Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра
Любов и партньорство

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

Да разберете, че вашият партньор може да ви изневерява, определено е неприятно усещане. Ако подозирате половинката си, че не е лоялна към вас, вероятно се чудите как да действате в тази ситуация. Някои директно се изправят срещу този човек и го питат за съмненията си. Други наемат частен детектив, за да разкрият истината по въпроса. Трети пък решават да се свържат с този, с когото подозират, че партньорът им има връзка, за да разрешите нещата. Вариантите са много, но трябва да бъдете изключително предпазливи. Едно погрешно действие може да разруши напълно връзката ви, ако предположенията ви се окажат неверни. Пораженията, които могат да нанесат тези подозрения върху отношенията ви с вашия човек, са много.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Е, ние сме тук, за да споделим какво не трябва да правите в такава ситуация, дори ако подозирате половинката си в изневяра:

Не скачайте направо към отмъщение

Някои хора смятат, че най-доброто нещо, което трябва да направите, е да накажете партньора си за нелоялност в такива случаи. Така че някои са склонни публично да засрамят половинката си, че им е изневерил. Те разкриват станалото пред колегите си или пишат за него в социалните медии. Това обаче не прави нищо повече от това да засрами и двама ви. Така че не трябва да изваждате кирливите си ризи на обществени места, особено преди да разберете дали подозренията ви са се потвърдили. Другият вариант за отмъщение е вие да му отвърнете със същото. Това също ще бъде голяма грешка, защото всичко може да се окаже само подозрение и накрая само вие да се окажете прегрешилият човек.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Не се разделяйте, без да сте установили истината

Трябва да запомните, че има вариант да подозирате половинката си с основание. Съществува обаче и възможността да грешите относно измамата. Може да сте забелязали признаци, че той говори по телефона дълги часове с жена или лъже за това къде е бил напоследък. При всички случаи комуникацията е единственият начин да се изяснят нещата. В крайна сметка може да има разумно обяснение за всичко това. Не си правете прибързани заключения. Опитайте се да проверите неговата версия от няколко места и бъдете хладнокръвни. Не изпадайте в емоционални състояния, които да навредят на трезвата ви преценка в ситуацията. Едва когато се убедите, че изневярата е факт, може да кажете окончателната присъда за вашата връзка.

Не се конфронтирайте с предполагаемата му любовница

Когато се притеснявате дали партньорът ви не ви изневерява, първият ви инстинкт може би е да се изправите срещу жената, с която подозирате, че има връзка. Вероятно ще искате да я предупредите да се отдръпне. Това обаче може да е далеч от правилното нещо, тъй като може трайно да навреди на отношенията ви с приятеля ви. Така че, ако се надявате да спасите връзката си, тогава не трябва да се приближавате до непознатия човек. Вместо това да изберете да обсъдите нещата със собствения си партньор. Тогава може да разберете най- много неща за взетите от него решения и всъщност какво се случва във връзката ви.

Свързването с негов приятел или колега също е грешка. Това може да раздуха нещата и да доведе до експлозивен спор, от който няма връщане. Така че най-добрият вариант е да обсъдите ситуацията на четири очи без тайни и увъртания.

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

„Не те обичам вече!“ – Най-страшните думи за всяка жена

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе