в такава, която пише поезия в свободното си време? Спирали му дъхът, докато я наблюдава как рисува?

Едно е сигурно, креативната жена е като притегателна сила за мъжа!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Огън в косите, огън в сърцето, буйна кръв – Тя е червенокосата жена!

Щастлива жена=Щастливо семейство

Истинска любов с отворени очи

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

КУНДАЛИНИ ЕНЕРГИЯ и нейната огромна сила (Част 1)

КУНДАЛИНИ ЕНЕРГИЯ и нейната огромна сила (Част 2)

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Жената с душа на творец е способна да пробуди в мъжа скритите му заложби

Резултатите от проведено проучване сочат, че за мъжът е почти невъзможно да устои на креативната жена. Тя е истинска фея, която талантливо твори с магическата си пръчица. Какво е особеното в нея и какво я прави толкова привлекателна за мъжа?

Жената с душа на творец, е като магнетична сила.

Жената, носеща в себе си душа на творец, не трябва да е като супермодел, за да бъде харесана от мъжа. Но, все пак, външният й вид повишава нейната привлекателност с няколко пункта. Сега си представете какво ще се случи в ума му, веднага щом разбере, че освен красива, тя е и творческа натура?

Може би креативността създава специален ореол на красота, мистерия около нея, на който е просто невъзможно да се устои. Между другото, последното важи почти еднакво и за двата пола: креативните, страстните, мъже са по-популярни сред нежния пол.

Креативната жена винаги подарява подаръци с дълбок смисъл.

Има дами, които се затрудняват какъв подарък да изберат за половинката си. За креативните момичета този проблем почти не съществува или го решават с един замах. Например, дали ще бъде тениска със символика или книга – тя знае какво точно да избере. Всеки подарък от нея има своето философско значение, което е изпълнено с дълбок смисъл.

В магазините няма това, от което се нуждаете? Това не е проблем, креативната красавица ще сътвори подарък със собствените си ръце. А понякога такава ръчна изработка е много по-стойностна, отколкото скъпата покупка.

Жената-творец е истинска муза и извор на вдъхновение.  

Животът понякога изглежда скучен. Но, ако наблизо има момиче, което се интересува от музика, книги, рисуване или друг вид изкуство, то тези нейни нежни и деликатни чувства, до някаква степен се пренасят и върху мъжа.

Жената с душа на творец, е в състояние да събуди в мъжа онези творчески способности, за чието съществуване той дори не е подозирал! Дори и заради тази нейна способност си струва той да се влюби в такова момиче.

В над 90 % от случаите, Тя ще му помогне да се справи в най-различни житейски ситуации.

Всеки от нас е попадал в неудобна житейска ситуация. Замислете се, появи ли се тази жена в животът ви, именно в труден етап? Или може би сте се скарали, казали сте си глупави неща и сега не знаете как да постъпите, за да ви прости?

Резултатите от много психологически проучвания сочат, че креативните жени са по-ярки, по-директни, по-пламенни, на моменти пиперливи, но винаги могат да изгладят острите ъгли, да облекчат напрежението и да обърнат всичко на шега. Но в никакъв случай НЕ са праволинейни!

Може би в това се състои основният смисъл на народната мъдрост, че зад всеки успял мъж стои една силна жена?

Каква жена…! Ще си каже Той – Тя е приключение.

Творчески вдъхновената жена има весел и забавен характер. Тя е като малко дете – щастлива, усмихваща се на красивото цвете. Често се държи спонтанно и непредсказуемо, но винаги в състояние да измисли нова щуротийка.

Способна да организира престрелка с водни пистолети в апартамента или бой с възглавници. Е, как да не се влюби той в нея?

Безспорно – Тя е огън и страст!

В това момиче има много живот. Умее да мотивира, както себе си, така и избраника си. Тя знае точно какво иска и няма да се спре, докато не постигне целта си.

Една креативна жена е запалена по таланта си и винаги търси нови начини да изрази себе си.

Тя обича да учи и да усвоява нови умения, независимо дали ще рисува котки в шапки или да се научи как се свири на хармоника, как се плете, как се бродира, как се меси тесто, как се сади градина… Веднъж докоснал се до такова момиче, ще му бъде много трудно да остане безразличен. А, дали, изобщо някога ще успее да я забрави…

За тази жена посоката е само напред!

От психологическа гледна точка тази жена е много силно уверена в себе си. Тя е страстна, магнетична, искряща и прекрасно знае това. Следователно, предпочита да не губи време в ревност, подозрение, самосъжаление.

В животът й има много повече забавление, отколкото драма. Енергията, която тя излъчва е силно позитивна, следователно притегателна за противоположния пол.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе